دستور رئیس قوه قضاییه برای بازنگری در احکام مهریه

پایگاه خبری اختبار- رئیس قوه قضاییه از مسئولان قضایی کشور خواست تا درباره تجدیدنظر در شرایط محکومان پرونده‌های مهریه اقدامات لازم را انجام دهند.

به گزارش اختبار به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست امروز (دوشنبه) شورای‌عالی قوه قضاییه به مقوله افزایش قیمت سکه و مهریه‌هایی که با سکه تعیین شده‌اند، اشاره کرد و گفت: متأسفانه قیمت سکه بالا است؛ لذا به مسئولان قضایی ذیربط دستور می‌دهم ضمن توجه و تاکید به رعایت حقوق زوجه، در قبال کسانی که به سبب عدم توانایی پرداخت مهریه‌ای که با سکه تعیین شده، تحت تعقیب قرار می‌گیرند و یا محکوم شده‌اند، تجدیدنظری صورت دهند.

محسنی اژه‌ای با تاکید مجدد بر لزوم رعایت حقوق زوجه افزود: با توجه به قیمت سکه، برخی از افراد حتی توانایی پرداخت مهریه تعدیل شده را هم ندارند و حتی از پرداخت یک سکه در ۲ ماه هم عاجزند؛ قطعاً به زندان رفتن یا در زندان ماندن یک فرد مُعسر از پرداخت مهریه، درست نیست و خلاف شرع و قانون است.

بیشتر بخوانید:

بخشنامه درخصوص محکومین تأدیه مهریه بر اساس سکه طلا

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

  1. فرمایش شما بسیار منطقی است و این که قانون گذار برای این مورد سقف تعیین کند که کار به اینجا نکشد.

  2. زنان ایرانی تا کارد به استخونشون نرسیده جدا نمیشن و زندگیشونو ول نمیکنن . جوونی شونو و زندگیشونو میزارن برای ساختن خانواده.هر طور شده دو دستی میچسبن به زندگیشون.
    این مردا هستن که همه چیو به بازی میگیرن و با هرزه گری شون همه چیو خراب میکنن.
    زنان ما دکان نساختن اقا.حالا اونم بزاریم اسمشو دکان مگه چقد تعیین میکردن برا دادن مهریه.سالی یه سکه!
    باید از این دیدگاه هم نگاه کرد که زنی که جوونی شو گذاشته غمرشو گذاشته برای اون زندگی باید موقعی که جدا میشه سهمی داشته باشه از اون زندگی….سهم زن توی زندگیش چیه؟ هیچی هر چی هس برای مرد بوده و هست….همه حق و حقوق از زنان سلب میشه با ازدواج…به امید روزی که بتونیم ما زنان هم حق مونو بگیریم از جامعه

  3. حکم قصاص تاتعزیرات حکومتی بامشاورقضایی هست یا مشاور خانواده ۱۲۳ یا دیوان عالی کشور🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️

  4. با درود بهترین راه حل برای این معظل برداشتن (معاف شدن) زندانی شدن بخاطر موضوع مهریه است و باز اگر امکانی باشد که به قانون تبدیل گردد از تاریخ ازدواج زوجین هر ثروتی کسب کردند در صورت جدایی به تساوی بین انان تقسیم گردد چون بهر حال این مورد چند سالی است به دکان و بازاری نامتعارف تبدیل شده و گریبانگیر بسیاری از خانواده ها شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا