رئیس کانون وکلای دادگستری سمنان: حرفه وکالت در خطر اضمحلال جدی است، شغل دیگری انتخاب کنید

پایگاه خبری اختبار- رئیس کانون وکلای دادگستری سمنان در یادداشتی خطاب به جوانان با اشاره به تحولات فناورانه اخیر و عدم توازن میان تعداد وکلا و تقاضا، نسبت به آینده شغلی حرفه وکالت هشدار داده است.

به گزارش اختبار به نقل از وکلاپرس، وکیل حسینی در این یادداشت عنوان داشته است: حرفه وکالت، که زمانی رکن مهم تحقق عدالت و دفاع از حقوق مردم بود، امروز در میان امواج سهمگین فناوری‌های نوین و تصمیمات غیرکارشناسانه، در وضعیتی بحرانی قرار دارد.

متن این یاداشت به شر زیر است:

جوانان عزیز، حرفه وکالت در خطر اضمحلال جدی است، شغل دیگری انتخاب کنید

جوانان فرهیخته و پرتلاش،

در این دوران پرشتاب از تحولات علمی و فناورانه، شما در آستانه تصمیمی هستید که نه تنها مسیر زندگی، بلکه آینده جایگاه اجتماعی و حرفه‌ای‌تان را تعیین خواهد کرد. انتخاب شغل، نه‌تنها آرزوهای فردی شما را شکل می‌دهد، بلکه سهم شما در رشد و توسعه جامعه را نیز مشخص می‌سازد.

حرفه وکالت، که زمانی رکن مهم تحقق عدالت و دفاع از حقوق مردم بود، امروز در میان امواج سهمگین فناوری‌های نوین و تصمیمات غیرکارشناسانه، در وضعیتی بحرانی قرار دارد. فناوری‌های هوشمند و هوش مصنوعی به‌سرعت جایگزین بسیاری از وظایف سنتی این حرفه شده‌اند و افق آینده شغلی وکالت را مبهم ساخته‌اند. از سوی دیگر، سیاست‌های داخلی، بدون درک صحیح از نیازهای بازار وکالت، باعث ورود بی‌رویه افراد به این حرفه شده است. این عدم توازن میان تعداد وکلا و تقاضای واقعی خدمات حقوقی، مشکلات جدی معیشتی و شغلی برای همکاران ما، به‌ویژه نسل جوان، ایجاد کرده است.

اما این پیام برای ترساندن شما نیست، بلکه از سر دلسوزی و احساس مسئولیتی است که نسبت به شما جوانان عزیز و خانواده‌های گرامی‌تان دارم. انتخاب شغل نیازمند بینش عمیق، شناخت واقعیت‌های روز جامعه و تطبیق با نیازهای فرداست.

فرزندان عزیز این سرزمین،

در دنیایی که نوآوری، خلاقیت و فناوری، مسیرهای جدیدی برای موفقیت خلق کرده‌اند، ضروری است که با چشمانی باز و ذهنی آگاه، مسیر خود را انتخاب کنید. امروز، جهان به افرادی نیاز دارد که با جسارت، تخصص و خلاقیت، راه‌های تازه‌ای برای حل مشکلات بیابند. قبل از ورود به حرفه وکالت، از خود بپرسید: آیا این مسیر با تحولات جهانی و نیازهای آینده همخوانی دارد؟ آیا می‌توانید در این حرفه به آرزوهای خود برسید و تأثیری ماندگار داشته باشید؟

پدران و مادران گرامی،

وظیفه شما در این دوران حساس، کمک به فرزندان در شناخت علایق و استعدادهای واقعی‌شان و هدایت آنان به سمت مسیری است که در آن آینده‌ای روشن‌تر و شرافتمندانه‌تر انتظارشان را بکشد. با همراهی و مشاوره دلسوزانه شما، فرزندان ایران می‌توانند راه‌هایی را انتخاب کنند که نه‌تنها برای خودشان، بلکه برای جامعه، افتخارآفرین باشد.

من به‌عنوان یکی از خدمتگزاران این حرفه، از صمیم قلب برای تک‌تک شما آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم در هر مسیری که انتخاب می‌کنید، ستاره‌ای درخشان و مایه افتخار کشور باشید.

با احترام و دعای خیر

سید حسین حسینی
رئیس کانون وکلای دادگستری استان سمنان

بیشتر بخوانید:

کوشا: افزایش تعداد وکلا در قانون برنامه هفتم با واقعیت‌های نظام حقوقی کشور همخوانی ندارد

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۱۸ دیدگاه ها

  1. واقعیتی هست الان نیمی از وکلا کار ندارن اینهمه تلاش و ترس و استرس شب آزمون داشتن یهویی باحجم ناامیدی و دلزدگی از شغلشون دارن مبارزه میکنن فقط و افسرده شدن چون کار ندارن ..

  2. به ایشون توصیه میکنم اول خودشون از این حرفه کنار بکشن ما به دنبال ایشون همه میریم دنبال شغل جدید

  3. تاسف آور این نوع تفکر بسته ، بدتر از اون از زبان رییس یک کانون شنیدن هست ، یک کم اطلاعاتتون رو زیاد کنید جناب هوش مصنوعی نیازمند بستر لازم و سپری شدن زمان هست و مطمئنا جایگزین خلاقیت ، تفکر و سواد افراد نمیشود ، در ضمن روزی بر حسب تلاش افراد در دست خداست نه من و شما ، و در آخر یاد بگیرید که در هر شغل نیاز به حضور جوانان تازه نفس و نخبه می باشد با نگرش جدید در رشته های نو از جمله فناوری برای گسترش اون رشته و البته جهاااااان …

  4. سید بزرگوار
    با این شرایط شما پیش قدم بشین جهت تغییر شغل تا جوانان به صدق پیامتان پی ببرند.

  5. صحبت های جناب حسینی کاملا درست و علمی است چرا که هم اکنون تعداد بیشماری از همکاران عزیز به دلیل اشباع صد درصدی این حرفه حاضر به تمدید پروانه وکالت خود نشده اند. و متاسفانه از یک لیسانس بیکار به وکلای بیکار تبدیل شده آمد و آنچه که باعث تأسف بیشتر است توقع خانواده ها و اطرافیان از فرزندان خود می‌باشد که در آرزوی این شغل سال ها تلاش کرده اند اما امروز با بحران بیکاری و عدم رسیدن به رفاهی است که مدت ها به دنبالش بوده اند بنابراین من هم به یک همکار که بیش از ۱۵ سال در این حرفه فعالیت داشتم به همه دوستان و همکاران گرامی توصیه میکنم به این حرفه به عنوان شغل و درآمد نگاه نکند و از مشکلات مالی که در آینده ممکنه به وجود بیاید جلوگیری کنید

  6. حالا نوبت به جوانان که رسید باید شغل دیگری انتخاب کنند و این شغل شریف را بزارند برای خودشون در انحصار خودشون باشه بخوای حساب کنی همه ی شغلها زیاد شدن و اشباع شده اینطور که شما میگید دارو خانه دارها پزشکان و سوپری ها و مشاور املاک ها هم باید بگن شغلشون در معرض اضمحلال هست جوانان به فکر شغل دیگری باشید اگه راست میگید ورودی دانشگاهها را کم کنید و وکالت را اجباری نه به فکر انحصار باشید

    1. برادر به طور اجتناب پذیر هوش مصنوعی اینها را ازبین میبره.لطفا به هوش مصنوعی پرپلکسیتی مراجعه کن.جواب سوال بهت میده پنج تا سوال جدید طرح می کنه و…

    2. بشین درستو بخون انحصار انحصاری نکن از الان معلومه از اون دسته آدمای که فقط دنبال راحت طلبی هستی ولی توقع زیادی داری

  7. خیلی بر قانون تسهیل و بود و نبود آن زور نزنید
    شک نکن که کمتر از پنج تا ده سال آینده ، هوش مصنوعی شما را از کار بیکار خواهد کرد
    مرد حسابی اگر تنگ نظری و عدم رعایت انصاف و عدالت در تعیین ظرفیت کانون های وکالت و ده سال یک بار اعلام جذب حداقلی سردفتران نبود
    اینجوری به وکالت و سردفتری گند زده نمی شد

  8. خب وقت اون رسیده که اون قانونی که میگه وکلا نمیتونن مثلا همزمان‌کارمند رسمی اداره باشندیا سردفتر باشن‌برداشته بشه تا بتونن از شغل دولتی بصورت آب باریکه هرماهه استفاده کنن و از وکالت برای علاقه و کمک خرج استفاده کنن

      1. واقعیتی هست الان نیمی از وکلا کار ندارن اینهمه تلاش و ترس و استرس شب آزمون داشتن یهویی باحجم ناامیدی و دلزدگی از شغلشون دارن مبارزه میکنن فقط و افسرده شدن چون کار ندارن ..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا