دیدگاه ها

در این قسمت می توانید دیدگاه های خود را در مورد پایگاه خبری اختبار و موضوعاتی که علاقمند هستید بنویسید

سلام ممنون که اختبار را لایق ابراز دیدگاه ارزشمندتان دانسته اید، لطفا به موارد ذیل توجه کنید:

  • دیدگاه ها پس از بررسی در سایت منتشر خواهد شد
  • حسب مورد دیدگاه ها از نظر نگارش و محتوا مورد ویرایش قرار می گیرند
  • دیدگاه های حاوی توهین و موضع گیری های شخصی و افراطی منتشر نخواهند شد
  • به جهت ملاحظات امنیتی آی پی نویسنده دیدگاه در سیستم سایت اختبار ذخیره می شود

توجه: برای پرهیز از بحث های ادامه دار، دیدگاه هایی که در آن ها نویسندگان سایر دیدگاه ها مخاطب قرار گرفته باشند، تایید نخواهند شد، لطفا فقط به بیان مطلب و دیدگاه خودتان بپردازید

اگر قصد ارتباط با مدیر سایت را دارید، می توانید از قسمت تماس با ما استفاده کنید

اگر قصد ارسال مطلب برای انتشار عمومی در سایت اختبار را دارید، قسمت راهنمای ارسال مطلب را بخوانید

 

دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

‫۹۱۸ دیدگاه ها

  1. با سلام
    پاسخ به سؤال ۵۲ آزمون کار آموزی وکالت۹۳ با جواب به ۳ پرسش:

    ۵۲- اکبر براتی در وجه بهروز و عهده جمشید صادر می کند و جمشید نیز آن را قبولی می نویسد. در این صورت اصولاً ایراد اکبر مبنی بر بدهکار نبودن به بهروز در برابر بهروز قابل استناد …………. ایراد جمشید مبنی بر بدهکار نبودن به اکبر، در برابر بهروز قابل استناد ………… .
    ۱- است و همچنین – است.
    ۲- نیست و همچنین – نیست.
    ۳- نیست اما – است.
    ۴- است اما – نیست.

    – گزینه انتخابی اسکودا : گزینه ۴
    – گزینه پیشنهادی ” گزینه ۲ “.

    پرسش۱: اصل چیست؟ جواب: عدم استماع ایرادات (حتی علیه دارنده بلافصل).
    پرسش۲: استثناء چیست؟ جواب: استماع ایرادات علیه دارنده بلافصل.
    پرسش۳: سؤال چه می خواهد؟ جواب: اصل را.

    با تشکر

    1. اصل عدم استناد ایرادات دو تا شرط میخواد: ۱-دارنده غیر مستقیم باشد. ۲- با حسن نیت باشد.
      بهروز در مقابل اکبر دارنده مستقیم محسوب میشه و در برابر جمشید دارنده غیر مستقیم محسوب میشه. بنابراین اوصاف، ایراد اکبر در برابر بهروز قابل استناد است و ایراد جمشید در برابر بهروز قابل استناد نیست. تموم شد و رفت. این تست عالیه. بهترین تست حقوق تجارت امسال بود. سوالشم ترازی بود. کسانی که این تست را درست جواب دادن تجارت را به خوبی فهمیده اند و یاد گرفته اند.

  2. سلام از مقاله طلسم۷دی تشکر میکنم هر چند اونهایی که باید بشنوند ,,,,,,,,,کسیکه.خواب است میشه بیدار کرد ولی اگر خودش را به خواب زده هرگز

  3. سلام وعرض ادب
    مقاله روزی که نتیجه آزمون وکالت اعلام نمی شود. حرف دل داوطلبین بود.آزمونی که هر سال سوالاتش حذف میشود و با جنجال همراه است. از شما تشکر میکنم و شهامت شما را تحسین میکنم.
    موفقیت روزافزون حضرتعالی را از خداوند منان خواستارم.

  4. سلام خدمت بهترین سایت حقوقی جامعه ایران
    یه سوال داشتم جناب اقای هوشیار اونم اینه که ممکنه کسی قبول بشه و واسش اس ام اس قبولی قضاوت نیاد به دلیل شلوغی خطوط مخابراتی یا هر دلیل دیگه ؟ممنون از لطفتتون

    1. سلام

      قطعا این روش اعلام نتیجه قابل اعتماد نیست

      و حتما باید به طرق دیگر نیز نتیجه داوطلبان به اطلاع آن ها برسد

  5. با سلام. درخصوص پاسخ سوال ۹۱ آزمون وکالت ۹۳ لازم به ذکر است: در تبصره ۵ بند الف ماده ۳ قانون سمعى و بصرى، آثار مستهجن و در تبصره ۱ بند ب ماده مذکور، آثار مبتذل تعریف شده است و در تبصره ۲ بند ب ماده یادشده، مجازات داشتن این آثار تعیین شده است. حال سوال این است که آیا اثر مبتذل یا مستهجن همان اثر داراى محتواى خلاف عفت و اخلاق عمومى است؟ همچنین داشتن به معناى نگهدارى است؟ بنابراین به نظر میرسد پاسخنامه سنجش صحیح است و عمل نگهدارى اثر خلاف عفت جرم نیست.
    ولى اله صادقى؛ دانشجوى دکترى حقوق کیفرى و جرمشناسى دانشگاه عدالت

  6. با سلام یه سوال داشتم از قوه قضاییه پیام اومده برای منئ که شما در آزمون قضاوت قبول شدید ولی من و خواهرم با هم شرکت کردیم و یک شماره تلفن هنگام ثبت نام دادیم حالا از کجا میشه فهمید که کدوم یکی از ما قبول شده ؟ چون ۲۶ آزمون تشریحی هستش و ما سردر گم شدیم آیا سایتی نیست که اینو مشخص کرده باشه تماس هم گرفتیم متاسفانه پاسخگو نبودن

  7. ترو خدا الاقل بگین نتایج رو کی اعلام میکنید مردیم از دلواپسی ممنون از لطفتون

  8. سلام تعجب کنم از موضع گیری جدید آقای کشاورز ۰جناب کشاورز حضرتعالی ریاست کانون را بعهده دارید

  9. سلام امروز سنجش اعلام کرد نتایج آزمون قضاوت به خود قوه ارتباط داره و نتایج رو باید از آنها جویا بشوید. لطفاً پیگیری کنید.
    با شایسته ترین سپاس ها

    1. خود نویسنده این دیدگاه هستم،( یعنی محمد صادق شقایقی.) امروز به پذیرفته شده گان مرحله اول پیامک ارسال شد.
      باز هم سپاسگزارم

  10. با سلام و تشکر از جناب آقای سیاوش هوشیار به خاطر ایجاد محیطی مناسب جهت ارائه دیدگاههای حقوقی

    تحلیل سؤال ۱۰ آزمون کار آموزی وکالت ۹۳:

    ۱۰- با توجه به قانون مجازات اسلامی ۱۳۹۲، در خصوص موجبات ضمان، کدام مورد صحیح است؟
    ۱- در اجتماع سبب و مباشر، میزان مسئولیت آنان بر اساس حدود تأثیر رفتار آن ها می باشد.
    ۲- اثبات قاعده احسان، مانع مسئولیت متلف نیست.
    ۳- در کلیه موارد موجب ضمان، دادگاه موظف است استناد نتیجه حاصله به تقصیر مرتکب را احراز نماید.
    ۴- در اجتماع سبب و مباشر، فقط مباشر مسئول است مگر اینکه سبب اقوی از مباشر باشد.

    گزینه انتخابی اسکودا : گزینه ۱
    گزینه پیشنهادی : ” گزینه ۳ ”

    توضیحی در درست بودن گزینه ۳:

    همانطور که می دانیم اساس مسئولیت مدنی، مسئولیت مبتنی بر تقصیر می باشد و ماده ۱ قانون مسئولیت مدنی ‌مصوب ۷ اردیبهشت ۱۳۳۹ بر آن اذعان دارد:
    ماده ۱ – هرکس بدون مجوز قانونی عمداً یا در نتیجه بی احتیاطی به جان یا سلامتی یا مال یا آزادی یا حیثیت یا شهرت تجارتی یا به هر حق دیگر که به موجب قانون برای افراد ایجاد گردیده لطمه‌ای وارد نماید که موجب ضرر مادی یا معنوی دیگری شود مسئول جبران خسارت ناشی از عمل خود می باشد.

    ماده ۴۹۲- جنایت در صورتی موجب قصاص یا دیه است که نتیجه حاصله مستند به رفتار مرتکب باشد اعم از آنکه به نحو مباشرت یا به تسبیب یا به اجتماع آنها انجام شود.
    ماده ۴۹۳- وجود فاصله زمانی، میان رفتار مرتکب و نتیجه ناشی از آن، مانع از تحقق جنایت نیست مانند فوت ناشی از انتقال عامل بیماری کشنده، که حسب مورد موجب قصاص یا دیه است. حکم این ماده و ماده (۴۹۲) این قانون در مورد کلیه جرائم جاری است.
    با توجه به ماده ۴۹۲ و قسمت پایانی ماده ۴۹۳ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ در می یابیم که:
    ” در کلیه جرائم، اعم از آنکه به نحو مباشرت، به تسبیب یا به اجتماع آنها باشد، مستلزم احرازاستناد نتیجه حاصله به رفتار مرتکب است.”

    حال با توجه به اینکه سؤال ۱۰ حقوق مدنی، موجبات ضمان (مسئولیت مدنی) مبتنی بر تقصیر را با توجه به قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ خواسته است؛ به نص ماده ۵۲۹ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ می رسیم که مقرر می دارد:
    “در کلیه مواردی که تقصیر موجب ضمان مدنی یا کیفری است، دادگاه موظف است استناد نتیجه حاصله به تقصیر مرتکب را احراز نماید.”
    بنابراین با توضیحاتی که گذشت، گزینه ۳ به عنوان پاسخ این سؤال کاملاً صحیح به نظر می رسد.

    توضیحی در نادرست بودن گزینه ۱:

    ماده ۵۲۶- هرگاه دو یا چند عامل، برخی به مباشرت و بعضی به تسبیب در وقوع جنایتی، تأثیر داشته باشند، عاملی که جنایت مستند به اوست ضامن است و چنانچه جنایت مستند به تمام عوامل باشد به طور مساوی ضامن می باشند مگر تأثیر رفتار مرتکبان متفاوت باشد که در این صورت هریک به میزان تأثیر رفتارشان مسؤول هستند. در صورتی که مباشر در جنایت بی اختیار، جاهل، صغیر غیرممیز یا مجنون و مانند آنها باشد فقط سبب، ضامن است.
    گزینه ۱ یکی از فروض ماده ۵۲۶ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ را بیان داشته است که از این قرارند:

    ۱- هرگاه دو یا چند عامل، برخی به مباشرت و بعضی به تسبیب در وقوع جنایتی، تأثیر داشته باشند، عاملی که جنایت مستند به اوست ضامن است
    ۲- چنانچه جنایت مستند به تمام عوامل باشد به طور مساوی ضامن می باشند.
    ۳- چنانچه جنایت مستند به تمام عوامل باشد و تأثیر رفتار مرتکبان متفاوت باشد هریک به میزان تأثیر رفتارشان مسؤول هستند.
    ۴- مباشر در جنایت بی اختیار، جاهل، صغیر غیرممیز یا مجنون و مانند آنها باشد فقط سبب، ضامن است.

    مسلما در رد هر فرض این ماده می توان به فرض دیگر اشاره نمود. کما اینکه گزینه ۱ از متفاوت بودن تأثیر رفتار مرتکبان سخنی به میان نیاورده است که این خود دلیل دیگری بر نادرستی این گزینه می باشد. اما آنچه مسلم است تمام این فروض زمانی معنا می یابند که استناد نتیجه حاصله به رفتار مرتکب توسط دادگاه احراز گردد.
    با سپاس

  11. با سلام جناب هوشیار، بسیار متشکرم از اینکه نظرات دوستان رو راجع به سوالات آزمون وکالت امسال تو سایتتون منعکس می کنید. متاسفانه همونطور که میدونید رقابت تو این آزمون اونقدر نزدیک و نفسگیر هست که اگه یه سوال درست کسی غلط بشه یا بر عکس نتیجه آزمون کلا عوض میشه، متاسفانه سوالات آزمون امسال هم خالی از اشکال نبوده و خود کانون هم این رو پذیرفته ، دستتون درد نکنه که اطلاع رسانی می کنید. خود منم که تو آزمون امسال شرکت کردم با میانگین ۵۳% کانون مرکز رو مرز قبولی قرار دارم و احتمالا رد میشم و اگه حتی دو تا سوال هم تغییر کنه با توجه به اینکه همه این سوالاتی که دوستان ذکر کردند رو ظاهرا با کلید منتشره کانون من غلط زدم اما جواب من با جواب پیشنهادی دوستان و اساتید درسته، احتمال قبولیم خیلی زیاد میشه، البته چه میشه کرد واسه قبولی خوندن این مشکلات رو هم داره دیگه. امیدوارم دوستانی که بیشتر از بقیه تلاش کردند به نتیجه مطلوب برسند، بدرود.

