اعطای «نشان عالی دانش» به دکتر سیدحسین صفایی
پایگاه خبری اختبار- نخستین «نشان عالی دانش» ایران به دوازده چهره برجسته علمی کشور در حوزههای مختلف دانشی اعطا شد.
به گزارش اختبار به نقل از ایرنا، نخستین «نشان عالی دانش» ایران در آئینی که همزمان با سالروز تاسیس دانشگاه تهران با حضور جمعی از مسوولان برگزار شد، به ۱۲ چهره برجسته علمی کشور در حوزههای مختلف دانشی اعطا و این اساتید با دریافت لوح تقدیر و جوایزی تقدیر شدند.
دکتر سیدحسین صفایی، حقوقدان برجسته معاصر نیز در میان دریافتکنندگان این نشان بود.
دکتر حسین صفایی در سال ۱۳۱۲ در قزوین دیده به جهان گشود. وی که فارغالتحصیل دانشگاه سوربن فرانسه در رشته دکتری حقوق خصوصی است مؤلف و مترجم ۲۴ کتاب مرجع در حوزه حقوق مدنی و تطبیقی است. عضویت پیوسته فرهنگستان علوم، ریاست دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، ریاست مؤسسه حقوق تطبیقی دانشگاه تهران و سردبیر فصلنامه علمی تخصصی دانشنامه حقوقی از جمله فعالیتهای علمی و پژوهشی ایشان است. وی همچنین مؤلف کتاب مرجع حقوق خانواده است که چندین بار تجدید چاپ شده است. دکتر صفایی که دارای پیشینه تحصیل در علوم دینی است تاکنون برنده چندین جایزه ملی و بینالمللی شده است که از جمله میتوان به برگزیده جایزه علامه طباطبایی، برنده کتاب سال و کسب جایزه حقوق در فرانسه برای رساله دکتری موسوم به جایزه لویی میو اشاره کرد.
نشان عالی دانش چیست؟
«نشان عالی دانش» یک نشان ویژه و مشترک بین دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران است که به صورت سالانه در ۶ گروه و شاخه علمی به دانشمندان و اساتید ایرانی و غیرایرانی دارای مرجعیت علمی که با پژوهشگران ایرانی و مراکز و نهادهای علمی ایران همکاری مؤثر دارند، اعطا میشود.
امسال برای نخستین بار، در پی برگزاری جلسات شورای علمی نشان عالی دانش و کارگروههای تخصصی، ۱۲ چهره دارای مرجعیت علمی از میان ۱۰۰ شخصیت علمی برجسته کشورمان شایسته دریافت نشان عالی تشخیص داده شده و این نشان پس از گذشت یکسال از تولد خود که با نشستهای متعدد شورای مؤسس، شورای عالی، شورای علمی و کارگروههای تخصصی همراه بود، هشتم خرداد ۱۴۰۱ همزمان با سالروز تصویب قانون تاسیس دانشگاه تهران برای اولین بار به این اساتید اعطا شد.
عالی. همیشه سلامت باشن انشالله 🙂
درود بر وجودشان …