جزییات مصوبه مجلس درباره افزایش سن بازنشستگی

پایگاه خبری اختبار- رئیس مجلس شورای اسلامی با ارائه توضیحی درباره میزان سابقه خدمت و سن بازنشستگی شاغلان گفت: آقایان شاغل ورودی ۱۴۰۳ به بعد برای بازنشستگی باید ۳۵ سال سابقه خدمت و یا ۶۲ سال سن و بانوان شاغل ورودی همین سال باید ۳۰ سال سابقه خدمت و یا ۵۵ سال سن داشته باشند و این موضوع برای شاغلان در حال خدمت به صورت زمان‌دار بوده که متوسط آن حدود ۲ ماه است.

به گزارش اختبار به نقل از خانه ملت، جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس در جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه ۲۹ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری درباره مصوبه روز گذشته مجلس پیرامون زمان بازنشستگی شاغلان گفت: موضوع سن بازنشستگی در کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم مطرح نشده و این مصوبه صحن دارای ابهاماتی است که لازم است برای رسیدگی بیشتر به صحن بازگردد.

قالیباف در پاسخ به تذکر این نماینده با بیان اینکه این موضوع در مجلس تصویب شده و قابل بازگشت نیست، گفت: روز گذشته در زمان رأی‌گیری و بعد از آن و هنگام ظهر به این موضوع اشاره کردم که خروجی مصوبه مجلس چیست. بر اساس مصوبه مجلس سن بازنشستگی برای آقایان ۶۲ سال است و سنوات خدمتی که انجام می‌دهند ۳۵ سال در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید:

موافقت مجلس با افزایش قیمت بلیت پروازهای خارجی/ سفرهای زیارتی مستثنی شدند

مصوبه مجلس برای کاهش مدت خدمت سربازی

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: باید در نظر داشت که این قانون برای افرادی که در حال حاضر در حال خدمت هستند به مرور زمان اجرا می‌شود یعنی اگر به متوسط بنگریم، تقریباً متوسط آن حدود دو ماه تا دو ماه و نیم است، یعنی کسی که ورودی امسال است، با ۳۵ سال خدمت بازنشسته می‌شود البته اگر کسی که در حال حاضر شاغل است به صورت داوطلبانه بخواهد تا ۳۵ سال در کار بماند، مانعی برای او نیست.

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۲۰ دیدگاه ها

  1. من یک خانم کارمند ۴۲ ساله با ۱۹ سال و شش ماه سابقه بیمه هستم و تصمیم داشتم با ۲۰ سال سابقه خودم رو بازنشست کنم. با این قانون تکلیف ماچیه؟
    آیا انصافه که به خاطر ۶ ماه ۱۳ سال اضافه بمونیم.

  2. این خلاف قانون هست، نباید اجرایی گردد. جلوی دزدی ها و اختلاس ها رو بگیرید، همه چیز بر علیه قشر کارگری هست. اینجوری دیگه کسی حق بیمه پرداخت نمیکنه.

  3. الان این قانون جدید که از سال۱۴۰۵ اجرا میشه با میزان سابقه ۱۴۰۵ محاسبه میشه یا سابقه ای که الان داریم

  4. خواهشا در خصوص بانوان تجدیدنظر کنید ایا واقعا وضعیت جسمانی یک زن نسبت به مرد متفاوت نیس با توجه به اینکه بانوان در دو نقش باید ایفای نقش کنند .
    به هر دینی که می پرستید ما رو به بازی نگیرید . با اعصاب و روان ما بازی نکنید .. ما همین قانون قبلی هم به اجبار سرکار میاییم با توجه به وضعیت نابسامان اقتصادی مجبوریم ولی تور وخدا برای بانوان تخفیف قائل شوید .. اجرکم عندالله

  5. افزایش سن بازنشستگی به ویژه برای زنان غیرمنصفانه و ناعادلانه و مغایر با نقش ها و مسئولیت های آنان در خانواده است. چطور از حمایت از خانواده و افزایش جمعیت دم می زنید آن وقت انتظار دارید یک مادر دارای فرزند با ساعات کاری برابر آقایان اما بدون لحاظ عائله مندی و مزایا در این شرایط وانفسای اقتصادی بیرون از خانه کار کند و در اقتصاد خانواده سهیم باشد و مسئولیت های خانواده را هم به خوبی انجام دهد ؟! باید ساعات کار و سنوات بازنشستگی زنان متاهل دارای فرزند در شرایط کارمندی و کارگری کم شود .

  6. با سلام واقعا این قانون حرام است و باید ماه های سال راهم ۳۵ روزه کرد.اکثرا متولدین ۶۰ هستند وبا این قوانین که طول این چند سال و فرازو نشیب ها این چند ساله دچار پیری زود رس شده اند.ممنون میشیم از این قانون صرف نظر شود ونظارت بر مدیریت بیمه ها بیشتر شود.الان بیمه های خصوصی چطوری دارن سرمایه گذاری می کنند و بازنشستگی زودتر از موعد دارند.

  7. سلام
    خدمت در ناجا با همین ۳۰ سال هم چیزی از طرف نمیمونه و از شدت استرس های وارده به مرز سکته میرسه،چطور باید ۳۵ سال دووم بیاره.اصلا معقولانه نیست.باید بسته به شغل ها این موضوع مطرح بشه.اون فردی که در ناجا و سرمرزها داره با این سختی و مشقت به صورت شیفتی و اقامتی خدمت میکنه و سال به سال خانواده شو نمیبینه هم باید ۳۵سال خدمت کنه،اون کارمندی که داخل شهر داره ادا ی خدمت میکنه هم باید۳۵سال خدمت کنه؟؟؟کمی منطق هم خوبه به خدا.

  8. من الان تو دانشگاه کار میکنم با ده سال سابقه فقط کف پایه حقوق وزارت کار میدن یعنی ۷/۵۰۰/۰۰۰ تومان با اضافه کاری ۱۰۰ ساعت ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان وزارت کار هم میگیم میگن پیمانکار هستش به ما ربطی نداره مسئول های دانشگاه هم همینطور همکار داریم با ۲۸ سال سابقه در دانشگاه هنوز کمترین پایه حقوق رو دریافت میکنه
    شما رو بخدا قسم میدم به داد کارگران برسید

  9. سلام اگر منظور از افزایش سن بازنشستگی شاغلین خدمات کشوری و لشکری است می تواند قابل قبول باشد ولی برای شاغلین مشمول قانون کار شرعا اخلاقا و قانونا غیرقابل قبول و خلاف می باشد

  10. یک کلام ، خیلی اشتباه زیادی هست … ، باید و باید برگردد سر همون سی سال، تا توی قبر هم بریم باید کار کنیم،یک روز می‌فهمند اشتباه کردند و مجبورن این ظلم را با خیرات به روحمان جبران کنند،خخ همین الان دوشغله هستیم ، بازنشسته ها باز کار میکنن، کی باید عشق و حال کنیم ، همش کار؟ اگه راست میگن حقوق با همین تورم بالای سی میلیون تومان باشه، من از الآن بگم ، سر همون سی سال میرم دنبال بازنشستگی ، خیلی فشار بیارن، کم کاری و نا کارآمدی تحویلشون میدم، این ظلم هست ، مسوولی که نمیخواد بازنشست بشه رانت و هزار تا مزایا داره و سود داره براش ، مگه با حقوق ده میلیون تومانی بازنشست میشه، مراتب اعتراضم را شدیدا اعلام و به مدیران بالادستی اعلام کردم، نمایندگان این دوره هم جایی در انتخاب مردم نباید داشته باشند ، کارمند گفتند نه برده، شورای نگهبان لطفا جلوی این ظلم را بگیر

  11. کارمندانی که در سازمان های مختلف استخدام شده اند در بدو استخدام متعهد شدند ۳۰ سال خدمت کنند به عبارتی یک قرارداد دو طرفه بین طرفین منعقد شده است .
    متاسفانه نمایندگان مجلس با مصوبه اخیرشان به وضوح قدرت اختیار را از کارگر یا کارمند سلب کرده و در قیاسی نادرست و تک بعدی با قوانین بازنشستگی در اروپا به صورت یک طرفه در قرارداد دست برده و آن را دستخوش تغییرات می‌کنند . این گونه تغییرات باید با رضایت دو طرف انجام شود .
    تغییر در سن بازنشستگی کاملا خلاف قانون و خلاف شرع است .
    ضمنا نمایندگان مجلس وکلای ملت هستند و طبیعتا باید وکیل از موکل خود دفاع کند در صورتی که متاسفلنه شاهدیم وکلای ملت علیه موکلان خود قانون تصویب میکنند . تصویب این طرح وجهه مجلس را در جامعه زیر سوال برده و آثار آن در انتخابات آتی مجلس نمایان خواهد شد .
    در صورت اجرای این مصوبه قطعا این موضوع نارضایتی کارمندان را به دنبال داشته و باید منتظر تبعات آن بود .
    الحمدلله اعضای محترم شورای نگهبان این موضوع را با دقت زیر نظر گرفته تا از اجرای آن جلوگیری کنند . یا حق

  12. سلام و عرض ادب .
    یه سوال ؟؟؟؟
    طبق قانون بازنشستگی قبلی خانم ها با ۲۰ سال سابقه و ۴۲ سال سن می تونستن بازنشسته بشن ….
    اون شرط برقراره یا نه ؟؟؟؟

  13. سلام
    چطور‌قرارداد‌مستقیم‌با‌کاربرما‌بار‌مالی‌دارد.
    ولی‌این‌قانون‌براز‌کارگری‌بار‌مالی‌ندارد.
    دست‌مریزاد

    1. به آقایان مجلسی بگویید سربازی اجباری چه می‌شودکه دولت باید پرداخت می‌کرد؟ ما به شرط ۳۰ سال وارد تامین اجتماعی شدیم نه ۳۲ سال. چه‌کار میکنید. پول نفت و معاوگدن چه می‌شود؟ کارگران که نهایت بتوانند ۲۰ سال کار کنند شما ۳۰ سال در کارخانجات از آنها کار می‌کشید. کارمندان شاید بتوانند ۳۰ سال کار کنند ولی کارگر ۲۰ سال را به زور و زحمت بتواند به کار ادامه دهد. عدالتان فقط برای خودتان می‌ارزد.

  14. این نمایندگان مردم چه میکنند اون بنده خدایی که تو دولت و مجلس و … مشخص تا ۱۰۰ سالگی اگر عجل اجازه بده بیشتر به مردم می خواهد خدمت کنه اگر دستش برسه اون دنیا هم میخواهد خدمت کنه بی مزد و منت برای من کارگر روزمزد هر روز باید دعا کنم زودتر بازنشسته شوم تا مابقی عمرم برم اسنپ

    1. این مصوبه کاملا نا عادلانه و غیر قانونی هست
      افرادی که در حال خدمت هستند در زمان استخدام بر اساس ۳۰ سال تعهد به خدمت داده و اگر یک جانبه سن بازنشستگی افزایش پیدا کند کاملا غیر قانونی بوده و به دور از عدالت است .
      امید است شورای نگهبان از نظر شرع و قانون اساسی این مصوبه را ملغی اعلام نماید .

  15. با سلام از مجلس اصولگرا بیشتر از این که به ضرر مردم کار کند انتظاری نیست. پسران سربازی رفتند به جای آنکه کلیه سهم بیمه را دولت بدهد خودشان باید بدهند. تکلیف آنهایی که هنوز بیمه سربازی را پرداخت نکرده اند و دو سال از بقیه در پیدا کردن کار جا ماندند چیست؟مگر سربازی اجباری نبود. آن هم با حقوق ۱۰ هزار تومان در سال ۷۸. من اگر کارفرما باشم نیرو های پیر را اخراج میکنم نیرو های جوان میگیرم. و اگر فرزند داشته باشم به کشور های دیگر که ۳۰ ساله بازنشست می‌شوند و حداقل ۳۰۰۰ دلار حقوق پرداخت می‌کنند میفرستم. با اینکار همه چیز را بهم ریخت مجلس انقلابی پس پول نفت کجاست؟ ما که با مالیات مملکت را میچرخانیم. اگر ۱۰ میلیون هزینه خانوار باشد ۹ درصد از خوراک را هم که مالیات میگیرید. چقدر دولت و همراهانش هزینه دارد. تا کی مردان باید هزینه به مملکت بدهند؟ سربازی اجباری کافی نبود که دو سال همه را عقب انداختند؟ من دو سال در پیدا کردن کار و کسب درآمد در سال ۷۸ عقب افتادم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا