اسکودا ارائه کرد: نمونه کارنامه هایی که در صورت تصویب طرح جدید مجلس می توانند در آزمون وکالت قبول شوند

پایگاه خبری اختبار- دکتر جعفر کوشا، رئییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) با ارسال نامه ای به ریاست  صدا و سیما نسبت به ارائه آمار نادرست در خصوص حداقل نصاب آزمون وکالت اعتراض کرد.

به گزارش اختبار، در روزهای گذشته مجری یک برنامه تلویزیونی با ارائه جدول نمراتی اعلام کرده بود با تصویب طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، نمره قبولی داوطلبان آزمون وکالت چندان کم نخواهد شد و نتیجتاً داوطلبان بدون آمادگی و کم‌سواد قبول نمی‌شوند.

در واکنش به این برنامه، رییس اسکودا در نامه‌ای اعتراضی به صدا و سیما این اعداد را غیرواقعی دانست و با اعلام عدد نمره یک درصد برتر آزمون‌های وکالت ۹۸ و  ۹۹، ۷۰ درصد این عدد را محاسبه کرد.

در این نامه، دو نمونه کارنامه داوطلبان که نمره مد نظر این طرح را کسب می‌کنند و امکان قبولی در آزمون وکالت دارند نیز ضمیمه شده است.

گفتنی‌ست بر اساس تبصره ۱ ماده ۶ طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار، کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده مکلفند هر سال از طریق سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به برگزاری آزمون پروانه وکالت اقدام نمایند. داوطلبانی که حداقل هفتاد درصد (۷۰%) امتیاز میانگین نمرات یک درصد (۱%) حائزان بالا ترین امتیاز را کسب کرده اند، قبول اعلام شده و جهت طی مراحل مقتضی به مرجع صدور مجوز مربوطه معرفی می گردند.

نامه رییس اسکودا به رییس صدا و سیما

ریاست محترم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

با سلام و عرض تحیت

احتراماً به استحضار عالی می‌رساند که چند روز گذشته به مناسبت بررسی طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در مجلس شورای اسلامی مجری محترم برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه اول صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران جناب قالیباف نسبت به ارائه آماری ناصحیح در خصوص حداقل نمرات لازم برای قبولی در آزمون اقدام نموده و اعداد و ارقامی را به عنوان آمار نمره لازم برای قبولی به شکل مقایسه‌ای در حالت قبل و بعد از تصویب احتمالی طرح پیشنهادی به عموم مردم اعلام نموده است.

با تصویب طرح، میانگین نمرات قبولی به زیر ۱۰ خواهد رسید

نظر به اینکه ارقام اعلامی از سوی نامبرده برای حداقل قبولی کذب محض بوده و با تصویب و اجرای احتمالی طرح مذکور، میانگین نمرات قبولی بر اساس ملاک اعلام شده در آزمون با مبنا قرار دادن نمرات سال جاری قطعاً به زیر ۱۰ خواهد رسید.

اقدامی برخلاف رسالت حرفه‌ای و اخلاقی رسانه ملی

مع الاسف مجری محترم برنامه که متاسفانه سوابق موضع‌گیری‌های نادرست و دور از عدالت مکرری نسبت به کانونهای وکلای دادگستری دارد و قبلاً نیز در برنامه تلویزیونی گفت و گوی ویژه خبری به تاریخ ۱۴ اسفند ۹۹ پیرامون بررسی حقوقی مواد ۱ و ۷ قانون اجرای اصل سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، اظهارات غیرعادلانه ایشان را علیه مدیران نهاد وکالت مشاهده کرده ایم، اطلاعات کاملاً نادرستی را در این خصوص به به عموم مردم ارائه داده است که این مهم دور از رسالت حرفه‌ای و اخلاقی رسانه ملی بوده و اصل بی طرفی صدا و سیما را زیر سوال می برد.

آمار اعلامی خلاف واقعیت است

لهذا با عنایت به مراتب مذکور به پیوست نمونه ای از کارنامه های داوطلبین قبول شده در سال اخیر(به انتهای پست مراجعه کنید) به حضور اعلام می گردد که با بررسی نمره مربوطه مشخص خواهد شد که آمار اعلامی از سوی مجری محترم برنامه هیچ انطباق واقع امر ندارند.

فلذا خواهشمند است دستور فرمایید. ضمن توقف این قبیل اقدامات، نادرست بودن آمار ارائه شده از سوی مجری محترم به طرق مقتضی به سمع مردم عزیز کشورمان برسد.

لزوم تغییر رویکرد صدا و سیما

همچنین تقاضا دارد ترتیبی اتخاذ فرمایید تا در راستای رعایت عدالت و پرهیز از شایعه پراکنی، شاهد تغییر رویکرد صدا و سیما در این برنامه باشیم تا مدافعان بی دفاع عرصه عدالت کشور بیش از این از تریبون رسانه ملی تخریب نشوند.

با احترام
جعفر کوشا
رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران

بیشتر بخوانید:

دو نمونه کارنامه آزمون وکالت ۹۹ و ۹۸
که بر اساس طرح جدید مجلس، امکان قبولی دارند

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۸۸ دیدگاه ها

  1. دقیقا من خودم امسال ترازم ۳۰۰۰ شد در صورتی که ۴۰ درصد کیفری زدم ۲۷ درصد آیین دادرسی مدنی ۵ درصد مدنی ۲ درصد اصول فقه بقیشم یادم نیست 😐 اگر اینطوری که اینا حساب کردن بود الان من نفر اول کانون شده بودم با این درصدا

  2. شما از خود هیات مدیره کانونها و وکلای با تجربه با این سوالات آزمون بگیرین ۷۰درصد از آنها نمیتونن نمره ۱۰از ۲۰کسب کنند ،مشکل از طراحان و تست های غیر استاندارد است نه از سطح علمی داوطلبین.

  3. اینا همش فرا فکنیه، قبولی ۷۰ درصد تراز یک درصد رتبه های بالای کل کشور مد نظره، این کارنامه هایی که منتشر میکنن میگن با ۸ ام میشه قبول شد از ۲۰ محاسبه میکنن نه از ۱۰۰ که تو آزمون مد نظره در واقع دارن اذهان عمومی رو فریب

  4. رییس کار گروه فرهنگی رییس مجلس شورای اسلامی وکیل هست و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد قیامدشت (یکی از ضعیف ترین واحدهای دانشگاه آزاد)؛ واحدی که حدود ۳۰۰ نفر در هر نوبت برای کارشناسی حقوق دانشجو میگیره.

    به نظرتون کسی که سر کلاسهای تخصصی جزایی به جای درس و بحث دیکته تلاوت میکنه غم ضعیف بودن وکلا رو داره یا غم کرسی تدریس و ذوق جوانانی که استاد خطابش کنند؟ ایشون و خیل وکلایی که در مجلس هستن و یا با مجلس در ارتباطند غم ضعف وکالت ندارند و هر چه دستیابی به ردای وکالت آسانتر باشه، برای جوانان و نوجوانان جذاب تر میشه ، پس کرسی استادی این جماعت هم پر رونقتر از گذشته تشکیل میشه.

    اساتید واقعی حقوق راه دشواری برای برداشتن سایه شوم این تیغ زهر آلود از سر نهاد نحیف و ضعیف شده وکالت در پیش دارند. خدا عاقبت شما ، وکلا و مردم رو با این طرح به خیر کند.

  5. اسکودا مظلوم نمایی و مغلطه بسه دیگه لطفا، به امید روزی که رشته پزشکی هم ابهت پوشالیش شکسته بشه و همه بتونن برحسب توانمندیشون وارد رشته های متفاوت بشن، تا کی باید تو این مملکت یه عده سوار یه عده دیگه باشن آخه؟؟

  6. طرح خوبیه میشه گفت هرکی خونده قبوله سقف نمره هست بعضیا جو دارن میدن وکلا عزیز نمیدونین همین تشویشه و قابل پیگرده؟ ناموسا ظرفیت معنایی نداشت وقتی هر دانشگاهی داره حقوق پذیرش میکنه اونم بدون ازمون الا هرکی بخونه واقعا مزده زحمتشو میگیره دیگه ظرفیتی نیست که طرف بخاطر یه رتبه اینور اور بمونه یه سال انصافم خوب چیزی کمترین استانا سه ۴ هزار شرکت کننده داره چقدر ظرفیت بود؟ فقط ۱۰۰ نفر اونم به نفع سهمیه ایا چون رقابت بینشون کم بود ۶۰ به ۴۰ معمولا بود یعنی کمتر از ۳ درصد قبولی تکلیف این همه شرکت کننده و شرکت کنندها اینده چیه؟ از طرفیم با سوالات اختلافی و غیراستاندارد که اصلا معلوم نیست از کجا طرح میشه من خودم وقتی قبول شدم بعد ازمون فهمیدم کلا هرچی خوندم به درد نخوره در قباله عمل دوره کاراموزی فقط سعی تلاش کنید اصل کاری اونه که دادخواست و لوایح یاد بگیرین و….

  7. بنده این را به اعضای کانون پیشنهاد میدم که بیایید تحصن کنید و هیچ پرونده معاضدتی هم وکالت نکنید به بهانه اعتراض به این طرح غیر کارشناسی

  8. طرح خوبیه اگر ب فرض محال همه هم ک وکیل بشن کسی ک سواد نداشته باشه نتونه کار کنه و خوب دفاع کنه مطمئنا با داشتن پروانه وکالت کار ب جای نمیبره و مجبوره از عرصه خارج بشه بره سراغ کاری دیگه وکالت کار آسونی نیست نیاز ب فن بیان بالا و قدرت استدلال عالی داره… انشاله ک تصویب بشه و شاهد عدالت باشیم درود ب مجلس انقلابی

  9. دقیقا اشتباه فک میگنی درسته ک وکیل میشن اما اگر کسی ک سواد نداشته باشه و اطلاعات کافی مخصوصا قدرت استدلال و فن بیان بالا مطمئن باش وکیل خوبی نمیشه و مجبوره بره سراغ ی کار دیگه شک نکن

  10. یه نکته دقت کردین رئیس اسکودا نمرات را از بیست وارد کرده نه از صد
    پس اگر همین نمرات را در ۵ ضرب کنیم درصد بالایی میشه لطفا به نمونه کارنامه دقت کنید.
    ضمن اینکه این فن هم در نوع خودش جالبه بالاخره ایشون وکیل وکلا هستن باید فنی بنویسه.
    جناب لطفا درصد اعلام کن چون امتحان ضریب منفی داره.

  11. به خدا من کاملا با طرح تسهیل مخالفم اما با نمرات کارنامه ارسالی برای صدا وسیما توسط اسکودا هم موافق نیستم

  12. سلام با یه حساب کتاب ساده بهتون نشون میدم کارنامه ۱۰۰درصد دروغه اگه قانع نشدین اوف بر من . میگن کارنامه ۷۰% از یک درصده یعنی سی درصد از قبول شدگان کمتره .خوب من به هر نمره ۳۰٪اضافه میکنم تا ببینم قبول شدگان با چه نمره ای وکیل شدن تازشم کمی هم ارفاق میکنم.مدنی ۵٫۶۶+۳۰٪= (۷٫۶۶). آدم ۶٫۶۶ +۳۰٪ = (۸٫۸۰). تجارت. ۸٫۳۳۴ +۳۰٪ = (۱۲٫۰۰) . اصول فقه ۳٫۳۳ +۳۰٪ =(۴٫۵۵) . جزا ۳٫۶۶ +۳۰٪ =(۴٫۹۰) . آدک ۱۱٫۶۶ +۳۰٪ =(۱۶٫۰۰) خوب اینم نمره یک درصد حائزین بهترین نمره .خودتون قضاوت کنین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا