سامانههای مربوط به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول تا نیمه مرداد اجرایی میشوند
پایگاه خبری اختبار- معاونان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در پنجمین نشست پیگیری و هماهنگی اجرای قانون الزام به ثبت معاملات غیرمنقول گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص تهیه و ارتقای سامانهها ارائه کردند.
به گزارش اختبار به نقل از ایسنا، پنجمین نشست پیگیری و هماهنگی اجرای قانون الزام به ثبت معاملات غیرمنقول با حضور معاون راهبردی، معاون حقوقی و امورمجلس، رئیس مرکز آمار و فنآوری اطلاعات و رئیس مرکز رسانه قوه قضاییه و تعدادی از مسئولان سازمان ثبت و اسناد و املاک کشور و نمایندگان دستگاههای اجرایی ذیربط در حوزه معاونت اول قوه قضاییه برگزار شد.
در این نشست ابتدا مصوبات جلسات قبل مرور و آخرین وضعیت اجرای تکالیف بخشهای مختلف بررسی شد.
در این جلسه معاونان سازمان ثبت اسناد و املاک گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص تهیه و ارتقای سامانهها ارائه کردند و مقرر شد حداکثر تا نیمه مردادماه سامانههای موضوع مواد ۲ و ۳ قانون در کل کشور اجرا شود.
از قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول
ماده ۲- دفاتر اسناد رسمی مکلفند به درخواست طرفین معامله اسناد مربوط به قراردادهای خصوصی اشخاص در خصوص اموال غیر منقول از قبیل تعهد به بیع قولنامه مبایعه نامه و امثال آن را تنظیم و ثبت نمایند در این صورت باید مبلغ دقیق ثمن مورد توافق طرفین و همچنین شروط مورد نظر آنها اعم از پیش بینی اقساط ثمن و زمان پرداخت آن پیش بینی انحلال و فسخ یا اسقاط آن با رعایت مقررات مربوط در سند درج گردد. مأخذ محاسبه عوارض و وجوه قانونی از قبیل حق الثبت، حق التحریر و هزینه دادرسی قراردادهای مذکور تابع حکم مندرج در تبصره (۳) ماده (۶۴) قانون مالیات های مستقیم اصلاحی (۱۳۹۴/۴/۳۱) ارزش معاملاتی می باشد.
ماده ۳- دلالان معاملات املاک اعم از مشاوران املاک و بنگاههای معاملات ملکی مکلفند پس از مذاکره مقدماتی نسبت به درج پیش نویس قرارداد در سامانه ثبت الکترونیک اسناد اقدام و پیش نویس مذکور را جهت تنظیم سند رسمی به دفاتر اسناد رسمی منعکس نمایند. این امر مانع مراجعه مستقیم مردم به دفاتر اسناد رسمی نیست چگونگی اتصال به سامانه مذکور و ارتباط دلالان معاملات املاک اعم از مشاوران املاک و بنگاههای معاملات ملکی با دفاتر اسناد رسمی و تقسیم اسناد بین دفاتر مذکور به موجب آیین نامه ای است که ظرف سه ماه از لازم الاجرا شدن این قانون توسط سازمان با همکاری وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و راه و شهرسازی تهیه می شود و به تصویب رئیس قوه قضائیه می رسد.
افغان ها را به افغانستان برگردانید
تنها درمان دردهای کشور دیپورت ۴۰ میلیون مهاجر افغان است بادیپورت مهاجران میلیون هاخانه خالی اضافه داریم کسری ومشکل بنزین باکاهش ۳۰ میلیون لیتر درروزحل میشود دربودجه یارانه برای ۹۰ میلیون تامین میشود در حالیکه ۱۳۰ میلیون نفرازیارانه غیرنقدی استفاده میکنند که باعث کسری بودجه وتورم وحشتناک شده علاوه براین همه هزینه برای کشور این ۴۰ میلیون نفرهیچ عوارض ومالیاتی به کشور نمیدهند درحالیکه آزادانه خانه خودرو طلادلارو.. خریدوفروش میکنند تنها بادیپورت مهاجران تمام بحران های کشور ومشکلات مردم حل میگردد فوری فوری فوری
بجای ظلم به مردم کشورمان بادیپورت مهاجران ازغزه شدن شهرمشهد جلوگیری کنید تاتمام بحران های برطرف گردد هجوم ۴۰ میلیون مهاجر افغان باعث بحران مسکن بنزین آب دارونان تورم گاز اشتغال برق امنیتی و..شده سالانه تریلیاردهاتومن هزینه مهاجران میشود که باعث کسری بودجه وتورم وحشتناک شده، مهاجران درشهرمشهدمقدس بیشتر خانه هارا خریده واشغال کرده درشهروزادگاه خودمان اواره و بیخانمان شدیم بادیپورت ۴۰ میلیون مهاجر ۱-تمام بحران های کشور حل میگردد ۲-کسری بودجه برطرف وکمر تورم شکسته میشود ۳-بدون هزینه کشور ازنابودی ومردم ازفلاکت نجات میابند