استان خراسان رضوی رتبه اول طلاق در کشور را دارد
مدیرکل ثبت احوال استان خراسان رضوی:
استان خراسان رضوی رتبه اول طلاق در کشور را دارد
این استان در سال ۹۲ با نرخ طلاق ۲.۶ در هزار رتبه اول طلاقهای ثبت شده در کشور را دارد
خراسان رضوی جایگاه دوازدهم ازدواج در کشور را داراست
مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی گفت: این استان در سال ۹۲ با نرخ طلاق ۲.۶ در هزار رتبه اول طلاقهای ثبت شده در کشور را دارد.
به گزارش خبرنگار ایسنا – منطقه خراسان، سید حسین نیری در ستاد ساماندهی امور جوانان خراسان رضوی که ۱۲ تیرماه ۱۳۹۳ در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد، با بیان این که میانگین طلاق در کل کشور دو در ۱۰۰۰ است اظهار کرد: خراسان رضوی با رتبه ۲.۶ در هزار و سیستان و بلوچستان با رتبه ۰.۶ در ۱۰۰۰ به ترتیب بیشترین و کمترین نرخ طلاق را داشتهاند.
وی با بیان اینکه خراسان رضوی در ازدواج با نرخ ۱۱.۶ جایگاه دوازدهم را در کشور دارد، ادامه داد: میانگین کل کشور در ازدواج ۱۰.۱ در هزار است که استانهای اردبیل و تهران به ترتیب با ۱۳.۶ در ۱۰۰۰ و ۷.۵ در ۱۰۰۰ دارای بیشترین و کمترین نرخ ازدواج بوده اند.
مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی در خصوص آمار ولادت و فوت استان گفت: این استان با نرخ ۲۳ در ۱۰۰۰ رتبه ششم در ولادت و با نرخ ۴.۹ در ۱۰۰۰ رتبه پانزدهم را در وفات دارد.
نیری با بیان اینکه میانگین کشوری در ولادت و وفات به ترتیب ۱۹.۱ در ۱۰۰۰ و ۴.۹ در ۱۰۰۰ است، ادامه داد: سیستان و بلوچستان با نرخ ۳۵.۹ رتبه اول در ولادت و همدان با نرخ ۶ در ۱۰۰۰ رتبه اول را در وفات دارد.
وی با اشاره به اینکه تعداد کل ازدواجهای ثبتشده در سال ۹۲ در استان ۷۱ هزار۴۶۵ مورد بوده است، خاطرنشان کرد: در خراسان رضوی در هرشبانه روز ۱۹۵ زوج و در هر ساعت ۸.۱ زوج ازدواج کردهاند.
مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی اظهار کرد: تعداد کل طلاقهای ثبت شده در سال ۹۲ در استان ۱۶ هزار و ۱۷۸ مورد بوده است و در هر شبانه روز ۴۴ نفر و در هر ساعت ۱.۸ ازدواج منجر به طلاق شده است.
وی تصریح کرد: در مجموع خراسان رضوی در سال گذشته، ۱۴۲ هزار و ۹ واقعه ثبتی در ولادت داشته است که این بدین معناست که در استان در هر هرشبانه روز ۳۸۹ کودک و در هر ساعت ۱۶ کودک متولد شده است.
نیری با بیان اینکه تعداد کل وقایع ثبتی در خصوص وفاتهای استان در سال ۹۲، ۳۰ هزار و ۳۹۱ مورد بوده است، افزود: در خراسان رضوی در هرشبانه روز ۸۳ نفر و در هر ساعت ۳.۵ نفر فوت کردهاند.
مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی گفت: در سال ۹۲، شهرستانهای مشهد با نرخ ۳.۵ در ۱۰۰۰، نیشابور با نرخ ۳.۳ در ۱۰۰۰ و کاشمر با نرخ ۳.۱ در ۱۰۰۰ دارای بیشترین تعداد طلاق در استان بودهاند.
وی ادامه داد: همچنین در سال گذشته شهرستانهای جغتای با نرخ 0.8 در ۱۰۰۰ و خواف و تایباد با نرخ یک در ۱۰۰۰ کمترین میزان طلاق را در استان داشتهاند.
افزایش ۷ درصدی طلاق و کاهش یک درصدی ازدواج در سال جاری
مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی با بیان اینکه استان خراسان رضوی در سه ماهه اول سال ۹۳ شاهد کاهش یک درصدی ازدواج در استان بودهایم، گفت: نرخ طلاق نیز هفت درصد در استان افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه تعداد کل طلاقهای ثبت شده در سه ماهه اول سال ۹۲ در خراسان رضوی ۳۶۴۲مورد بوده است، ادامه داد: در مدت مشابه سال ۹۳ این آمار به ۳۹۰۶ مورد افزایش یافت که منجر به افزایش ۷.۲ درصدی در نرخ طلاقهای استان شده است.
نیری افزود: در سه ماهه اول سال ۹۲ تعداد کل ازدواجها در استان ۱۸ هزار و ۴۷۵مورد بوده است که در مدت مشابه آن در سال ۹۳ این رقم به ۱۸هزار و ۲۴۵ مورد کاهش یافت و کاهش ۱.۲ درصدی در ازدواج را به دنبال داشته است.