گفتگو با میلاد پناهی رتبه ۳۱ آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه ۱۴۰۳ کل کشور

پایگاه خبری اختبار- میلاد پناهی متولد ۱۳۶۹، دانش‌آموخته کارشناسی حقوق است که موفق به کسب رتبه ۳۱ آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه ۱۴۰۳ شده است.

در ادامه مشروح گفت و گوی اختبار با میلاد پناهی در خصوص منابع آزمون، زمان‌بندی، نحوه مطالعه و … را خواهید خواند:

لطفا مختصری درباره سوابق تحصیلی و شغلی‌تان بفرمایید

میلاد پناهی هستم متولد سال ۱۳۶۹ که در سال ۱۴۰۰ با توجه به علاقه دیرینه‌ای که به رشته حقوق داشتم پا بر این عرصه نهادم  و در دی‌ماه سال ۱۴۰۲ (در طول پنج ترم) موفق به کسب مدرک کارشناسی حقوق از دانشگاه پیام‌نور شدم. همچنین بنده فارغ‌التحصیل مهندسی برق الکترونیک می‌باشم و در واقع رشته حقوق از علایق بنده بود که با اشتیاق فراوان آن را دنبال کردم و اگر موفقیتی باشد تنها دلیل آن علاقه و عشق به این رشته می‌باشد.

دفعه چندمی بود که در این آزمون شرکت می‌کردید؟ آیا تجربه شرکت در آزمون کانون وکلای دادگستری را هم دارید؟

به طور جدی و با آمادگی کامل اولین باری بود که در آزمون شرکت می‌کردم البته در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ که تقریبا یک ماه پانزده روز از فارغ‌التحصیلی بنده گذشته بود و آمادگی کاملی برای شرکت در آزمون نداشتم، آزمون معوقه ای برگزار شد که بنده برای کسب تجربه در آن آزمون شرکت نمودم و موفق به قبولی و کسب رتبه ۵۷۷ کشوری شدم.

در آزمون کانون وکلای دادگستری سال ۱۴۰۳ شرکت نمودم و موفق به کسب رتبه ۶۵ کانون وکلای دادگستری مرکز شدم.

چه مقدار زمان برای مطالعه داشتید و چطور از این زمان استفاده می کردید؟

بیشتر زمان خودم را صرف مطالعه و اجرای برنامه هایم می نمودم اما خب گاهی به طور پاره وقت برای تامین هزینه های زندگی پروژه هایی رو انجام می دادم و سعی می‌کردم که انجام پروژه ها به برنامه ریزی درسی لطمه نزند.

به طور میانگین حدودا ۷ ساعت مطالعه داشتم و روزهایی بوده است که به دلیل مشغله کاری یا خانوادگی به مطالعه نپرداختم اما سعی کردم که تعداد این روزها را تا حد امکان کاهش دهم.

منابع مطالعه‌تان چه بود و چطور این منابع را انتخاب کردید؟

منابع:

تهیه منابع آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه سراسر کشور از کتاب حقوقی دادبازار

برنامه‌ریزی‌تان برای مطالعه به چه شکلی بود؟

یک برنامه ۱۵ روزه بود و هر ۱۵ روز تغییر می کرد که شامل توضیحات ذیل می‌باشد:

هر روز دو درس و از هر درس حدودا ۲۵ الی ۳۰ صفحه یعنی مجموعا در یک روز ۵۰ الی ۶۰ صفحه مطالعه داشتم و در همان روز تست‌های مباحثی که خوانده بودم را پاسخ می‌دادم و تست‌هایی که پاسخ غلط زده بودم علامت گذاری می‌کردم. تا ۹ روز مطالب جدید را مطالعه می‌نمودم و در ۶ روز مطالبی که در این ۹ روز مطالعه کرده بوده ام ، مرور می‌کردم.

چه درسی موقع مطالعه یا سر جلسه آزمون برای شما چالش برانگیز بود و چطور آن را مدیریت کردید؟ دچار کمبود وقت نشدید؟

درس تجارت برایم چالش‌برانگیز بود زیرا سوالات نسبتا سخت بود و بنده انتظار درصد بیشتری از خودم در این درس داشتم و درس حقوق ثبت نیز سطح بالایی داشت البته بنده زمان زیادی برای مطالعه این درس اختصاص نداده بودم. به لحاظ زمانی ۳۰ دقیقه زمان اضافه داشتم که صرف مرور سوالات نمودم.

نظرتان درباره سوالات و شیوه برگزاری آزمون چیست؟

سوالات حقوق تجارت و حقوق ثبت در سطح بالایی طراحی شده بود و با توجه به آزمون‌های سنوات انتظار چنین سوالاتی دور از ذهن بود.

انتظار این نمره را داشتید؟

خدا را شاکرم که هیچ تلاشی را بدون پاسخ نخواهد گذاشت و بنده با توجه به برنامه ریزی که انجام داده بودم، انتظار بیشتری از خودم داشتم اما از نتیجه راضی هستم، لیکن آدمی کمال‌گراست و همیشه قله‌ای هست که بی‌صبرانه در انتظار فتح آن خواهد بود و بنده هم از این کمال‌گرایی مستثنی نیستم.

توصیه شما به داوطلبین آزمون‌های سال‌های آینده چیست؟

در وهله اول به داوطلبین عزیز توصیه می‌کنم با برنامه ریزی اصولی و منحصر به فرد شروع به مطالعه کنند و درگیر حواشی قانون تسهیل نشوند چراکه اگر با برنامه و پشتکار به راهشان ادامه دهند با رتبه و تراز بالا قطعا قبول خواهند شد و به صرف قبولی با تراز پایین اکتفا نکنند و همواره هنگام مطالعه تلاش نمایند سطح علمی خود را ارتقا دهند زیرا لازمه موفقیت و درخشش در این عرصه ارتقا سطح علمی می‌باشد و لاغیر .

در پایان از پدر و مادر عزیزم کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم که همواره با بنده همراه بودند و موفقیت امروز را مدیون زحمات ایشان می‌باشم.

 

خروج از نسخه موبایل