اسکودا اصلاحیه‌ای پیشنهادی برای «قانون تسهیل» تهیه می‌کند

پایگاه خبری اختبار- اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری (اسکودا) پیش‌نویس پیشنهادی قانون تسهیل را برای بررسی در همایش آتی هیات عمومی این نهاد تهیه می‌کند.

به گزارش اختبار، در پی تشکیل «کارگروه بررسی جوانب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار»، رئیس اسکودا «شهرام مختاری» را به عنوان دبیر این کارگروه منصوب کرد.

بر اساس اعلام روابط‌ عمومی اسکودا، در بخشی از حکم انتصابی که توسط دکتر جعفر کوشا صادر شده آمده است:

«قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تاکنون مخاطرات فراوانی برای کانون‌های وکلای دادگستری فراهم آورده و آسیب‌های بسیاری به نهاد وکالت وارد ساخته است و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم به خصوص اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس… قصد اصلاح قانون مذکور را دارند»

و در ادامه ماموریت دبیر کارگروه به این شرح تعیین شده است:

«پیش‌نویس اصلاحیه پیشنهادی اتحادیه را تا پیش از آغاز همایش آتی هیات عمومی اتحادیه در اراک، تدوین و آماده نمایید. متن این اصلاحیه در صحن مجمع عمومی قرائت و سپس جهت بررسی و تصویب به مجلس شورای اسلامی تقدیم گردد.»

بیشتر بخوانید:

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۳ دیدگاه ها

  1. سلام – خانم زنده دل هر چند که شما از اعضای کانون وکلای دادگستری هستید اما مثل بسیاری از وکلای فرهیخته کانون وضعیت شما با دیگرا اشخاص محدود که چند دهه هستش دست از سر مقام گرفتن در اسکودا بر نمی دارن و موجبات نزول شاأن اسکود ا شدند لذا از شما و تمامی وکلای زحمتکش و باسواد اسکودا عذر خواهی می کنم با این وصف در راستای موضوع بالا باید عرض کنم مگه اسکودا از جایگاه قانونی برخورداره ، اسکودا عوض اینکه در رابطه با قانون تسهیل اقدام بکنه ، یه فکری به حال انتخابات هیئت مدیره ها در کانون وکلای دادگستری بکنه که دادگاه باطل اعلامش نکنن. اصلا اسکودا دیگه با توجه به اینکه حتی اجازه عقد قرارداد با سازمان سنجش رو هم نداره ، دیگه یک ساختار رسمی محسوب میشه سالها بر همین منوال غیر رسمی بودن خوب تا تونستند تاخت و تاز کردند. واقعا نمی دونستید که رسمیت ندارید، پس چرا الان قوه قضائیه گفت رسمیت ندارید از خودتون دفاع نکردید. یه لایحه هم نتونستید برای خودتون بنویسید. …….. چه وقتی از دست شما خلاص می شیم باز هم قوه قضائیه دستشون درد نکنه یه جایی باید یکی جلوی شما رو می گرفت خیلی تخته گاز حرکت می کردید.

  2. وقتی سوالات اونقدر غیر اصولی و اختلافی و ناهمگن طرح میشه که میانگین نمرات یک درصد نفرات اول آزمون هم بسیار پایین میشه، امکان تفکیک درس خوانده‌ها از درس نخوانده‌ها بدرستی مقدور نمیشه، وقتی طراح دنبال اینکه که سوال رو اونقدر مبهم طرح کنه که کسی نتونه جواب بده معلومه که یکسری‌ها با پاسخنانه سفید ممکنه قبول بشن. باید طراحان با طرح سوالات اختلافی یا طراحانی که سوالی طرح میکنن که درصد خیلی زیادی از داوطلبین نمیتونن به اون جواب بدن رو از گردونه طرح سوال حذف کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا