پایگاه خبری اختبار – علی اسدپور متولد سال ۱۳۸۰ و دانشجوی ترم آخر مقطع کارشناسی حقوق دانشگاه تهران است که در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبه ۱ حقوق جزا و جرم شناسی شده است.
گفتوگوی اختبار با این رتبه برتر آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ را در ادامه میخوانید.
از کی مطالعه برای آزمون ارشد را شروع کردید؟
از مرداد شروع به خواندن کتب مرجع کردم به این صورت که روزی ۲، ۳ ساعت کتب دکتر اردبیلی رامطالعه میکردم و از شهریور که تغییر زمان کنکور قطعی شد به طور جدیتر به مطالعه کتب مرجع پرداختم و قبل از مهر مرجعخوانی تقریبا تمام شده بود به جز ۲ جلد آخر جزا اختصاصی دکتر میرمحمد صادقی.
با شروع کلاسها ساعت مطالعه روزانه بنده ۴، ۵ ساعت بود که با توجه به شرایط و فضای آن زمان تمرکز کافی نداشتم و کم و زیاد می شد، اوج خواندن و مرور هم ماه آخر بود که روزی ۷ تا ۸ ساعت میشد.
منابع مطالعاتیتان چه بود؟
برای جزا عمومی و اختصاصی کتب شرح و تست آقای غفوری را داشتم.
برای درس آیین دادرسی کیفری کتاب نکتههای دکتر خالقی را برای شرح قانون داشتم و کتاب تست آقای غفوری.
برای متون فقه کتاب شرح و تست آقای سینجلی را داشتم که کتاب تست به نظرم مناسب نبود و زدن تستهای سالهای قبل را توصیه میکنم و کتاب شرح صرفا قابل قبول بود.
در مورد متون حقوقی من از کتاب خاصی استفاده نکردم و سطح زبان خوبی را از قبل داشتم.
درباره برنامه مطالعاتیتان هم کمی توضیح بدهید
برنامه مطالعاتی من به این صورت بود که جزا عمومی و اختصاصی را جدا نکردم و یک روز آیین دادرسی کیفری میخواندم و روز بعد جزا و در هر روز بخشی که از جزا و آیین دادرسی کیفری را میخواندم تست میزدم.
درس دوم در روز هم معمولا متون فقه بود یا تست زبان سالهای قبل.
پرسش های آزمون چقدر با انتظار شما مطابقت داشت؟
فقط سوالهای زبان عجیب بود که امسال ۲۵ تست بود اما در بقیه موارد سوالها مطابق انتظار بود و در مورد آیین دادرسی کیفری نیز از مسائل اصلی سوال طرح نشده بود و به جزئیات پرداخته شده بود.
برای ادامه تحصیل کدام دانشگاه را مد نظر دارید؟
دانشگاه تهران
برای انتخاب گرایش ارشد چه توصیهای دارید؟
گرایش ارشد را بر اساس علاقه انتخاب کنید به این دلیل که چه در دوران آزمونی خواندن و چه پس از آن در خود ارشد شبانهروز با این مباحث سروکار دارید و در صورتی که علاقه نداشته باشید، فقط خودتان را اذیت میکنید.
چه توصیه ای برای داوطلبان این آزمون دارید؟
از خواندن کتب مرجع غافل نشوید چه در دوران ۸ ترم کارشناسی و چه قبل از شروع مطالعه برای آزمون کارشناسی ارشد.
کتاب قوانین عام و خاص حقوقی منبع آزمون وکالت شامل کلیه منابع اعلام شده اسکودا و مرکز وکلای قوه قضاییه در دروس حقوق مدنی، آیین دادرسی مدنی و حقوق تجارت میباشد.
کتاب قوانین عام و خاص کیفری منبع آزمون وکالت شامل کلیه منابع اعلام شده اسکودا و مرکز وکلای قوه قضاییه در دروس حقوق جزای عمومی و اختصاصی و آیین دادرسی کیفری میباشد.