    1. سلام

      خیلی از لطف و توجه شما ممنونم

      همان طور که اشاره کردید، انتشار نظرات دوستان به قصد ایجاد فضای بحث و تبادل نظر علمی بوده است و الزاما به مفهوم صحت نتیجه گیری دوستان در بحث های طرح شده نیست،
      مخصوصا خود من در چند مورد کاملا با نظراتی که دوستان بیان کرده اند مخالف هستم

      در مجموع باید بپذیریم که در آزمونی مانند آزمون وکالت که جنبۀ رقابتی دارد، اشکالات احتمالی طبق قاعدۀ ظلم بالسویه عملا منتهی به بی عدالتی فاحشی نخواهد شد
      هر چند به هر حال داوطلبان آزمون وکالت که با صرف وقت و دقت فراوان مباحث را مطالعه می کنند شایسته این هستند که با سوالاتی دقیق و علمی سنجیده شوند

  12. با سلام و خسته نباشید من خواهش میکنم نظرات دوستان دانشجو رو نمایش ندید درون سایت چون سراسر اشتباه است و بهتره منتظره نظریات اهل فن باشیم به خاطر اینکه این دانشجویان عزیز و شرکت کنندگان محترم هر گزینه ای رو که خودشون درست زدن اعلام میکنند درسته و این باعث میشه دوگانگی پیش بیاد به نظر من سوال ۳ قانون مدنی و سوال اعتراض شخص ثالث به خاطر نظر جناب کمالوند دارای اشکال هستند و بقیه سوالات و کلیدها اشکال به خصوصی ندارند با تشکر

    1. سلام

      من هم شخصا با برخی از مواردی که دوستان مطرح می کنند موافق نیستم

      ولی به هر حال نظرات دوستان از باب بحث و فحص علمی سطرح می شود و الزامی در صحت نتیجه بحث وجود ندارد

  13. سلام خدمت دوستان و آقا آرش گل .
    آرش جان نسبت به سوال ۱۰ باید گفت پاسخ اسکودا صحیح است و شما این نکته رو اشتباه برداشت کردی ، ماده ۵۲۹ داره میگه در موارد تقصیر باید گفت تقصیر در خصوص جرایم شبه عمد هست پس استناد نتیجه حاصله به تقصیر مرتکب را دادرس باید در جرایم شبه عمدی احراز نمایدو سوال با نکته انحرافی طرح شده که متاسفانه من هم به دلیل اشتباه همین گزینه رو زدم اما پاسخ اعلام شده صحیح هست و درکلیه موارد ضمان دادرس نیازی به احراز استناد نتیجه نمی باشد و تنها در موارد تقصیر باید طبق ماده ۵۲۹ عمل نماید مثلا در مواردی که مباشر درجرایم عمدی مرتکب اقدامی شود خود شخصا مسئول است و نیازی به احراز تقصیر وی نیست و جواب سوال بطور دقیق ماده ۵۲۶ می باشد و در این ماده به صراحت گفته چنانچه جنایت مستند به تمام عوامل باشد بطور مساوی ضامن می باشند مگر تاثیر رفتار مرتکبان متفاوت باشد که در این صورت هریک به میزان تاثیر رفتارشان مسئول اند .

  14. سلام عزیزان من در خصوص سوال ۵۲ من هم مثل خیلی از شما ها گزینه نیست و اما نیست رو زدم اما باید واقع بین باشیم جوابی که اسکودا اعلام کرده صحیح است و سوال مذکور ایرادی نداره باید سوال رو ابتدا درک کرد و فهمید که سوال از ما چه می خواهد بعد به دنبال جواب رفت .
    طراح محترم در سوال گفته اکبر یه براتی صادر کرده در وجه آقای بهروز وباید آقای جمشید برات را در سر وعده پرداخت بکنه به آقای بهروز و آقای جمشید هم متعهد به پرداخت شده چون قبولی نوشته حالا آقای اکبر براتکش ، آقای بهروز دارنده ، آقای جمشید براتگیر هستند .
    سوال این را از ما می خواهد که آیا اکبر که برات را در وجه آقای بهروز صادر کرده می تواند در برابر بهروز ایراد کند ؟ در پاسخ باید گفت بله می تواندزیرا ایرادات تنهادر برابر ید مستقیم قابل استناد است و مستندات ما اصل عدم ایرادات است در همین راستا باید گفت ایرادات وارده به رابطه حقوقی پایه را نمی توان در برابر اشخاص ثالث عنوان نمود (سوال ارشد سراسری ۷۳) آقای اکبر می تواند به واسطه استثنائات این اصل نسیت به آقای بهروز به دلیل رابطه مستقیمی که با وی داشته ایراد نماید و این ایراد پذیرفته است اما آقای جمشید چون رابطه غیر مستقیم با آقای اکبر نمی تواند ایراد نماید ایراد وی پذیرفته نیست این سوال به وضوح در آزمون سراسری ۹۲ ، وکالت ۹۲ تکرار شده که همگی حاکی از آن دارد که ایراد تنها در برابر ید مستقیم پذیرفتنی است و در برابر ید غیر مستقیم غیر قابل ایراد است .امیداست با درک بهتر سوالات بتوان جواب صحیح را انتخاب نمود

    1. من هم شخصا با گزینه اعلام شده موافق هستم

      ولی بحث و تحلیل علمی همیشه مفید است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا