پایگاه خبری اختبار- آزمون جذب عمومی قضاوت ۹۹ امروز صبح با شرکت ۲۱ هزا رداوطلب در ۲۲ مرکز استان کشور توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد.
آزمون قضاوت ۹۹ با شرکت ۲۱ هزار داوطلب برگزار شد
امینحسین رحیمی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در حاشیه این بازدید درخصوص جزییات تعداد شرکتکنندگان و زمان اعلام نتایج آزمون عنوان کرد: آزمون عمومی قضاوت در ۲۲ مرکز استان و با حضور حدود ۲۱ هزار شرکت کننده در حال برگزاری میباشد.
نتایح مرحله تستی آزمون قضاوت ۹۹ تا اواخر آبان اعلام خواهد شد
وی گفت: نتایج آزمون تستی تا اواخر آبان ماه از سوی سازمان سنجش و آموزش کشور اعلام گردد. پذیرفته شدگان این مرحله در بیست و یکم آذرماه سال جاری، در آزمون تشریحی شرکت خواهند کرد و در نیمه بهمن سال جاری نیز نتایج آزمون اعلام میشود و از اسفندماه مصاحبههای تخصصی انجام میشود و امیدواریم تا پایان شهریور ماه، مجموعه آزمونها تخصصی و شخصیت و روانشناسی، به اتمام برسد و افرادی که در این مرحله قبول شدهاند برای گزینش بتوانند اقدام نمایند.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه افزود: امروز شاهد روند برگزاری آزمون با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی بودیم که اینجا لازم است از تمامی دست اندرکاران امر تشکر و قدردانی کنیم.
۸۰ درصد شرکت کنندگان آقایان بودند
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد شرکت کنندگان این آزمون را آقایان و ۲۰درصد آن را خانم ها تشکیل می دهند، افزود: جذب قضات در قوه قضاییه از سه طریق صورت می گیرد. برگزاری آزمون عمومی از داوطلبان امر قضا از بین تحصیلکردگان حوزه و دانشگاه که همین آزمون امروز است یکی از این روش های جذب قضات است. همچنین جذب اختصاصی از طریق معدل که ثبت نام آن قبلا انجام شده است و دانشجویان بورسیه دانشگاه علوم قضایی از دیگر روش های جذب قضات است.
طبق قانون سالانه ۸۰۰ نفر قاضی جذب می شوند
رحیمی در ادامه با بیان اینکه مطابق برنامه ششم توسعه سالانه ۸۰۰ نفر قاضی جذب می کنیم. چند برابر قبول شدگان تستی این آزمون برای آزمون تشریحی دعوت میشوند و قبول شدگان تشریحی برای مصاحبه شفاهی و سپس برای آزمون روانشناسی و نهایتاً برای گزینش معرفی می شوند.
معاون رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: این آزمون در سال یکبار برگزار میشود اگر دولت بودجه مناسبتری به قوه قضاییه اختصاص دهد می توانیم قضات بیشتری را جذب کنیم.
رحیمی افزود: ما در سراسر کشور با کمبود قاضی مواجه هستیم و جذب قضات می تواند موجب تسریع در رسیدگی و نهایتاً رضایتمندی بیشتر مردم را به همراه داشته باشد.