آیین نامه اجرایی ماده ۶۵ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران

مصوبه شماره ۱۲۵۵۳۲/ت۵۰۵۶۰هـ مورخ ۱۴۰۱/۷/۱۷

  • وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح- وزارت اطلاعات
  • بنیاد شهید و امور ایثارگران- سازمان برنامه و بودجه کشور
  • سازمان اداری و استخدامی کشور- معاونت حقوقی رییس‌جمهور

هیئت وزیران در جلسه ۱۳/۶/۱۴۰۱ به پیشنهاد مشترک بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان‌های برنامه و بودجه کشور و اداری و استخدامی کشور، ستاد کل نیروهای مسلح و معاونت حقوقی رییس‌جمهور و به استناد ماده (۶۵) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران -مصوب ۱۳۸۶-، آیین‌نامه اجرایی ماده یاد شده را به شرح زیر تصویب کرد:

آیین نامه اجرایی ماده ۶۵ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران

ماده ۱- در این آیین‌نامه، اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می‌روند:

۱- بنیاد: بنیاد شهید و امور ایثارگران.

۲- ستاد: ستاد کل نیروهای مسلح.

۳- کارگروه: کارگروه نشان ایثارگران موضوع ماده (۹) این آیین‌نامه.

ماده ۲- به منظور تجلیل از والدین، همسر و فرزند شهدا، مفقودان، اسرا و همچنین جانبازان، آزادگان و همسر و فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد (۲۵%) و بالاتر و رزمندگان، نشان ویژه به شرح مندرج در این آیین‌نامه اعطاء می‌گردد.

ماده ۳- عناوین نشان‌ها به شرح زیر می‌باشد:

۱- نشان ویژه شاهد (والدین معظم شهدا).

۲- نشان ویژه جانبازان (جانبازان).

۳- نشان ویژه آزادگان (آزادگان).

۴- نشان ویژه رزمندگان (رزمندگان).

۵- نشان ویژه صابران (همسران شهدا).

۶- نشان ویژه یادگاران (فرزندان شهدا).

۷- نشان ویژه راهیان (فرزندان جانبازان و آزادگان).

۸- نشان ویژه بردباری (همسران جانبازان) (الحاقی ۱۴۰۱/۸/۲۶)

ماده ۴- خانواده‌های شاهد، جانبازان و آزادگان و همسر و فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد (۲۵%) و بالاتر که واجد شرایط دریافت نشان هستند، ظرف یک‌سال از تاریخ ابلاغ این آیین‌نامه، توسط بنیاد با همکاری ستاد کل احصا و اسامی آنها به کارگروه ارائه می‌گردد. (اصلاحی ۱۴۰۱/۸/۲۶)

ماده ۵- رزمندگان واجد شرایط دریافت نشان ظرف یک‌سال از تاریخ ابلاغ این آیین‌نامه توسط ستاد کل با همکاری بنیاد احصا و اسامی آنها به کارگروه ارائه می‌شود.

ماده ۶- نشان‌های موضوع این آیین‌نامه پس از ابلاغ این آیین‌نامه به تدریج و بر اساس اولویت‌های تعیین‌شده از سوی کارگروه به تمامی مشمولان این آیین‌نامه اعطا خواهد شد.

ماده ۷- مسئولیت ایجاد هماهنگی، اجرا، توزیع و اعطاء نشان‌ها در سطح کشور در خصوص رزمندگان به عهده ستاد کل و در خصوص سایر مشمولین، به عهده بنیاد می‌باشد.

ماده ۸- افرادی که دارای محکومیت قطعی کیفری مؤثر بوده و یا با اعلام وزارت اطلاعات و یا سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دارای سوابق سوءامنیتی باشند، مشمول این آیین‌نامه نمی‌شوند. مراجع مذکور می‌توانند حداکثر ظرف دو ماه از تاریخ ابلاغ این آیین‌نامه، افراد دارای سوابق سوء امنیتی را به بنیاد اعلام کنند.

ماده ۹- به منظور نظارت بر حسن اجرای این آیین‌نامه، تصمیم‌گیری در خصوص اولویت‌های اعطای نشان، تصویب طرح هر یک از انواع نشان‌ها، کارگروهی با مسئولیت بنیاد با همکاری ستاد کل و سازمان برنامه و بودجه کشور و معاونت حقوقی رییس‌جمهور تشکیل می‌شود.

ماده ۱۰- نشان‌های موضوع این آیین‌نامه یک اثر ارزشی و نمادین فرهنگی است و قابل واگذاری به غیر نمی‌باشد.

ماده ۱۱- سازمان برنامه و بودجه کشور اعتبارات لازم برای اجرای این آیین‌نامه را در لوایح بودجه سالانه کل کشور پیش‌بینی و تأمین خواهد نمود.

محمد مخبر- معاون اول رییس‌جمهور

ماده ۶۵ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران:

به منظور تجلیل از همسر، فرزند، والدین شهدا، مفقودان، اسرا و همچنین جانبازان، آزادگان و همسر و فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد (۲۵%) و بالاتر و رزمندگان، به آنان نشان ویژه اعطاء خواهد شد اعطای نشان ویژه به کلیه ایثارگران، تابع آیین‌نامه اجرائی خواهد بود که در کارگروهی متشکل از نمایندگان بنیاد، معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور، ستاد کل نیروهای مسلح با مسؤولیت معاونت حقوقی و امور مجلس ریاست جمهوری حداکثر ظرف شش ماه تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید. این نشان غیر از نشانهای دولتی است که تحت آیین‌نامه مربوط اعطاء می‌شوند.

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

  1. آقای رییس جمهور بیشترین وقتی که به حمایت تمامی خانواده شهیدان و…… نیاز دارید آنها را خط نزنید

  2. سلام جانباز ۵۰ درصد و از کار افتاده کلی حالت اشتغال می باشم سئوالم اینه که از کجاه بدونم زمان پر شدن سی سال یا سی و پنج سال رسیده و بازنشسته می باشم چطور بفهمم زمان پرداخت سنوات پایان خدمت چه سالی می باشد ؟؟؟

  3. سلام مگه نظرات ما هم مهم است ۳۰سالاست که نظر می دیم همه از ظلم ستم بی دالتی سلیقه ای در کمیسیونها به خاطر اینکه خودمان وفرزندانمان نتوانند ازامتیازات بنیاد استفاده کنند ۲۰درصد مارا نگه می دارند نزدیکه به ۳سال رفتن به کمیسیون تمام دکترهای اعصاب موج گرفتگی را تایید میکنند کمیسون بدوی وچند کمیسیون دیگر تایید میکند کمیسیون عالی تایید می کند ولی متاسفانه کمیسیون بنیاد اهواز اهراز نمی کند وهمان ۲۰درصد را اعلام می می کند من در عملیات کربلای ۴شیمیایی ودرعملیات کربلایی ۵موج انفجار گرفتم که این کمیسیون از سال ۹۷شروع شد ونزدیک به ۳سال چشم به راه انتظاری نا کام ماندمن بیش از ۳۰سال است که داروهای شیمیایی واعصاب و روان استفاده می کنم وپرده گوشهایم پاره است و۳تا از مهره های کمرم آسیب دیده است ودندانهایم ریخته است ۵۴سال سن لطفا راهنمایی فرمایید یا علی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا