حبیب‌زاده: CMS کارآموزان کانون مرکز تا چند روز آینده فعال می‌شود

پایگاه خبری اختبار- رئیس کانون وکلای مرکز گفت: طی چند روز آینده CMS بیش از ۲ هزار کارآموزان این کانون فعال خواهد شد.

به گزارش اختبار به نقل از فارس، بهنام حبیب‌زاده مومن، رئیس کانون وکلای مرکز صبح امروز ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ در نشست خبری خود با اصحاب رسانه ضمن تبریک فرارسیدن دهه فجر گفت: کانون وکلا با بیش از صد سال قدمت، به دنبال دادرسی عادلانه است و مردم هستند که به نهاد وکالت اعتبار می‌دهند؛ ما هم باید این جایگاه را به درستی تبیین کنیم.

وی با اشاره به وکالت معاضدتی بیان کرد: حدود ۸ هزار پرونده معاضدتی و ۱۳۰ هزار مشاوره حقوقی از سوی این کانون به صورت رایگان به مردم ارائه شده است.

رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز بیان کرد: همچنین طی یکسال گذشته ۲ هزار پرونده وکالت تسخیری توسط همکاران ما انجام شده است، پرونده هایی که مطابق قانون حضور وکیل در آنها الزامی است.

وی خاطرنشان کرد: دادسرای کانون به شکایات و تخلفات وکلای این کانون رسیدگی می‌کند، بر وکلای کانون هم نظارت داخلی از سوی کانون و هم از بیرون از سوی قوه قضاییه وجود دارد.

حبیب زاده مومن تصریح کرد: در پاسخ به ادعاهای مبنی بر اینکه کانون وکلا انحصار طلب است و بر اساس قانون عمل نمی کند، اظهار کرد: هم مردم و هم نهادهای بیرونی می توانند بر عملکرد شفاف ما نظارت کنند. در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ مطابق قانون تسهیل علیرغم اینکه بر این باوریم که این قانون ایراداتی دارد، قانون باید از حکمت قانونگذاری برخوردار باشد، برخی معتقد بودند که در پذیرش کارآموزان وکلا شاید بسته عمل کردند، ۳ هزار و ۳۰۰ نفر کانون وکلای مرکز در سال ۱۴۰۰ و در سال جاری (۱۴۰۲) کانون وکلای دادگستری مرکز ۴هزار کارآموز پذیرش کرده، مجموعا بیش از ۷ هزار کارآموز دیگر نیز از طریق ۲۷ کانون وکلای (استانی) دیگر کارآموز پذیرفته است.

وی با بیان اینکه با قانون تسهیل پذیرش کارآموز وکالت با معدل ۳ هم داریم، تصریح کرد: ما می‌خواهیم از حق دفاع مردم محافظت شود. وکیل باید دارای شاخصه‌های علمی و اخلاقی باشد. بنابراین اگر ما به دنبال عرضه وکیل به جامعه هستیم باید شایستگان را به جامعه معرفی کنیم.

حبیب‌زاده مومن بیان کرد: چه در کشور ما و چه در کشورهای دیگر باید شاخص‌ها در نظر گرفته شود، میانگین وکلا در ایران از حد نصاب جهانی بالا تر است. شاید بیان شود که در کشور ما پرونده زیاد است اما سوالی که مطرح می شود این است که آیا در تمامی پرونده‌ها وکیل گرفته می‌شود؟

بیشتر بخوانید:

تجمع اعتراضی قبول‌شدگان آزمون وکالت ۱۴۰۰ در مقابل کانون مرکز

رئیس کانون مرکز: وضعیت شغلی وکلا، ناگوار است/ وکلای جوان شرمنده خانواده خود هستند

کتاب آیین نامه اجرایی لایحه استقلال کانون وکلا هوشیار

خروج از نسخه موبایل