تکذیب ادعای به تعویق افتادن ابلاغ قانون حجاب با نظر دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس

پایگاه خبری اختبار- دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس درباره ابلاغ قانون و حجاب گفت: اگر تا آخر این ماه دولت این قانون عفاف و حجاب را ابلاغ نکرد، از طرف ریاست مجلس ابلاغ خواهد شد و باید هم اجرا شود، این قانون قابل اجرا است و هیچ مشکلی هم ندارد.

به گزارش اختبار به نقل از ایلنا، اسماعیل سیاوشی درباره این‌که خبری منتشر شده است که ابلاغ قانون عفاف و حجاب با درخواست شورای امنیت به تعویق افتاده است، گفت: خیر، این خبر اشتباه بوده است.

دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قانون حجاب و عفاف یک قانون قرآنی و قانون دینی است که مجلس شورای اسلامی آن را تصویب کرده و شورای نگهبان آن را تائید کرده است و هیچ مشکلی هم ندارد و باید توسط ریاست محترم جمهور ابلاغ و اجرا شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر تا آخر این ماه دولت آن را ابلاغ نکرد، از طرف ریاست مجلس ابلاغ خواهد شد و باید هم اجرا شود، این قانون قابل اجرا است و هیچ مشکلی هم ندارد و به تاخیر هم نیفتاده است.

سیاوشی یادآور شد: قبلا دبیر شورای عالی امنیت ملی (نه خود رئیس شورا) برای اینکه هماهنگی‌های لازم به وجود بیاید چندماهی را درخواست کرده بودند که ابلاغ آن به تعویق بیفتد که تمام شد.

وی در پاسخ به این که قانون عفاف و حجاب ۲۳ آذر توسط رئیس مجلس ابلاغ خواهد شد یا آخر ماه رئیس جمهور آن را ابلاغ خواهد کرد، گفت: تا آخر ماه یکی از آنها ابلاغ خواهد کرد.

این عضو کمیسیون فرهنگی درباره این‌که احتمال دارد قانون عفاف و حجاب در روز ۲۳ آذر توسط رئیس مجلس ابلاغ نشود، بیان کرد: احتمال دارد ابلاغ نشود، اگر ابلاغ نشود دیگر بعد از آن رئیس مجلس اعلام می کند.

وی تاکید کرد: آن که گفتند ابلاغ این قانون به تاخیر افتاده است کاملا اشتباه بود.

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. سلام جریمه هاش خیلی زیاده میشه برای نداشتن روسری جریمه ای مانند ۱۰۰ هزار تومان تعیین کرد و به همین ترتیب بعد اجراش کرد

  2. به مسئولیت خودم؛ از حاضرین در مجلس شورای اسلامی حامی مصوبه حجاب و عفاف درخواست داریم پس از این مصوبه ، به مسائل اهم زیر نیز با همان شدت و حدت و همت اعمال قانونگذاری بفرمایند:
    تذکر: تمام پارامترهای ذیل در فرمایشات مقامات مختلف جمهوری اسلامی و روزنامه و تحلیل‌گران داخلی و غیره… به کرات آمده است.
    فقر، تورم و گرانی، فساد، اعتیاد، بیماری های مختلف و اعصاب و روان در جامعه، بحران دارو، بی تفاوتی، بی آبی، خشک شدن منابع مختلف طبیعی، تخریب بنیادین محیط زیست، تعداد دشمنان خارجی و منطقه ای و همسایگی، سوءتغذیه، آمار کودکان کار، کارتن خوابی و لوله خوابی و اتوبوس خوابی و پشت بام خوابی و گور خوابی و….، بحران مطلق مسکن، پیرشدن جمعیت، عدم ازدواج و آمار طلاق، فرار مغزها یا بیکاری نخبگان، تفرقه، آمار اعدام و زندانیان، عقب ماندگی، نابودی ارزش پول ملی، پاسپورت و عزت بین المللی، مهاجرت و پناهندگی، ورشکستگی صنایع مادری و بنیادین ، اختلاس و…و…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا