رد دعوت افطار رئیس‌جمهور از سوی رئیس کانون وکلای همدان

گلایه از خلف وعده‌های رئیس‌جمهور حقوقدان

پایگاه خبری اختبار- امروز رئیس‌جمهور حسن روحانی در ضیافت افطاری میزبان کانون‌های وکلای دادگستری خواهد بود اما رئیس کانون‌ وکلای همدان با ارسال نامه‌ای خطاب به رئیس اسکودا اعلام کرده‌ که به علت خلف وعده‌های متعدد و عدم حمایت از کانون‌ها توسط رئیس‌جمهور که خود را حقوقدان و وکیل معرفی می‌کند، این دعوت را نپذیرفته و در ضیافت افطار او شرکت نخواهد کرد.

متن کامل نامه مهدی غلامی جلال خطاب به رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر شهبازی‌نیا

ریاست محترم اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری

عطف به مرقومه ارسالی مبنی بر دعوت از اینجانب به ضیافت افطار ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران ضمن تشکر از حسن نظر حضرت‌عالی نکات ذیل را به اطلاع می‌رسانم:

همانطور که می‌دانید جناب آقای حسن روحانی در انتخابات سال ۱۳۹۲ ریاست جمهوری، خود را «حقوقدان» و «وکیل دادگستری» معرفی نمود و از جمله با این شعار حائز اکثریت آرا گردید و بار دیگر در مراسم روز وکیل در اسفند ۱۳۹۵ و در آستانه انتخابات دوازدهم ریاست‌جمهوری در جمع وکلای دادگستری حاضر گردیده و حتی برخلاف اصل ۱۴۱ قانون اساسی ردای شغل ممنوعه وکالت برای رؤسای جمهور را بر تن نمود، لکن در عمل هیچگونه حمایتی از جامعه وکلا از ناحیه دولت در این ۶ سال دیده نشده است. بگذریم از اینکه این «حقوقدان» خواندن رئیس‌جمهور دستمایه طعنه به جامعه وکلا نیز شده است! در هنگامه‌ای که جامعه وکلای دادگستری آماج حملات هماهنگ و ناجوانمردانه‌ای از ناحیه اشخاص و بعضاً نهادهایی قرار گرفته است و روزی نیست که با مصاحبه، مقاله، بیانیه و فیلم و سریال به جامعه وکلای دادگستری حمله نشد و اخیراً وقاحت را از حد گذرانده و دروغ و جعل نیز به‌صورت تیتر در برخی از مطبوعات خودنمایی می‌کند حق و انصاف حکم می‌کند دولتی که رییس آن خود را «حقوقدان» و «وکیل» نامیده با آن امکانات عظیم تبلیغاتی به حمایت از این قشر مظلوم اما سربلند بپرداز ولی دریغ از یک حمایت ظاهری و لفظی!

از طرف دیگر گویا مجموعه دولت به جامعه وکلای دادگستری به چشم ابزاری نگاه می‌کند که هر زمانی اراده نماید از آن استفاده کرده و پس از استفاده آنرا به کناری وانهد! چگونه میهمان شخصی شویم که به راحتی وعده‌هایی را که در حیطه وظایف و اختیارات خودش می‌باشد فراموش می‌کند، فی‌المثل ایشان در همان جلسه اسفند ۱۳۹۵ قول دادند و متعهد شدند که روز ۷ اسفند به‌عنوان «روز وکیل مدافع» در تقویم رسمی کشور درج گردد لکن علی‌رغم این که شورای فرهنگ عمومی و شورای عالی انقلاب فرهنگی را ریاست می‌نمایند این امر تاکنون محقق نشده است!

گویا متأسفانه آن اتحادیه این‌گونه نشست‌ها را علیرغم این سوابق، مؤثر فرض کرده است که پیش از این ضیافت نیز نشستی ۳ ساعته جهت هماهنگی در نظر گرفته است!

علیهذا با عنایت به مطالب پیش‌گفته و به منظور حفظ کیان و شأن وکلای دادگستری که وظیفه ذاتی همه رؤسای کانون‌هاست اینجانب از حضور در این جلسه معذور می‌باشم.

انتظار می‌رود نگذارید کانون وکلا این میراث گرانبهای نیاکان نیک‌اندیش ملعبه بازی‌های سیاسی قرار گیرد.

ایام عزت مستدام

مهدی غلامی جلال

رئیس کانون‌ وکلای دادگستری همدان

 

خروج از نسخه موبایل