اطلاعیه تکمیلی آگهی ثبت نام آزمون وکالت ۱۴۰۱ (نوبت پذیرش ۱۴۰۰)

پایگاه خبری اختبار- اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) اطلاعیه تکمیلی آگهی آزمون وکالت ۱۴۰۱ (نوبت پذیرش ۱۴۰۰) را منتشر کرد.

این اطلاعیه با توجه به اجرایی شدن قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار (۲۸ اردیبهشت) پس از انتشار آگهی آزمون وکالت ۱۴۰۱ (نوبت پذیرش ۱۴۰۰) (۲۶ اردیبهشت) و با توجه به مقررات جدید جذب کارآموز وکالت انتشار یافته است.

همچنین در این اطلاعیه برای داوطلبانی که بتوانند ۸۰ درصد از نمره کل آزمون را کسب کنند،‌ امتیاز اشتغال در شهر مرکز استان در نظر گرفته شده است.

متن کامل اطلاعیه تکمیلی آگهی ثبت نام آزمون وکالت ۱۴۰۱ (نوبت پذیرش ۱۴۰۰)

قابل توجه داوطلبان آزمون کارآموزی وکالت کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) سال ۱۴۰۱ (مربوط به نوبت پذیرش سال ۱۴۰۰)

ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبان آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۰، با توجه به لازم الاجراشدن قانون تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار (مصوب ۱۴۰۱) و ماده ۵ این قانون، کانون های وکلای دادگستری در این مرحله به شرح ذیل مبادرت به پذیرش می نمایند:

۱) مستندات قانونی:

الف) ماده ۵ قانون تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار– تبصره ماده (۱) قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری مصوب ۱۳۷۶/۱/۱۷

به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به عنوان تبصره (۲) به آن الحاق می شود:

تبصره ۱- کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه مکلفند هر سال از طریق سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به برگزاری آزمون پروانه وکالت اقدام نمایند. داوطلبانی که حداقل هفتاد درصد (۷۰٪) امتیاز میانگین نمرات یک درصد (۱%) حائزان بالاترین امتیاز را کسب کرده اند، به عنوان پذیرفته شده، جهت طی مراحل مقتضی به مرجع صدور مجوز مربوط معرفی می گردند. نظارت بر اجرای این تبصره بر عهده قوه قضائیه است و قوه مزبور مکلف است در صورت استنکاف کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه از برگزاری آزمون، رأسا به برگزاری آن اقدام کند. استنکاف از اجرای این حکم جرم محسوب و مرتکب به مجازات محرومیت از حقوق اجتماعی درجه شش موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی محکوم خواهد شد.

تبصره ۲- برای مشمولان بند «چ» ماده (۸۸) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، نصاب مذکور در تبصره (۱) حداقل شصت درصد (%۶۰) می باشد.

ب) بند چ ماده ۸۸ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران (ماده ۵۹ مکرر قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران):

« قوه قضاییه، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور کانون وکلای دادگستری، کانون کارشناسان رسمی، مرکز وکلاء وکارشناسان قوه قضاییه مکلفند سی درصد ۳۰% از سهمیه صدور دفاتر خدمات قضایی و الکترونیک، سر دفتری، صدور پروانه وکالت، مجوز کارشناسان رسمی دادگستری را به فرزندان و همسران شهدا،جانبازان با حداقل ده درصد(۱۰% )، آزادگان با داشتن حداقل سه ماه سابقه اسارت و رزمندگان با داشتن حداقل شش ماه حضور در جبهه و همسر و فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد( ۲۵% )و بالاتر و فرزندان وهمسران آزادگان و فرزندان رزمندگان دارای حداقل ۱۲ ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه، بدون رعایت شرط سنی در صورت واجد شرایط بودن اختصاص دهند.»

۲) بر این اساس بند ۱ آگهی آزمون درباره ظرفیت پذیرش کار آموزان وکالت حذف می شود. همچنین داوطلبانی که مبادرت به ثبت نام بر اساس ظرفیت پذیرش کانون ها نموده اند، امکان ویرایش کانون انتخابی خود را در سامانه ثبت نام به نشانی www.sanjesh.org دارند.

۳) داوطلبانی که موفق به اخذ هشتاد درصد نمره کل از آزمون گردند، پس از طی مراحل دوران کار آموزی و موفقیت در اختبار مجاز به اشتغال دایم در مرکز استان کانون پذیرفته شده هستند.

۴) بند ۱۱-۶ از تذکرات لازم در آگهی آزمون، از دفترچه آزمون حذف و کلیه کار آموزان وکالت عضو کانون های وکلا مجاز به شرکت در آزمون می باشند.

۵) با عنایت به تشکیل کانون وکلای دادگستری هرمزگان و خارج شدن از زیرمجموعه کانون وکلای دادگستری مرکز، داوطلبان می توانند این کانون را به عنوان محل اشتغال انتخاب نمایند.

۶) با عنایت به بند ۱۲-۶ آگهی آزمون و لازم الاجرا شدن قانون تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار مصوب ۱۴۰۱، متقاضیان محترم پیش از انتخاب کانون محل کارآموزی و اشتغال خود حتما به آگهی اختصاصی کانونها در سایت اختصاصی آنها مراجعه کنند و از شرایط احتمالی پیش بینی شده در هر کانون آگاه شوند.

اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) به نمایندگی از کانون های وکلای دادگستری جمهوری اسلامی ایران

بیشتر بخوانید

خرید اینترنتی بهترین منابع آزمون وکالت ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۱۹ دیدگاه ها

  1. با سلام.
    یعنی من بخوام تهران رو بزنم باید شرط سنی رو رعایت کنم؟یا فرقی نمیکنه تو هر سنی؟؟
    واینکه درمورد محل کارآموزی و محل اشتغال میشه توضیح کامل بدین
    خیلی ممنون

    1. سلام اگر بیشتر از ۴۰ سال دارید موقع ثبت نام اصلا اجازه انتخاب استان تهران به شما داده نمی شود.
      در زمان کارآموزی می‌تونین تقاضا بدین که در شهر دیگری کارآموزی رو انجام بدین که این درخواست باید از طرف هیات مدیره کانون پذیرفته بشه. اگر بخواهید در کانونی به جز کانون قبولی برای کارآموزی مهمان بشید باید هیات مدیره هر دو کانون مبدا و مقصد قبول کنند و ممکنه به مشکل بخورید ضمن اینکه بعضی کانونها برای این مورد هزینه‌هایی دریافت می‌کنند.
      بهتره با تماس مستقیم با کانون مد نظرتون، از رویه اون کانون درباره مهمانی کارآموزان کسب اطلاع کنید.

  2. طبق تبصره ۴ ماده ۷ مکرر قانون تسهیل وضع هر گونه “محدودیت” و ” مانع” در مسیر صدور مجوز که از چارچوب این قانون خارج باشد مممممممنوع است.

    لذا بند ۳- ۳ آگهی آزمون هم ملغی است و افراد بالای چهل سال هم می توانند در شهر تهران قبول شوند و پروانه کار دریافت کنند.

    بحث ۸۰ در صد از نمره کل هم منتفی است.
    آگهی تکمیلی با عجله و بدون مطالعه کافی منتشر شده است.

  3. اولاً طبق قانون تسهیل، “هر گونه محدودیت خارج از این قانون” ملغی است… در نتیجه محدودیت سنی چهل سال برای قبولی در مرکز استان دیگر امکان اجرا ندارد… ظاهراً عزیزان قانون را کامل مطالعه نفرموده اند.

    ثانیاً هشتاد در صد از نمره کل از کجا آمده؟؟؟؟

    1. امتیازی که برای قبول شدگان با هشتاد درصد , پذیرش در مرکز استان است وگرنه معیار قبولی همون هفتاد درصد نمره یک درصد اوله

  4. ابهامی که وجود داره آیا ۷۰ درصد میانگین یک درصد همه کانونها مد نظر هست یا هر کانون مجزا و مستقل عمل خواهد کرد؟ لطفا بررسی کنین تا داوطلبان تصمیم بهتری اتخاذ کنند

  5. سلام
    ۸۰ درصد نمره ی کل یعنی چی؟
    یعنی کسایی که میخوان مرکز استان قبول بشن میانگین باید ۸۰ درصد بزنن؟
    میشه لطفا توضیح بدین.

      1. مگر بقیه این حق ندارند؟
        هر کس قبول شود هر کجا که انتخاب کند می تواند کار کند.
        چه امتیازی؟

  6. به به مبارک باشه برای دوستانی که انقدر خوشحال بودن برای تصویب طرح تسهیل….!! مبارکتان باشد شرایط عالی شد.
    اون نمایندگانی که به طرح تسهیل رای دادن همان کسانی بودند که به طرح قانونی شدن کشف عتیقه و صادرات آن برای اشتغال زایی!!!! رای داده بودند. یعنی نابودی بنیان کانون و عتیقه و هرچه که تسهیل بشه…
    انتظار میرود وضعیت اختبار هم بهش رسیدگی بشه و با دو نمره زیر هفت و معدل بالای ۱۲ کسی نتونه از اختبار عبور کنه.

  7. سلام و با عرض احترام سوالی داشتم آیا یک درصدی که میانگین نمره ازمونشون ملاک برای قبولی قرار میگیره که داوطلب باید ۷۰درصد میانگین نمرشون رو در ازمون زده باشه ایا منظور یک درصد برتر کل کشور هست ؟ یا کانون انتخابی ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا