خداییان: شخصاً تخلفی که منجر به ابطال شود در آزمون سردفتری ۹۷ ندیدم

مرحله اختبار پذیرفته‌شدگان اولیه آغاز شده است

پایگاه خبری اختبار- رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور می‌گوید در جریان بررسی روند آزمون سردفتری ۹۷، با تخلفی که منجر به ابطال این آزمون شود، برخورد نکرده است.

به گزارش اختبار به نقل از تسنیم، ذبیح‌الله خداییان با اشاره به برخی اعتراضات نسبت به آزمون سردفتری اسناد رسمی گفت: این آزمون قبل از ورود بنده به این سازمان برگزار و نتایج اعلام شده است. در هر حال یکسری افراد شکایاتی را مطرح کردند و در دیوان عدالت اداری، سازمان بازرسی کل و دیگر مراجع قانونی، پیگیر این اعتراض و شکایت خود بوده و هستند.

وی ادامه داد: این آزمون زیر نظر مرکز حفاظت اطلاعات قوه‌قضاییه برگزار شد و آن‌طور که شخصاً بررسی کردم، تخلفی که موجبات ابطال این آزمون را فراهم کند ندیدم.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت:به هرحال افرادی در این زمینه شکایت کردند و  ما هم تابع نظر مراجع قضایی هستم اما چیزی که موجب تضییع حق کسی شده باشد، ندیدم.

خداییان همچنین از آغاز آزمون اختبار پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری ۹۷ خبر داد.

گفتنی‌ست چندی پیش ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور در گفت‌وگو با تسنیم، از ارجاع گزارش تخلف آزمون سردفتری به دیوان عدالت اداری خبر داده بود.

 

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۹۶ دیدگاه ها

  1. ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
    به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری تسنیم؛ ذبیح‌الله خدائیان امروز در حاشیه مراسم تکریم و معارفه رؤسای جدید و پیشین دادگستری استان تهران درباره آزمون سردفتری سال ۱۳۹۷ اظهار کرد: بر اساس نتایج اعلامی، در حال اختبار شفاهی پذیرفته‌شدگان هستیم و هیئتی را به مشهد فرستادیم که افراد شرق کشور را اختبار کنند؛ در بقیه استانها هم انجام خواهد شد و امیدواریم هرچه زودتر تمام شود و ما ابلاغ‌شان را صادر کنیم.

    1. سلام. سفر بودم و به تازگی کامنت‌ها رو دیدم. نظر در صفحه سردفتری منتشر نشد چون فقط حمله شخصی و مجادله بود. درباره جزوه هم اگر نقدی دارید یا ایرادی به نظرتون می‌رسه بفرمایید که من بررسی کنم.

  2. یک پیشنهاد داشتم خدمت رئیس سازمان ثبت و دیوان عدالت اداری و قوه قضائیه ، این رو باز نشر بدید و یا اگه به رئیس سازمان و رئیس قوه قضایی دسترسی دارید برسونید که حق اونهایی که قبول شدند محفوظ بمونه اما یک آزمون دیگه برگزار کنید و قبولین جدید رو به همراه قبولین قبلی به مصاحبه و اختبار دعوت کنید. نه سیخ بسوزه و نه کباب و در این بین حق کسی هم ضایع نمی شه. و همه از سازمان ثبت و قوه قضائیه و نظام راضی می شند. علی برکت الله و دعوا تمام.

  3. اقای سعیدی و امیر حسام چه حوصله ای دارید.برای رفع موضوع مورد مناقشه اقای سعیدی به اختبار سردفتری خودتان بپردازید و اقای امیرحسام به دفاع از موکلین و کار های تحقیقاتی خودتان.من الله توفیق

  4. ضمناً، دوست گرامی آقای سعیدی به شما پیشنهاد می‌نمایم که یک بار دیگر کتاب زبان و ادبیات فارسی عمومی و نیز کتاب فیلولوژی استاد جناب آقای دکتر محمد جعفر جعفری لنگرودی را مطالعه کنید از لحاظ علم الغه. تا جنابعالی تفاوت میان تخلف و جرم را درک نمایید. استدلال‌های جنابعالی برای بنده فوق‌العاده جالب است!

    1. درس ادبیات نده دوست من.اگر شنیدی من لیسانس ادبیات هم دارم حیرت نکن.به جای تکرار مکررات و اصرار بر جدل لفظی در دوخط بنویس تخلف چیست و جرم کدام است. هم به ما درس داده ای هم خودت از اینهمه نوشتن خلاصی یافته ای!

  5. آقای سعیدی عزیز مگر شما نمی‌گویید کار آقای قاضی سراج اشتباه و تخلف از قانون است! خب این گوی و این میدان بروید از وی شکایت کنید که طبق اطلاق قانون عمل شما مجرمانه و خلاف قانون است! مگر شما ادعا نمی‌کنید که سال‌ها نماینده حقوقی شرکت دولتی در شهرستان بوده اید و حقوقدان و مجتهد هستید خب حداقل بروید از حقتان دفاع نمایید که پایمال نشود!

    1. مگر با مشاهده یا تحلیل اشتباه بودن یک اقدام از هر فردی باید فورا دست به شکایت کیفری برد آقای وکیل؟ اتفاقا به نظرم کار شخص ایشان تخلف از قانون و ماهیتا انتظامی است.بحث من با شما این است که من نظرم این بوده و هست که مطابق ماده ۱۱ ایشان باید تشریفات آیین دادرسی کیفری را در اطلاع رسانی مطابق نص قانون رعایت می کرد.من نه حقوقدانم نه مجتهد.هیچ نمی دانم.چون دانستن به حوزه دانش باز می گردد و حقوق دانش نیست.

  6. دوست گرامی آقای سعیدی، اولاً، در این مورد دقیقا ترافع میان سازمان ثبت اسناد و املاک کل کشور به عنوان خوانده و داوطلبان متعرض آزمون سردفتری به عنوان خواهان در دیوان عدالت اداری وجود دارد. ثانیاً، دوران این‌گونه استدلال های جنابعالی و دوستان شما تمام شده است. ثالثاً، باز هم گفتم در اینجا محل بحث آزمون سردفتری است به جاده خاکی نزنید. موارد بسیار در قانون وجود دارد که به تسامح از واژه درخواست استفاده نموده در حالی که مقصود امر ترافعی و دادخواست بوده است! اتفاقا جنابعالی کلی گویی و پرگویی می‌نمایید اگر حرف می‌زنید مانند بنده دقیق آدرس منبع را ذکر کنید نه این‌که بگویید از فلانی شنیدم یا فکر کنم یا برخی از بزرگان می‌گویند! دوست عزیز قبول کنید دوره دهه پنجاه تمام شده و ما الان آخر دهه نود می‌باشیم. الان هم می‌گویم و تکرار می‌کنم که یک وکیل دادگستری و حقوق خوان باید مسلط به ادبیات و زبان فارسی و منطق و فلسفه و اطلاعات عمومی مورد نیاز در سایر رشته باشد شما در دانشگاه دهه هفتاد حقوق محض خوانده اید، در حالی که در حال حاضر حقوق به صورت یک رشته میان رشته ای تبدیل شده است. مثلاً، شما در جلسه کارشناسی یک پرونده از مطلق و مقید اصول با کارشناس بحث می‌کنید یا با زبان تخصصی همان موضوع پرونده با کارشناس دیالوگ می‌نمایید؟! دوست گرامی به نظر بنده دوران جنابعالی و امثالهم تمام شده است.

    1. محمل موضوع ما داعیه عده ای از شرکت کنندگان نسبت به برگزارکنندگان آزمون در دیوان نبود که پسر خوب.ما داریم در مورد ورود سازمان بازرسی به این امر بحث می کنیم.شما وکیل دادگستری هستید.شما را به خدا ناامیدمان نکنید بیش از این.به جای زیاد نوشتن بسیار مداقه کنید.اصلا شما علامه و صاحب کمالات و کرامات .برادر من! اطلاع رسانی جناب سراج منطبق با ماده ۱۱ نبوده! می گویی نه! سلمنا.
      اما باز یادت رفت در مورد صلاحیت ورود سازمان بازرسی به آزمون سردفتری اظهار نظر کنی! ما یادمان نرفته ها! منتظریم. چشمهایمان ورقلنبید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا