سالاری: به دنبال تعیین حق طلاق برای زنانی هستیم که مهریه به آنها پرداخت نشود

پایگاه خبری اختبار- نایب رئیس دوم کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی خبر تعیین سقف مهریه تا ۱۴ سکه را تکذیب کرد.

به گزارش اختبار به نقل از ایلنا، «عثمان سالاری» نایب رئیس دوم کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی درباره حذف قانون حبس از محکومان مهریه گفت: این موضوع هنوز قطعی نشده است؛ اقداماتی انجام شده و قرار است مجازات‌های جایگزین لحاظ گردد؛ یعنی به‌جای حبس فرد، مثلاً از پابند الکترونیکی استفاده شود.اما هنوز جمع‌بندی و نتیجه‌گیری نهایی انجام نشده است.

سالاری درباره خبر تصویب قانون جدید مهریه و محدودیت تعداد سکه‌ به ۱۴ عدد گفت: این در حیطه اختیارات کمیسیون نیست. تعیین مهریه موکول و متوقف به تراضی و توافق زوجین است. مجلس نمی‌تواند بگوید شما حق ندارید بیشتر از آن توافق کنید.

سالاری توضیح داد: مجلس می‌گوید اگر کسی مهریه‌اش را مطالبه کرد، همسر او به زندان نیفتد؛ زیرا اگر یک شب را هم در زندان بگذراند، به بنیان و اساس خانواده صدمه و لطمه وارد می‌گردد و خانواده از هم فرو می‌پاشد. ما راجع به سقف مهریه و تعداد سکه زیاد ورود نخواهیم کرد.

او تأکید کرد: اینکه بگویند تصمیم کمیسیون قضایی این است، زوجین فقط مهریه را تا سقف چهارده عدد تعیین کنند، چنین خبری از اساس و بنیان کذب است.

نائب رئیس دوم کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر قرار باشد حبس‌زدایی کنیم و اگر کسی ازدواج کرد و بعد نتوانست مهریه خانم را تودیع و خود را بریء الذمه کند، باید حقی هم به بانوان داده شود که بتوانند در ازای این اگر ظرف مدتی همسرشان این تمکن را نداشت و یا نخواست پرداخت کند، حق طلاق برایشان منظور شود. دنبال این هستیم که چنین چیزی هم لحاظ شود.

سالاری توضیح داد: یعنی اگر بنا است تصمیمی در کمیسیون اتخاذ شود که بعد هم در مجلس به‌عنوان قانون مطرح گردد و بقیه موافقت کنند، باید حقوق مسلم و مفروض عرفی و شرعی و قانونی طرفین لحاظ شود و یک‌طرفه نباشد.

بیشتر بخوانید:

طرح اخذ حق‌ ثبت از مهریه

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۳ دیدگاه ها

  1. درود
    ب نظر شخصی بنده،، بایستی قانون طلاق از پایه بررسی مجدد و تعیین تکلیف شود،، اینکه حقوق مرد یا زن ضایع شود منصفانه نیست،، شخصی ک اموال خود را بنام همسر خود انتقال داده است و علنا تمکن مالی دیگری ندارد، چرا مرد علاوه بر رنج جدایی، درد از بین رفتن اموال خود را هم بایستی تحمل کند؟ انصاف است؟
    یا بالعکس، زنی ک سالها ب پای یک مرد مشکل دار(پیشفرض مشکل روحی روانی یا مالی یا اخلاقی ووو) نشسته و سخت ترین روزگاران را تحمل کرده، چرا باید مجبور شود بگوید مهریه نمیخواهم، و جدا شود؟
    هم مردها و هم زنها،، این بین مطمئنن ضربات جبران ناپذیری را متحمل میشوند،، چرا؟ چون قانون ایراد دارد و نمیخواهد بپذیرد،، همه چیز روشن است و همه گزینه ها روی میز هست،، لطفا بپذیرید قانون طلاق، آنقدر حفره دارد و اشتباه است،، ک یکی از طرفین پس از جدایی، نابود میشود
    مگر غیر از این است ک اسم این موضوع زندگی مشترک است؟ خب از همان تاریخ ک دونفر شروع ب زندگی مشترک میکنند، تا پایان ،، مثلا ۱۵ سال،،، تمام دارایی و اموال و هرآنچه این ۱۵ سال بدست آمده و خریده شده،، بین هردونفر ب طور مساوی تقسیم شود،، چرا باید تا آخر عمر یک نفر،، درامد خود را به کسی بدهد ک از او بیزار هست؟؟؟
    خب ب همان اندازه ک زن آسیب معنوی و مادی میبیند،، مرد هم بهمین شکل آسیب میبیند، اگر تعادل را رعایت کنید نیازی نیست هرساله چالش داشته باشید،، واقعا عجیب است ک یک قانون واحد را نمیتوان نوشت برای امری ک بسیار ضروریست

  2. سلام چرا مجلس نمی تواتد به قضیه ۱۴ سکه مهریه ورود کند این چه حرف بی منطقی هست .. ۳۰۰ نماینده صلاحیت رسیدگی به موضوع مهریه را ندارند !!؟؟؟ اما خود زوجبن می نتوانتد و صلاحیت ورود به مهریه را دارند؟؟!! معلوم است که ۲ جوان خام و بز تجربه نمی توانند روی مهریه منطقی با هم تراضی و توافق کنند و می شود مهریه ی های سر به فلک کشیده که عامل تمام طلاق ها هست.. پس به حق طلاق در صورت عدم پرداخت مهریه هم لطفا ورود نکنید چرا که صلاحیت ندارید طبق گفته ی خودتان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا