حبیبزاده: تنها راه برونرفت از بحرانهای وکالت، الزامی شدن آن است
پایگاه خبری اختبار- رییس کانون وکلای دادگستری مرکز، تنها راه برون رفت از بحرانهای جامعه وکالت را الزامی شدن وکالت دانست.
به گزارش اختبار به نقل از ایسنا، بهنام حبیبزاده مومن در مراسم هفتاد و یکمین سالروز استقلال نهاد وکالت گفت: از قوای سهگانه درخواست دارم تا لوایح، طرحها و قوانینی تدوین و تصویب کنند که وکیل دادگستری در همه پروندههای قضایی حاضر شود و الزام به حضور وکیل مدافع دادگستری به قانون تبدیل شود چرا که الزامی شدن وکالت به تقویت عدل و داد خواهد انجامید و اگر وکلای دادگستری مورد اعتماد واقع شوند، نمایندگانی برای ایران قوی و توسعه یافته تر خواهند بود.
وی با اشاره به قانون تسهیل صدور مجوز کسبوکارها گفت: این قانون دارای ایرادها و معایب زیادی است اما تحول در یک قانون زمانی است که این ایرادها گفته شود.
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز تصریح کرد: تاثیر حقوقدان باید در تدوین قانون بهتر باشد و باید در اصلاح قوانین نقش موثری ایفا کند؛ البته به عنوان وکلای دادگستری اعتقاد داریم اجرای قانون بد و التزام به قانون ضرورت دارد، آنچنان که دو سال است وکلای دادگستری قانون تسهیل صدور مجوز کسبوکارها را اجرا کرده اند.
پذیرش حدود هفت هزار کارآموز وکالت براساس قانون تسهیل
وی با اشاره به برگزاری دو آزمون وکالت براساس قانون تسهیل صدور مجوز کسبوکارها به پذیرش حدود هفت هزار کارآموز وکالت اشاره کرد و افزود: باید توجه داشت که وکلای دادگستری باید دارای تخصص لازم باشند و پذیرش کارآموز با حداقل نمرات زیبنده نیست زیرا جان و مال و آبروی مردم به آنها سپرده میشود و کانون وکلای دادگستری با این موضوع مخالفت دارد و با اجرای قانون مخالفت نمیکند.
تنها راه برونرفت از بحرانهای جامعه وکالت، الزامی شدن این حرفه است
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با تاکید بر لزوم اصلاح قانون و روشنگری در این زمینه به وضعیت نامطلوب وکلای دادگستری اشاره کرد و در این باره نیز گفت: اکنون بیش از ۲۵ درصد از وکلای دادگستری بیکار هستند. همچنین حدود ۴۰ درصد از وکلای دادگستری نیز کم کار هستند؛ بنابراین بسیاری از وکلا پروندههای وکالت خود را تمدید نمیکنند. تنها راه برون رفت از بحرانهای جامعه وکالت را الزامی شدن وکالت دانست.
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز در نظر گرفتن یک روز خاص در تقویم رسمی کشور را کمترین خواسته جامعه وکالت دانست و گفت: درج هفته وکالت و روز وکیل در تقویم رسمی کشور برای احقاق حق و عدالت کمترین انتظار جامعه وکالت است.
خواهشن وکیل رو دیگه اجباری نکنین
مجلس جدید طرح تسهیل را اصلاح کند و وکالت را اجباری کند
تا وقتی رشته حقوق داره بدون ازمون ورودی میگیره اوضاع همینه بیخودی پس دلخوش به تغییرات اساسی و پیشنهاداتو…نباشین مورد داشتیم طرف جراح هست و اومده بدون ازمون حقوق و جالبتر دنبال پروانه هم هست یکی نیست بگه جراحی میخوایی بکنی یا وکالت؟! بله مشکلات ایناس اساسی که از هر رشته ای اونم بدون ازمون هر شخصی داره راحت میاد توش ایا من میتونم پزشکی برم؟ میگه خیر چون دیپلم انسانیم بعد چرا باید مهندسا که عرضه نداشتن تو کارشون کاری شن بیان ایور ؟ یا جدیدا پزشکان؟ جالبتر این که از چندین شغلیم که دارنم هیچ بهره ای ندارن که هیچ فقط هم دنبال پوزن وگرنه ادمیکه با سواد باشه دنبال تخصص شدنش تو اون حرفه میره نه از این شاخه اون شاخه ناخونک زدن اخر سر بشه طراح سالن زیبایی ژیلاجون.
با سلام عرض ادب و احترام
وکالت که شغل حساس هست ولی تعداد وکیل زیاد لطفا افرادی را لحاظ کنید که قدرت بیان و توانایی علمی داشته باشند
هر کسی یک لیسانس از دانشگاه مگیره میخواد وکیل بشه در صورتی که سواد و تجربه نداره
و طرح تسهیل باعث زیاد شدن وکیل شده
همکار عزیز واقعا نمیدانیم داغ دل را به که گوییم. نهاد مرکز مشاوران الی ماشالله هر ۴ ماه یکبار ۱۵ هزا وکیل پذیرش میکنم که بنظر سطح علمی ۹۰ درصدشون واقعا ناکافی برای وکالت است
طرح تسهیل هیچ ارتباطی نداره با معضل نیمه جان این رشته نداره مشکل اساسی همون مقطع فاجعه اور لیسانسه که از هر رشته ای اونم بدون ازمون داره دانشجو پذیرش میشه از هر دانشگاه موسسه ای!