اطلاعیه اسکودا در مورد افزوده شدن ماده درسی ادبیات فارسی به آزمون وکالت

اطلاعیه اسکودا در مورد افزوده شدن ماده درسی ادبیات فارسی به آزمون وکالت

پایگاه خبری اختبار – اسکودا با انتشار اطلاعیه ای در مورد خبر افزوده شدن ماده درسی «زبان و ادبیات فارسی» به آزمون وکالت، توضیح داد.

متن اطلاعیه منتشر شده از سوی اسکودا به این شرح است :

اطلاعیه

نظر به پرسش مکرر علاقه مندان به شرکت در آزمون ورودی کانونهای وکلا در سال ۱۳۹۵، لزوما اشعار میدارد :

اضافه شدن ماده زبان انگلیسی به موادامتحانی آزمون کانونهای وکلا در شورای اجرایی اسکودا مردود اعلام شد و اضافه شدن ماده زبان و ادبیات فارسی به مواد آزمون ورودی منوط به آن است که هیات عمومی اتحادیه سراسری کانونهای وکلا که در روزهای ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت تشکیل خواهد شد این موضوع را تصویب کند. تصویب مورد اخیر در شورای اجرایی صرفا به این مفهوم است که چون موضوع از مصادیق خط مشی کلی و سیاست های اصلی اسکودا محسوب می شود شورای اجرایی طرح آن را در هیات عمومی لازم دانسته است .

اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۵۸ دیدگاه ها

  1. سلام اخه دلیلشون چیه؟؟؟؟هر کی از راه میرسه تصمیم میگیره.ادبیات به چه درد وکیل میخوره ؟اگر به درد میخوره چرا خودشون نخوندن .وکیل باید حقوقی باشه.تو رو خدا تصویب نشه

  2. منابع ازمون وکالت کم بود ادبیات و زبان فارسی هم اضافه شد حالا ضریبش رو هم دو میکنن تا عوض اینکه اصول فقه که درس مهمی  هست به جاش ادبیات بخونیم …این همه بحث های سنگین حقوق یه درس مزخرف ادبیات رو هم اضافه کردن، کم به ما جوونا ضرر بزنید خوبه قاعده فقهیه لا ضرر و لا ضرار فی السلام رو دارید وگرنه…….

  3. سلام خدمت دوستان به نظر من گنجاندن این ماده درسی در ازمون کار اشتباهی است مخصوصا برای ازمون امسال من پیشنهاد میکنم در دوران کارآموزی یه دوره کلاس ادبیات فارسی مرتبط با حقوق برای کارآموزان وکالت بذارن مفیدتر و کاربردی تر است. 

  4. باید حتماً اضافه بشود. در کنار درسهای سخت و خشک باید یک درسی هم باشد که روح انسان را جلا بدهد و عواطف آنرا برانگیزد. و چه چیز بهتر از ادبیات فارسی.

  5. سلام ابن مورد را باید به اختبار موکول کنند حجم مطالب بسیار بالاست و لازنه تسلط بر این مطالب مطالعه  زیادی رو می طلبه با این کار فقط مجبور میشیم که از دروس تخصصی متل مدنی و تجارت و… بزنیم و به خوندن قوانین اکتفا کنیم که ضرر زیادی رو به بار میاره . چرا ادبیات و ایین نگارش فارسی را در دوران اختبار  به عنوان یک تلکیف قرار نمی دهید

  6. سلام خدمت همه دوستان  چرا باید کسانی که نفعشان در گذاشتن شرایط جدید است بتوانند شرط بگذارند مطمئن باشید که موافقت میکنند چون به قول معروف خرشان از پل گذشته و الان وکیل هستند  لذا  دولت محترم و داوطلبان عزیز هرطور میتوانند باید به این مسئله اعتراض کنند الانم هرپرونده ای که دچار مشکلند و با مکافات حل میکنند سئوال ازمون درست میکنند با تشکر

  7. ادبیات فارسی رو واجب تر از زبان انگلیسی می دونن آقایون! دلیل وجود ضایعه ای همچون نامه ی پر از اغلاط گرامری که به زبان انگلیسی برای کانون واهی وکلای عربستان نوشته شده است خود ما هستیم دوستان! خود ما… منتظر بودم که هر دو ماده تصویب بشه و ظاهرا هنوز هیئت مدیره نیازی احساس نکرده است. جالبه که لازمه ی اخذ درجه ی دکتری گذراندن دوره ی زبان انگلیسی و داشتن تافل می باشد و اکثریت هیئت مدیره دارای مدرک دکتری می باشند ولی خروجی این هیئت مدیره کماکان نامه ای همچون نامه ی معروف به کانون وکلای واهی عربستان می باشد. از ماست که بر ماست…

  8. بجای اینکه امتحان رو سخت تر کنن و مباحث غیرحقوقی رو زیادتر کنن ، امتحان رو تخصصی تر کنن،

    فکر نکنم تو دادگاه دانستن اینکه حافظ و سعدی مال قرن چندم هستن و یا سبک شعری اونها چیه و یا اینکه این شعر از کیست به درد بخوره !!! فاعلاتون فاعلاتون فاعلات

  9. من نمیدونم زبان و ادبیات فارسی چه ارتباطی به آزمون وکالت داره ! اگر هم داره چرا  برای دوره خودشان نذاشتن

     

  10. همینطوری هم ازمون ۲ ساعته و واقعا سخت ، حالا بیان یه درس جدیدی رو هم اضافه کنن

    مگر داوطلب چقدر کشش داره که بخواد بیشتر از ۲ ساعت آزمون بده

    امسال زبان و ادبیات فارسی ، سال دیگه علوم و معارف اسلامی و … اضافه میکنن

    پیشنهاد من این هست که ادبیات فارسی رو بذارن برای امتحان اختبار مفیدتره

     

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا