سوالات آزمون وکالت ۹۵
سوالات آزمون وکالت ۹۵
دفترچه سوالات آزمون وکالت ۹۵ (گروه D) – موسسه دادآفرین
دفترچه سوالات و پاسخنامه پیشنهادی آزمون وکالت ۹۵ – موسسه طرح نوین
سوالات و پاسخنامه پیشنهادی آزمون وکالت ۹۵ – موسسه مهرپویان
دفترچه سوالات آزمون وکالت ۹۵ (گروه D) – موسسه دادآفرین
دفترچه سوالات و پاسخنامه پیشنهادی آزمون وکالت ۹۵ – موسسه طرح نوین
سوالات و پاسخنامه پیشنهادی آزمون وکالت ۹۵ – موسسه مهرپویان
با سلام
تعداد کل شرکت کنندگان استان خراسان چند نف بوده با تشکر؟؟
سلام
لطفا دفترچه B رو جهت دانلود درسایت قرار دهید
سلام
منم دنبال دفترچهBهستم
اگه تهیه کردیدخواهش میکنم برامنم بفرستیدممنون
شماره من […]
دوستان اگه موافق باشین از این به بعد در صفحه زیر (مربوط به صحبتهای آقای کشاورز) شرکت میکنیم:
https://www.ekhtebar.ir/?p=26019
این آقای ناشناس راست میگن؛ این صفحه قدیمی شده و در دسترس همه نیست
دوستان اگه موافق باشین از این به بعد در صفحه زیر (مربوط به صحبتهای آقای کشاورز) شرکت میکنیم:
https://www.ekhtebar.ir/?p=26019
این آقای ناشناس راست میگن؛ این صفحه قدیمی شده و در دسترس همه نیست
جناب سید دانش اهالی صفحه جدید رو مستفیض بفرمایید…
درود بر سید کاظم
سیدجان این درصدها رو که گذاشتم در بدبینانه ترین حالت گرفتم: یعنی اون تستایی که اختلافی هست رو فرض کردم که منفی زدم. (اگه هم سفید گذاشتم که سفید…)
وگرنه در حالت واقع بینانه تجارت ممکنه ۸۰ و اصول بالاتر از ۴۰ باشه
من کفشو گرفتم ـ به هرحال ممنون از اظهارنظرت
دوستان اگه موافق باشین از این به بعد در صفحه زیر شرکت میکنیم:
https://www.ekhtebar.ir/?p=26019
این آقای ناشناس راست میگن؛ این صفحه قدیمی شده و در دسترس همه نیست
جناب سید دانش اهالی صفحه جدید رو مستفیض بفرمایید…
سلام/چشم عزیزم-سپاسگزارم
خانم یا آقای ناشناس!!!!!!
دوستان عزیزی که در این صفحه نظر می گذارید لطفا به صفحات جدیدتر مثلا ذیل صحبت های آقای کشاورز در صفحه یک هم سر بزنید چون برخی نظرات بسیار زیباست و حیف است همه نبینند چون بسیاری شاید خیلی به این صفحه که کمی عقب تر قرار دارد سر نزنند….
با سلام،آقای امین.ق بابت درج تعدادی از کارنامه های سال قبل تشکرمیکنم،اما نکته ای که هست در مورد رتبه های ۲۷۳ و ۳۲۸ این که معدلها به ترتیب ۱۳.۰۱ و۱۳.۲۸ نوشتید اگر اینطور باشه پس معدل تاثیر چندانی نداره و تراز خیلی مهمتره
بله موافقم . درست میفرمایید
? پاسخنامه آزمون وکالت ۹۵ ظرف دو روز آینده منتشر میشود
بهمن کشاورز گفت:
?با توجه به اینکه امیدواریم نتایج را در حدود ۵ دی بتوانیم اعلام کنیم، کلید سؤالها ظرف یکی دو روز آینده منتشر خواهد شد.
?کسانی که پس از انتشار کلید، به سؤال اعتراضی را وارد میدانند باید مطلب خود را به صورت مستقل و به طور کتبی از طریق فکس اسکودا به شماره ۸۸۷۰۲۲۸۹ برای اتحادیه بفرستند تا در اسرع وقت با تیمهای طراحان مطرح و موضوع روشن شود.
?داوطلبان حتما شماره تلفن خود را در نامه درج کنند تا نتیجه بررسیها به آنان اعلام شود.
?کسانی که پس از اعلام نتیجه اعتراض و اشکالی در مورد پاسخ نامه خود دارند باید مطلب را به طور کتبی به کانون متبوعشان (کانونی که برای آن امتحان دادهاند) بفرستند تا از طریق کانون به اسکودا و از طریق اسکودا به سازمان سنجش اعلام شود.
?در این گونه موارد پاسخ نامه معترضان مجدد بررسی خواهد شد.
ممنون از اطلاع رسانی
الان سوالی که هست اینه که (صرف نظر از بحث تراز) اگه مثلاً معدل داوطلب امسال بشه ۱۳.۸۱ (مث رتبه ۱۵۷ وکالت۹۴) رتبش چه تغییری با سال قبل میکنه؟ کمتر از ۱۵۷ میشه یا بیشتر؟ دوستان با تجربه جواب بدن. من فکر میکنم امسال کف معدّل بالاتر باشه. چون واقعاً سوالا ساده تر بود. آقای غلامی هم نظرشون همین بود. خودم ازشون پرسیدم.
سوالات خیلی هم مشکلتر بود. اکثرا ننظرشون اینه
دوست بزرگوار
در مورد سادگی سوالات میشه گفت سوالات حتی اگه فی نفسه هم سخت بودند، دست کم بخشی از آنچه که "ساده" معنون و انگاشته میشه، به دلیل تکراری بودن خیلی از سوالات بود. به عبارت دیگه: سوال سخت هم اگه تکراری باشه، در حکم سادهست و همون نتیجه رو میده: اینکه همه داوطلبا درصد بالایی میزنن. (هرچند فی نفسه هم سخت نبودند)
همین اول بگم: تستهای اختلافی رو بذاریم کنار (که همش به ۱۰ – 15 تا نمیرسه)
از اختلافیها که بگذریم میبینیم ظلم بسیار فاحش و بزرگی شده به کسانی که خوب خونده بودند:
بسیاری از سوالات تجارت تکراری بود. (ضمن اینکه ساده هم بود). کسانی که تست کار کرده بودند خوب میدونن که تجارت تست تکراری زیاد داشت.
نیمی از سوالات دادرسی مدنی یا عیناً تکراری بود یا مناطاً از آزمونهای قبلی مقتبس و منقّح شده بود. (مثلاً تست ۲۵: مال محجور، در آزمون سال ۹۴ به شکل دیگه ای آمده بود ولی ملاکش همون بود) و تستای دیگشم در آ.د.م همینجور بود.
مدنی که افتضاح بود؛ همش (بجز یکی دوتاش) از داخل ق.م. اونم از منطوق مواد بود. کیه که ندونه عقد خیاری چیه؛ ارث پسرعموی ابوینی و ردّ وصیت بعد از قبض و عده وفات و … . همش تستهای پیش پاافتاده که تکرّرش توی کتابای تست (استاد شهبازی و…) کاملاً مشهوده. آدک هم که کلاً نص محوره و امسالم ساده تر شده بود.
فقط جزا و اصول بود که زده بودن تو جاده خاکی… .
خب؛ حالا با این اوصاف فرض کنید:
منِ نوعی کسی باشم که فقط الفبای حقوق رو آموخته ام و نیز تستهای سالهای قبل رو فقط حفظ کرده باشم؛ و از طرف دیگه:
شما خواننده محترم، کسی باشید که علاوه بر مقدّمات فوق، 5 ج قواعد عمومی و ۳ جلد پیشرفته شمس و… رو خونده باشید. در این آزمون هر دوی ما تقریباً در یک سطح می زنیم. و این ظلم به شماست که عمیقتر خوندید.
واقعاً جای تأسف و گلایه مندیه از دست اندرکارانی که این خط مشی رو دنبال کردند. قطعاً اینکه سطح سوالا چجور باشه یچیز کنترل شده و ارادی هست نه شانسی؛ و آقایون می دونستند و می دونند که دارند چجور سوالی رو ارائه میدن… واقعاً جای ناخرسندی هست… .
و افوّض امری الی الله؛ ان الله بصیر بالعباد…
سلام…آفرین هابارکلا….برادرآقاامین خواهشامیشه درصدهاتوبگید….اصول فقه رادقیق بگو..ووخقوق مدنی وتجارت رانسبت به گزینه های انتخابی حقیرهم بگویید…دوستدارم صددرصدقبول بشی وکیل امین
سلام بر سید دانش
مدنی اگه گزینه پیشنهاد زوج باشه: ۶۳.۳۳
ولی اگه هزینه های شخصی و متعارف زوجه باشه:۷۰
دادرسی مدنی ۱۰۰
تجارت: ۷۳.۳۳
اصول ۴۰
جزا ۶۰
آدک ۹۵
سلام/شماقطعاقبولیدولیکن درصددروس تجارت-مدنی-کیفری-جزا-شمادرحد۱۲درصداحتمال کاهش داردولی بازقبولیدنگران نباشید وکیل امین-وسلام/سید
احسنت خیلی دقیق و کارشناسی فرمودید لطفا به صفحات یک و خبرهای جدید هم سر بزنید چون این صفحه یه کم قدیمی شده و دوستان بیشتر در صفحات اول ذیل خبرهای جدید مثلا صحبت های آقای کشاورز پیام می گذارند و حیفه کسی این حرفهای شمارو نبینه …..
من خودم اون تست پسرعمو رو دور اول فکر کردم حتما یه نکته ای داره و نزدم و دور دوم جرات کردم بزنم واقعا دقیق فرمودید گاهی تکراری و ساده بودن برخی سوالات آدم رو به اشتباه و شک می انداخت البته من نمی گم سوالات ساده بود فقط خواستم در تایید حرفهای شما مطلبی عرض کنم البته در حوزه سردی که من بودم باید بهم حق دهید سوالات ساده را هم با نکته انحرافی فرض کنم….تو این مدت خیلی تحلیل شنیدم ولی این تحلیل شما خیلی دقیق بود ممنون از تحلیلتون کاش همه اینو ببینن….
بخدا یکی دو تا تست بسیار ساده رو از بس که فکر کردم یه نکته توش هست ترسیدم و نزدم
بعدش دیدم نه بابا همون دو دو تا ۴ تای سادست…
یعنی دو تا تست ساده مدنی (به این مهمی) رو به دلیل اینکه فکر میکردم گزینه انحرافی دارم نردم. و بعد جلسه فهمیدم نه چیزی نداشته. منم : حالا حسرت بخور و کی نخورررررررررر……… .
خیلی زور داره….
چندتا از دوستان منم چنین تجربه ای رو تعریف می کردند
ماشالا درصدهاتون خوبه نمیدونم کدوم کانونید ایشالا که با یه رتبه خوب قبول میشید زیاد خودتون رو اذیت نکنید جای من بودید چه میکردید ساده بودن برخی سوالا یه طرف لرزش فک و دستم به خاطرسرما و نداشتن تمرکز یه طرف دیگه که هی سوالا رو رد میکردم تا بعدا بیام فکر کنم بزنم ….
با سلام خدمت دوستان ارجمند
من با توجه به صفحه: "نمونه کارنامه داوطلبان آزمون وکالت ۹۴" که سایت اختبار گذاشته معدل چند نفر از داوطلبای کانون مرکز رو گرفتم ، قرار میدم شاید به درد دوستان بخوره ـ (اِعمال تراز در برخی موارد به خوبی مشهوده) :
معدل رتبه 1 : 16.598
معدل رتبه 2 : 16.478
معدل رتبه 3 : 16.60
معدل رتبه 11 : 15.93
معدل رتبه 46 : 14.85
معدل رتبه 92 : 14.37
معدل رتبه ۱۵۷ : ۱۳.۸۱
معدل رتبه ۲۲۷ : ۱۳.۶۶
معدل رتبه ۲۷۳ : ۱۳.۰۱
معدل رتبه ۳۲۸ : ۱۳.۲۷
معدل رتبه ۳۳۹ : ۱۳.۱۹
معدل رتبه ۴۱۴ و رتبه 455: 12.85 (؟؟!! ـ طبق اون درصدایی که تو اون صفحه گذاشته… چندبار محاسبه کردم، جفتشون همینه؛)
معدل رتبه ۴۹۹ : ۱۲.۶۴
معدل رتبه ۸۸۰ : ۱۱.۹۳
معدل رتبه ۹۱۵ : ۱۱.۷۷
باسلام واحترام—امسال کانون مرکز معدل ۱۱ به بالا قبول هستند—شمابه نوع عملکردخودتان نگاه نکنید…….وخودمرکز۱۲هم کفایت میکند…شاهنامه آخرش خوش نیست…واقعیت تلخ است…اماامیدوارکننده است…..
اقای دانش خراسان چطور؟؟؟؟ من معدلم ۱۲ هست.
سلام مخطب محترم قطعافبولید…شماشایسته منصب وکالت هستید…یاعلی ع
سلام خدمت دوستان بزرگوار..یه سوالی داشتم خدمتتون..منظور از تراز دقیقا چی هستش..با تشکرفراوان
دوست عزیز دقیق و علمی شاید نتونم بهتون توضیح بدم و باید دوستان دیگه کمک کنند ولی در کل عرض کنم مثلا شما درسی رو که همه در آن سال پایین زده اند بالا بزنید حتی اگه درس های دیگتون آنقدرها هم بالا نباشه اون درس به شما کمک میکنه مثلا رتبه بهتری از کسی که درسهای دیگه رو از شما بهتر زده کسب کنید البته سواد ناقص من انقدر قد میده دقیقترش رو باید از دوستان دیگه بپرسید یا حتی در صفحات جدیدتر سایت مطرح کنید تا بهتر توضیح بدهند….
سلام دوستان ترور خدا به این سوال من پاسخ بدید من مردم از استرس. به غیر از ۷-۸ سوالی که موسسات باهم اختلاف دارن در پاسخ، بقیه سوالات رو که موسسات که متفق القول پاسخ یکسان دادن چقدر امکان داره کلید سنجش با اون ها متفاوت باشه، بعنی به غیر از اون ۷-۸ تا سوال اختلافی چقدر احتمال داره اون ۱۱۰-۱۱۲ سوال که موسسات اختلافی با هم ندارن با کلید متفاوت باشه، دوستانی که سال های قبل تجربشو دارن و سایر دوستان لطفا جواب بدن مرسی
دوست عزیز با توجه ب سال گذشته باید گفت اصلا به پاسخنامه موسسات توجهی نکنید.اگر خوب تست کار کنیم متوجه میشویم که امسال بهترین آزمون وکالت سالهای اخیر بود و موارد اختلافی هم اصلا اختلافی نبود و در مواردی که دوجواب هست یک جواب پررنگ تر از بقیه است.مثلا در مورد سوال ۴۱ ق .ت این سوال بارها مطرح شده و باتوجه به همین تجربه میتوان گفت گزینه اگر فروشنده تاجر باشد تجاری است صحیح است حال اینکه اگر موسسات به زعم خود متفق القول گرینه دیگری را صحیح اعلام کرده باشند.اما پاسخنامه موسسه دادستان هرسال نزدیکتر بوده ب پاسخنامه اصلی.
سلام=دوست عزیز اگری درکارنیست کسبه جزءتاجرمحسوب میشوندولیکن طبق قانون تجارت کسبه جزءصرفااز تکالیف تجاراعم ازدفاترتجاری وبه استنادمادتین ۶–۱۶ قانون مذکورتبت تجارتخانه وداشتن دفاترتجاری معاف نموده ومتعاقباتجارراملزم نموده نتیجتاازفحوای کلام تاجربودن کسبه جزءاستنباط میشودودرمواردذکرشده کبه جزءوتجاردرراستای هم تاجرتلقی شده اند.مضافاماده۲ ق-تجارت علی الظاهرکسبه جرءراهم فی نفسه مشمول تجاردانسته-توضیحاکیبه جزءتاجربه معنای اخص است وذارای درآمدسربه فلک ومکان وفعالیت مشخص هستندوحتی طبق ماده واحده ای حضوزذهن ندارم امادرآمدملاک امربود.نکته مهم این است درعرف تجارکسبه جزءراتاجرنمیگوینداماقانون تاجرمیداند….مضافاماده۳ بند۴هم مشاهده شود.نهایتا طبق قاعده کلی همه معاملات تجارتجاری است جزخلافش اثبات شود…اصلا عمل درکیس مطروحه تجاری است..ولیکن خریدجهیزیه درعرف متعارف متفاوت است ومشمول حوائج شخصی نیست وحتی شرعادرشرایطی خمس شاملش میشود-فلذاکسبه جزءکه وسایل جهیزیه را میفروشد فی نفسه تاجربودنش مفروض ومحرز است…کمی واقع گراباشیم….یاعلی…ببخشیدمواداستنادی بررسی شودبنده احمالی بیان نمودم…
سلام حقوقدان محترمه مریم خانم ///نظرحقیراحتمال که هیچ قطعا سوالاتی دیگرهم متفاوت خواهدبود..من فرض تمثیل درخصوص سوالات ام القوانین حقوق مدنی به مواردذیل دقت ونظرخودتان رامتعاقبامنعکس کنید—–سوال ۴-ثریا—–به نرخ روز—مطالبه کندصحیح است…//سوال۶-گزینه متعهدله نمیتواند—–موعدسپری شود—اصلح است.صورت مسئله گفته عدم ایفای تعهدات—موعدتعیین شده—-اینجاکلی گفته وتعهدات پولی وغیرپولی راهردوراشامل میشودوبانص صریح قانون همخوانی دارد…///سوال۸-طبق قواعدکلی قانون مدنی گزینه مضارب ضامن ومسئول مال مضاربه است…//سوال۱۰-الزام فروشنده حجت است..//سوال۱۲-نامه عزل به اقامتگاه ابلاغ قانونی شده وقانونی تراست..وگزینه انتخابی دوستان که براساس مفهوم مخالف وموافق انتخاب شده رنگ وبوی قانونی نداردوشکننده وقابل رد است.ونوع اطلاع مشخص نشده…که اصولاازطریق دادگاه صورت میگیردولذااگردادگاه اطلاع دهدحجت است…//سوال۱۵میتواندبه لاحقین رجوع کندحجت است…//سوال۱۴-گزینه هرگاه زوجه—هزینه های خارج متعارف—طبق قانون جدیدحمایت خانواده حجت است…//سوال۲۰-گزینه درهرصورت مهدکودک مسئول جبران خسارت است مطابق باقراردادصحیح است…..این از۲۰سوال نخست بقیه پیش کش موسسات ——-حسین فاطمه حماسه آفرید—سیددانش
سلام. . عرض ادب. اقای دانش بنده طبق پاسخ نامه اعلامی داداساتن مدنی ۷۳. ادم ۹۰. تجارت ۷۳. جزا ۶۵، ادک ۸۸ . اصول ۳۰ میشم. یادمه شما گفتید داداستان سوالباتش خیلی خوبه و فقط در ۵ مورد اشکال داره سوالاتش درسته؟ یعنی به نظرتون پاسخ موسسه داداستان منطبق با واقع هستش؟؟؟؟
سلام-مخاطب محترمه سزکارخانم مریم نیکوسرشت قطعاقطعاقبولید—-به به چه درصدهای خوبی-فوق العاده عالی عمل کردیدمرحبا هابارکلا….بله پاسخنامه انعکاسی داداستان شایسته تر بود—یاحق
ممنون آقای دانش خدا از دهنتون بشنوه. مرسی دعام کنید من کانون اصفهان شرکت کردم ایشالله به دعای شما یک رتبه خوب بیارم
سلام=محتاجیم به دعا —چشم من بهترین وضعیت ممکن راازخداوندبرایتان خواستارم-متوسل شویدبه دری ازدرهای بهشت حسین فاطمه علیه السلام-سیددانش
سلام دوستان.تا حالا راجب سوالی حرف نزدم.فقط این بار میخوام راجب سوال ۷ مدنی صحبت کنم.به نظر این سوال میتونه دو تا جواب صحیح داشته باشه.مطمئنا پاسخی که میگه (از مالیت افتادن) کاملا درسته…ولی بنظرم گزینه ای که میگفت (عدم امکان تقسیم به دلیل ضرری بودن) هم میتونست درست باشه.مستند به حاشیه شماره ۱ ماده ۵۹۱ نظم کاتوزیان که به ماده ۳۱۷ ق.امور حسبی استناد کرده که در این مواقع مال مشترک فروخته میشه..ینی در این فرض حالت اشاعه زایل میشد.
نظر شما چیه؟
بسمی تعالی-سلام مخاطب محترم باهوش —-مختصری زین باب منعکس میکنم.درقانون مدنی قانونگزاردرشرایطی اجباربه تقسیم رانپذیرفته که دردوفرض متصوراست فرض۱رامشروط به رضایت شریک پذیرفته فرض۲رامطلقاواساسانپذیرفته—امابعدفرض۱-*ضرری بودن تقسیم*دراین وضعیت تقسیم موجب ضرروزیان مال شریک ویاشرکایی میشودواین ضررزمانی مانع تقسیم میگرددکه سبب نقصانی فاحش درارزش وقیمت گرددبصورتی که عادتاقابل مسامحه نباشد..درتقسیم ضرری بارضایت شریک متضرر تقسیم شدنی ومیسر است ولیکن طبق قاعده اقدام اوعلیه خوداقدام کرده –من فرض تمثیل زمینی به مساحت ۱۰۰۰ متر ۵۰ مترش متعلق به شریکی است ودرصورت تقسیم سهم ۵۰ متری ازکارایی افتاده وقابل استفاده نیست اینجاصرفا۵۰ متردروضعیت بحرانی وازکارافتادگی است ونه کل مال—امابعدفرض۲-*تقسیمی که ازمالیت افتادن مال مشاع رابه همراه دارد*هرزمان وضعیتی محقق شودکه تقسیم مال مشاع یاحصه وسهم یکی ازشرکاءبگرددوتقسیم سبب وموجب ازمالیت افتادن حصه شریک یاشرکایی بگرددتقسیم ممنوع وحتی بارضایت شریکی که حصه ی اوازمال مشاعی ازمالیت میوفتددادگاه صالحه حق صدورمجوزبرتقسیم نداردزیراازموارداقدامی سفهی میباشد.واساساوحکما تقسیم ممنوع است.من فرض تمثیل موتوریویاخنجری شراکتی است درصورت تقسیم کلانابودمیشودویادکانی فرضا۴۰متری درصورت تقسیم کلاکارایی ندارد—-نتیجتاطبق حکم فقه جعفری درچنین وضعیت هایی که تقسیم موجب ضرروازمالیت افتادن مال مشاعی میشودحکم به فروش اجباری کل مال مشاعی صادروتقسیم ثمن به نسبت حصه هرشریک داده شده است….والسلام—سیددانش
سلام جناب دانش عزیزجدا از وقتی که برای پاسخ میذارید شگفت زده میشم.واقعا دست مریزاد..راستش نظر من با شما کمی فرق داره.شما فرمودید در فرض از مالیت افتادن نهایت فروش صورت میگیره در حالیکه م۵۹۵ تنها از ممنوعیت تقسیم صحبت کرده و اساسا چیزیم که مالیت نداره فروشش هم کار لغوی محسوب میشه چون ارزشی براش متصور نیست.
اما برعکس در فرضی که تقسیم تنها موجب ضرر باشه م۳۱۷ قانون امور حسبی مجوز فروش صادر کرده که نهایتا به معنی زایل شدن اشاعه هستش..ولی بازم از نظرتون و وقتی که گذاشتین جدا ممنونم.ایشالا که موفق باشی روز اعلام نتایج.
سلام …گفتم دردوصورت به فروش یرسد…دقت کنیدهردوفرض رابیان نمودم…وامادرخصوص آیتم ممنوعیت فرض اول تقسیم ضرری بارضایت متضرر بلاماتع است ولیکن درازمالیت افتادن ،اساسا ممنوع است تقسیم ودادگاه هم مجوزتقسیم نداردزیرامال شراکتی مشاعی کلا ازبین میرودوحتی بارضایت شرکاءاین امربازهم صورت نمیگیردچون این اقدام موردتوبیخ عقلاءست….درخدمتم…یاعلی
قبل ازتقسیم به فروش میرسد وبعدثمن وپولش به نسبت حصه هرشخص تقسیم میشود..واذا خودمالی که ازمالیت افتاده کسی که نمیادخریدش کند…
باید تمام مال شرکه از مالیت بیفتد در گزینه سوال کلمه تمام وجود ندارد پس به احتمال قوی گزینه دوم صحیح هست استناد به ماده ۳۱۷ امور حسبی و ماده 4 افراز
سلام مخاطب عزیزنیازبه انعکاس کل وتمام نیست…همینکه عنوان ازمالیت افتادن باشدکفایت میکند….وگزینه از مالیت افتادن اصلح است.