طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق های بازنشستگی
گزارش کمیسیون اجتماعی به مجلس شورای اسلامی
«طرح عادی نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی» که جهت بررسی به کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون اصلی ارجاع شده بود، در جلسات متعدد با حضور مسئولان محترم دستگاههای اجرایی ذیربط، دیوان محاسبات و کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نهایتاً در جلسه مورخ ۸/ ۳/ ۱۴۰۰ با اصلاحاتی در عنوان و متن به شرح زیر به تصویب رسید.
اینک گزارش آن در اجرای ماده (۱۴۳) آئیننامه داخلی تقدیم مجلس شورای اسلامی میگردد.
ولی اسماعیلی-رئیس کمیسیون اجتماعی
طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق های بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه ای اشخاص
ماده ۱- تعاریف و اصطلاحات: : الف- صندوق بازنشستگی: کلیه سازمانها و صندوقهای فعال در حوزه بیمههای اجتماعی اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، اختصاصی و خصوصی.
ب- بیمهشده: شخصی است که در چارچوب قوانین و مقررات مورد عمل، مشترک صندوق بازنشستگی محسوب میگردد و با پرداخت حق بیمه امکان بهرهمندی از حقوق و مزایای قانونی را دارد.
پ-سوابق بیمهای: مدتزمانی که بیمهشده مشمول هر یک از صندوقهای بازنشستگی بوده و طبق مقررات صندوق مربوطه حق بیمه پرداخت نموده است.
ت- مستمری: وجوهی است که برابر ضوابط مورد عمل هر صندوق بازنشستگی، در صورت احراز شرایط بازنشستگی یا ازکارافتادگی به بیمهشده و در صورت فوت وی به بازماندگان واجد شرایط بابت سنوات بیمهپردازی پرداخت میگردد.
ث- مستمری جمع: وجوهی است که مطابق ضوابط این قانون با استفاده بیمهشده یا بازماندگان واجد شرایط آن از کلیه سوابق بیمهای خود و تجمیع آن جهت برقراری مستمری به نسبت مدت زمان بیمهپردازی (سالهای پرداخت حق بیمه) در هریک از صندوقهای بازنشستگی پرداخت میگردد.
ج- صندوق بیمه مبدأ: صندوق بیمهای که بیمهشده سابقاً به موجب قوانین و مقررات مربوطه مشمول آن صندوق بوده است.
چ- صندوق بیمه مقصد: صندوقی که بیمه شده قصد دارد سوابق بیمه ای خود را از صندوق مبدا به آن منتقل نماید.
ماده ۲ : از تاریخ تصویب این قانون، نقل و انتقال سوابق بیمه یا کسور بازنشستگی در مورد اشخاصی که به علت انتقال، استعفاء، بازخریدخدمت، اخراج، انفصال دائم و همچنین تغییرات ساختاری ناشی از ادغام، انحلال و واگذاریها، رابطه استخدامی آنان با دستگاه متبوع قطع و به تبع آن از عضویت و شمول صندوق بازنشستگی مربوط خارج شده یا میشوند یا به سبب تبدیل وضع استخدامی مشترک صندوق جدید شده یا بشوند، امکانپذیر میباشد.
تبصره ۱ : نقل و انتقال سوابق حق بیمه یا کسور بازنشستگی پس از برقراری حقوق بازنشستگی، حقوق وظیفه و یا مستمری بازماندگان و ازکارافتادگی از صندوق پرداخت کننده مستمری به سایر صندوقها ممنوع است.
تبصره ۲ : کلیه اشخاصی که کسور بازنشستگی یا حق بیمه خود را به هر علت، به صورت جزئی یا کلی از صندوق بازنشستگی ذیربط دریافت نموده یا بنمایند، امکان انتقال کسور بازنشستگی یا حق بیمه آنان ممنوع میباشد.
ماده ۳ : حق بیمه یا کسور بازنشستگی که به هر یک از صندوقهای بیمه بازنشستگی پرداخت شده است براساس تقاضای کتبی بیمه شده یا بازماندگان واجد شرایط وی پس از بروز رسانی از صندوق قبلی به صندوق جدید منتقل می شود. بیمه شده ذینفع تقاضای انتقال سابقه پرداخت حق بیمه یا کسور بازنشستگی را به صورت کتبی به صندوق جدید ارائه نموده و صندوق جدید نیز تا یک ماه انتقال وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی را از صندوق بازنشستگی قبلی تقاضا مینماید. صندوق بازنشستگی قبلی مکلف است حداکثر تا شش ماه از تاریخ تقاضای صندوق جدید، وجوه قابل انتقال را به آن صندوق منتقل کند.
تبصره : در صورتی که صندوقهای مشمول این ماده طبق مقررات، علاوه بر پرداخت حقوق بازنشستگی، از کار افتادگی اعم از کلی وجزئی و فوت، مشمولین خود را در برابر بیماریها، کمک ازدواج، بارداری، حقوق ایام بیماری، غرامت مقطوع نقص عضو بیمه نموده باشند، هنگام انتقال حق بیمه یا کسور بازنشستگی به صندوق جدید، سهم درمان به علاوه یک درصد (۱%) بابت مزایای یاد شده از جمع وجه قابل انتقال کسر میشود.
ماده ۴ : صندوق مبدا مکلف است وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی سالهای قابل انتقال به صندوق مقصد را براساس نرخ سود اوراق مشارکت اعلامی (با نرخ بهره بانکی یکساله بانک های دولتی) از سوی بانک مرکزی محاسبه و به روز رسانی نموده و به صندوق مقصد پرداخت نماید. مابهالتفاوت مربوط به وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی براساس آخرین حقوق و مزایای مبنای برداشت کسور بازنشستگی یا حق بیمه در صندوق قبلی یا حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه در زمان تقاضا نزد صندوق جدید (هر کدام که بیشتر است) ضرب در تعداد ماههای سنوات قابل قبول در صندوق بازنشستگی مقصد و براساس نرخ مورد عمل صندوقهای بازنشستگی توسط صندوق مقصد محاسبه میگردد که پس از کسر وجوه منتقله از سوی صندوق مبدا، از بیمه شده یا دستگاه اجرایی ذیربط وصول میگردد.
تبصره : در صورتی که تغییر صندوق بازنشستگی بیمه شده ناشی از تغییرات ساختاری (ادغام، انحلال و واگذاری) و تغییرات خارج از اراده فرد باشد، پرداخت مابه التفاوت مربوطه بر عهده دستگاه اجرایی ذیربط و در سایر موارد پس از به روز رسانی مبلغ حق بیمه و پرداخت توسط صندوق مبدا، ما به التفاوت بر عهده بیمه شده می باشد.
ماده ۵ : نقل و انتقال حق بیمه یا کسور بازنشستگی از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر به سایر سازمانها و صندوقهای بازنشستگی و یا بالعکس، در چارچوب ضوابط قانونی حاکم بر صندوق مقصد، امکان پذیر بوده و مابهالتفاوت وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی این افراد مطابق ماده (۴) محاسبه و از متقاضی وصول میگردد.
ماده ۶ : آن دسته از مشمولان ماده (۲) که تمایل به نقل و انتقال سوابق بیمه مطابق مواد (۳) و (۴) را نداشته و یا به صورت اختیاری یا اجباری و یا به هر دلیلی از شمول قوانین و مقررات صندوق مربوطه خارج شده و مشترک صندوق دیگری محسوب میشوند، در چارچوب ضوابط بندهای (۱) تا (۱۱) این ماده میتوانند درخواست برقراری “مستمری جمع” نمایند. سوابق بیمهای این افراد طبق ضوابط قانونی، تا زمان احراز شرایط برقراری مستمری (بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوت)، کماکان در صندوق قبلی محفوظ میماند.
الف- : نحوه احراز شرایط برقراری مستمری با احتساب مجموع سوابق پرداخت حق بیمه نزد صندوق قبلی، صرفاً تابع قوانین و مقررات آخرین صندوق بازنشستگی میباشد.
ب- : برقراری حقوق یا مستمری بازنشستگی، منوط به دارا بودن حداقل ۱۰ سال سابقه حق بیمه یا کسور بازنشستگی و شصت سال سن می باشد.
پ- : بیمه شده از لحاظ بیمه درمان تابع ضوابط و مقررات صندوق مقصد و حسب مورد دستگاه اجرایی ذیربط می باشد.
ت- : چگونگی شناسایی بازماندگان واجد شرایط (افراد تبعی یا تحت پوشش بیمهشده اصلی)، میزان سهم و افزایش مستمری سالانه آنان، مطابق با مقررات هریک از صندوقهای بازنشستگی ذیربط میباشد.
ث- : چگونگی احراز شرایط بازنشستگی بیمه شدگان، میزان افزایش مستمری سالانه ایشان، نحوه تشخیص ازکارافتادگی، شیوه برخورد با اشتغال به کار مجدد بازنشستگان و سایر موارد تابع قوانین هریک از صندوقهای ذیربط می باشد.
ج- : مستمری قابل پرداخت (p) برابر است با معدل نسبت میانگین حقوق یا دستمزد مشمول کسور هر سال به حداقل دستمزد همان سال طی میانگین دو سال آخر بیمه پردازی (c) ضرب در حداقل دستمزد زمان بازنشستگی (m) تقسیم بر ۳۰ ضرب در سنوات بیمه پردازی (y)
(c*m)
p= —— y
۳۰
چ- : در برقراری مستمری جمع، آخرین صندوق بازنشستگی مکلف است در صورت احراز شرایط مقرر با احتساب مجموع ایام بیمهپردازی نزد هر یک از صندوقها نسبت به برقراری مستمری استحقاقی و قابل پرداخت اقدام نماید. سهم هریک از صندوقهای بازنشستگی بهتناسب سوابق بیمهای بهطور مجزا و مطابق بند «۶» این ماده با صدور احکام مربوطه محاسبه و پرداخت میشود.
ح- : شرط برقراری مستمری جمع دارا بودن سن و سابقه لازم برای بازنشستگی براساس قوانین و مقررات مربوطه و همچنین ارائه درخواست از سوی فرد و حسب مورد دستگاه اجرایی ذیربط آخرین صندوق بیمهای فرد میباشد.
خ- : آن دسته از بیمهشدگان ازکارافتاده کلی و یا بازماندگان بیمهشده متوفی که شرایط برقراری مستمری قانونی در آخرین صندوق بازنشستگی را احراز نمینمایند، صندوقهای بازنشستگی ذیربط مکلفند به بیمه شدگان موصوف و یا بازماندگان واجد شرایط آنان متناسب با سنوات پرداخت حق بیمه، مستمری پرداخت نمایند.
د- : بیمه شده یا بازماندگان واجد شرایط وی در استفاده از سایر حقوق و مزایا و انجام تعهدات مربوطه که در این قانون تعیین تکلیف نشده است، تابع قوانین و مقررات آخرین صندوق بازنشستگی بیمه شده میباشند.
ذ- : صندوقهای بازنشستگی مکلفند میزان کلیه مستمریهای بازنشستگی، ازکارافتادگی و مجموع مستمری بازماندگان موضوع این ماده را مطابق سایر مستمری بگیران آن صندوق با تصویب هیأت وزیران افزایش دهند.
تبصره ۱ : صندوق های بازنشستگی و دستگاه های اجرایی ذیربط با رعایت مفاد این ماده مکلف به پذیرش تقاضای مستمری جمع از سوی بیمه شده و انجام اقدامات لازم در این رابطه می باشند.
تبصره ۲ : سوابق بیمهای افرادی که قبل از لازم الاجرا شدن این قانون و به موجب قوانین مربوطه از یک صندوق بازنشستگی به صندوق بازنشستگی دیگری منتقل شده است و همچنین افرادیکه در گذشته به دلیل استعفاء، اخراج، ترک خدمت، انفصال یا محرومیت دایم از خدمات دولتی و یا عمومی، بازخرید خدمت و یا سایر موارد از خدمت خارج شده و کسورات بیمهای متعلقه را از صندوق بازنشستگی ذیربط دریافت و تسویه کامل نمودهاند، مشمول مقررات این ماده نمی باشند.
تبصره ۳ : کارکنان مشترک سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح و صندوق بازنشستگی وزارت اطلاعات از شمول مقررات این ماده مستثنی میباشند.
ماده ۷ : وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است به منظور پرداخت کامل مستمری بیمه شدگان موضوع ماده (۶) این قانون، زیرساختهای اجرایی لازم را از طریق” پایگاه ملی رفاه ایرانیان” فراهم نماید به نحوی که هریک از صندوقهای بیمهگر بهتناسب مدت پرداخت حق بیمه، سهم مستمری خود را در وجه متقاضیان مشمول پرداخت نماید.
تبصره : کلیه صندوقهای بازنشستگی به استثنای سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح و صندوق بازنشستگی وزارت اطلاعات مکلفند اطلاعات مربوط به سوابق بیمهپردازی بیمهشدگان و مشمولین این قانون را در اختیار وزارت مذکور قرار دهند.
ماده ۸ : آئیننامه اجرائی این قانون ظرف شش ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن آن با مشارکت صندوقهای بازنشستگی ذیربط توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه می شود و به تصویب هیأت وزیران می رسد.
ماده ۹ : از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، قانون نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی مصوب ۱۳۶۵/۳/۲۷و ماده (۱) قانون نحوه تعدیل نیروی انسانی دستگاه های دولتی مصوب ۱۳۶۶/۱۰/۲۷ نسخ میگردد.
باسلام بسیار کامل بود ممنون از اطلاعات خوبی که به ما دادید ما هم مشکل شما را داریم انشالله زودتر حل بشه
آیااین قوانین به تصویب رسیده یاخیر
آیا مبلغ انتقالی سوابق به نرخ روزاست یاخیر
با سلام
به این طرح ظاهرا نباید دلخوش کنیم متاسفانه از تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۶ که کلیات طرح تصویب شد و قرار شد به شکل دو شوری در کمیسیون اجتماعی بررسی و به صحن برگردد هر هفته در دستور بررسی کمیسیون مربوطه هست ولی هنوز خبری از آن نیست و معلوم نیست چند سال طول بکشه تا تصویب بشه یا از دستور کار خارج بشه که در این ایام خیلی ها به سن و سابقه لازم برای بازنشستگی رسیدند و دیگر به این طرح نیازی ندارند، جهت اطلاع عزیزان برنامه هفته آتی کمیسیون اجتماعی به شرح ذیل استکه بررسی این طرح هم مجدد در دستور کاره ولی از خروجی آن خبری نیست:
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نشستهای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی روزهای یکشنبه، دوشنبه، سهشنبه و چهارشنبه (بیست و پنجم، بیست و ششم، بیست و هفتم و بیست و هشتم اردیبهشت ماه) برگزار خواهند شد.
اعضای کمیسیون اجتماعی این هفته به بررسی موارد زیر خواهند پرداخت:
-بررسی طرح نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس (اعاده شده از شورای نگهان) با حضور عضو شورای نگهبان، مرکز پژوهشهای مجلس، دیوان محاسبات کشور، وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه
-بررسی شور دوم طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی با حضور نمایندگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح، مرکز پژوهشهای مجلس و دیوان محاسبات کشور
-بررسی لایحه تصویب مقاوله نامه مشاوره سه جانبه (استانداردهای بینالمللی کار) (شماره ۱۴۴) با حضور نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، دیوان محاسبات کشور، سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت امور خارجه
-بازدید کمیسیون اجتماعی از نمایشگاه کتاب
-تبیین مفاد لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت توسط کمیته زنان و خانواده کمیسیون اجتماعی
-دعوت از رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی به منظور ارائه گزارش عملکرد و اقدامات بنیاد شهید، تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران و …..
باسلام
با توجه به اینکه بررسی طرح نقل وانتقال بیمه ها درروز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۱۹دردستور کارمجلس بوده لطفا اگه کسی اطلاع داره که چی گذشته به اشتراک بذاره ممنون .
با سلام
در دستور کار مجلس نبود، فعلا در کمیسیون اجتماعی برای شور دوم مونده و معلوم نیست چه وقت دوباره به صحن علنی بیاد ،البته آقای بابایی کارنامی نایب رییس کمیسیون مذکور در تاریخ ۱۴۰۱/۱/۲۲ اعلام کرد بررسی طرح در کمیسیون تمام شده و در نوبت رسیدگی در صحن علنی قرار گرفته ، ولی مجددا در برنامه این هفته مجلس جزو طرح های مورد بررسی در کمیسیون اجتماعی برای موارد خاص قرار داشت، خدا میدونه بعد از چند سال بررسی چه موقع برای تصویب نهایی و جزییات آن به صحن علنی بیاد.متاسفانه اطلاع رسانی در مورد این طرح خصوصا وضعیت احتساب سوابق بخش غیر دولتی برای بخش دولتی ضعیف و مبهم میباشد. با تشکر
با سلام
با توجه به بحران صندوقهای بازنشستگی که ناشی از بدهی دولت/دولتها به صندوقها و واگذاری شرکتهای با زیان انباشته به جای بدهی و همچنین عدم سرمایه گذاری منطقی وجوهات صندوق ها در جهت سودآوری و همچنین افزایش و فربه گی واحدهای وابسته به صندوق ها که هزینه زا می باشد و کاهش شدید بیمه پردازان که به علت عدم استخدام و ایجاد اشتغال پایدار میباشد بعید میدونم بگذارند این طرح تصویب بشه، ضمن آنکه الان زمزمه افزایش سن و سابقه لازم برای بازنشستگی مطرح میباشد که در بودجه ۱۴۰۱ نیز آورده شد ولی با مخالفت نمایندگان حذف شد، البته انشاا… که این طرح تصویب نهایی بشه چون مشکل خود بنده و هزاران نفر حل میشه و به نوعی احیای حق الناس میباشد.با تشکر و آرزوی حل شدن مشکل تمام دوستانی که با معضل تجمیع سوابق روبرو هستند.
سلام لایحه ای که گفتید کی به صحن علنی مجلس میره اگه امکان دااره اطلاعی رسانی کنید فکر کنم مشکل خیلی کارمندهاحل میشه تشکر
با سلام
جناب تالش لطفا در مورد قانون زیر خصوصا تبصره -۱ آن اگر امکان دارد توضیح دهید،چون در طرح نقل و انقال سوابق بیمه یا بازنشستگی در موردش هیچ صحبتی نشده با تشکر
” قانون نحوه تأثیر سوابق خدمت غیر دولتی در احتساب حقوق بازنشستگی و
وظیفه و مستمری کارکنان دولت
ماده واحده – سوابق خدمت مستخدمین دولت، شهرداریها و نهادهای انقلاب اسلامی در
شرکتها و مؤسسات غیر دولتی که بابت آن حق بیمه یاکسور بازنشستگی به صندوق
بازنشستگی ذیربط پرداخت گردیده است، با انتقال حق بیمه یا کسور بازنشستگی پرداختی
سهم مستخدم و کارفرما بهصندوق بازنشستگی مربوط به مستخدم در حالات بازنشستگی و
وظیفه و وظیفه ازکارافتادگی صرفاً در تعیین حقوق یا مستمری بازنشستگی و وظیفهقابل
احتساب میباشد مشروط بر آن که مستخدمین مزبور (در حالت بازنشستگی) دارای حداقل
بیست (۲۰) سال سابقه خدمت دولتی باشند.
تبصره ۱ – سنوات خدمت موضوع این قانون در محاسبه سنوات خدمت لازم برای بازنشستگی،
اعطاء پایه، درجه یا نظایر آن منظور نخواهدگردید.
تبصره ۲ – قوانین استخدامی دستگاههای دولتی منجمله قوانین خاص شرکتها و مؤسسات
دولتی که شمول قانون بر آنان مستلزم ذکر نام است ازلحاظ سنوات خدمت لازم برای
بازنشستگی، تعیین حقوق بازنشستگی و سایر مقررات مربوط در این رابطه کماکان به قوت
خود باقی است.
تبصره ۳ – میزان کسور بازنشستگی که از صندوق قبلی به صندوق جدید منتقل میشود و
میزان کسور بازنشستگی متعلقه و همچنین مابهالتفاوتاین دو مبلغ بر اساس
آییننامهای که ظرف مدت سه ماه از تاریخ تصویب این قانون توسط سازمان امور اداری
و استخدامی کشور تهیه و به تصویبهیأت وزیران میرسد، تعیین خواهد گردید.
قانون فوق مشتمل بر ماده واحده و سه تبصره در جلسه روز یکشنبه نوزدهم اردیبهشت
ماه یک هزار و سیصد و هفتاد و دو مجلس شورای اسلامیتصویب و در تاریخ ۱۳۷۲.۲.۲۶ به
تأیید شورای نگهبان رسیده است.”
سلام . متاسفانه این خبر یک چند روزی خوشحال وامیدوار به احقاق حقوق (حق بیمه هایی که سالها پیش به بیمه ها پرداخت شده بود)ازدست رفته مان کرده بود ولی
مثل دوره ای قبل رفت انگار به بایگانی متروکه . ازهرکدوم ازصندوقهای بیمه که سوال میکنی کلا اظهار بی اطلاعی میکنند.
سلام این متن هنوز به تصویب مجلس نرسیده و تا زمانی که به قانون تبدیل نشه اثری نداره
خبرگزاری خانه ملت:
بابایی کارنامی شرایط یکپارچه سازی سوابق بیمهای افراد از صندوقهای مختلف بازنشستگی را تشریح کرد
نایب رییس اول کمیسیون اجتماعی مجلس، به تشریح شرایط جمعآوری سوابق بیمهای افراد از صندوقهای مختلف بازنشستگی و یکپارچه سازی به منظور لحاظ در سوابق آنها پرداخت.
علی بابایی کارنامی
علی بابایی کارنامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در مورد پرسشی مبنی بر اینکه آیا امکان انتقال سوابق بیمه افراد از بخش خصوصی به دولتی وجود دارد و این مهم در طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی لحاظ شده است، گفت: سوابق بیمهای هیچ ربطی به بخش خصوصی یا دولتی ندارد و در تامین اجتماعی تحت عنوان سابقه فارغ از اینکه در کدام بخش فعال هستید، ثبت میشود بنابراین اگر فردی ۶۵ سال سن یا ۳۵ سال سابقه بیمه داشته باشد میتواند بازنشسته شود و با هیچ مشکلی هم مواجه نمیشود.
چگونه افراد میتوانند سوابق بیمهای خود را از بخش خصوصی به دولتی انتقال دهند؟
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: البته فردی که از بخش خصوصی به بخش دولتی انتقال پیدا کرده است میتواند از این امتیاز بهرهمند شود که مدت زمان بیشتری را در بخش دولتی فعالیت کند اما سابقه بیمهای وی هم محفوظ است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی به ارتباط بین صندوقها برمیگردد کما اینکه بر اساس قانون کنونی اگر فردی در صندوق ساتا(لشگری) سابقه بیمه داشته باشد و تصمیم بگیرد که به بخش خصوصی منتقل شود نمیتواند از سوابق گذشته خود استفاده کند اما در صورت تصویب این طرح، شرایط جمعآوری سوابق بیمهای از صندوقهای مختلف امکانپذیر خواهد شد.
نایب رییس اول کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: هماکنون بررسی طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی در کمیسیون اجتماعی به پایان رسیده و برای بررسی نهایی در دستورکار صحن علنی قرار گرفته است.
ایشون هم که مبهم گفته ،با این وضعیت ظاهرا سوابق فقط برای حقوق دریافتی بازنشستگی لحاظ میشه نه برای مجموع سابقه و سنوات مثلا برای رسیدن به عدد ۳۰ برای بازنشسته شدن؟؟؟؟؟؟؟
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نشستهای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی روزهای یکشنبه، دوشنبه، سهشنبه و چهارشنبه(بیست و یکم، بیست و دوم، بیست و سوم و بیست و چهارم فروردین ماه) برگزار خواهد شد.
اعضای کمیسیون اجتماعی این هفته به بررسی موارد زیر خواهند پرداخت:
-بررسی طرح تغییر ساعت رسمی کشور(اعاده شده از شورای نگهبان) با دعوت از شورای نگهبان و با حضور نمایندگان وزارت نیرو، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و دستگاهها و سازمانهای مرتبط
-بررسی طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی (اعاده شده از شورای نگهبان) با دعوت از شورای نگهبان و دستگاههای مرتبط
-بررسی طرح استفساریه موادی از قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران(اعاده شده از شورای نگهبان)
-دعوت از معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور، معاون امور صنایع و اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی در خصوص ارزیابی آثار و پیامدهای افزایش حقوق کارگران در امنیت و ثبات شغلی ایشان در سال جاری و نحوه حمایت از کارگاهها و صنایع خرد
-جلسه کمیته آسیبهای اجتماعی با موضوع کودکان زباله گرد با حضور نمایندگان شهرداری تهران، شورای شهر تهران، وزارت کشور، نیروی انتظامی و وزارت دادگستری
-جلسه کمیته موارد خاص به منظور بررسی شور دوم طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی با حضور نمایندگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و دستگاههای مرتبط
-جلسه کمیته موارد خاص به منظور ادامه بررسی طرح نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس (اعاده شده از شورای نگهبان)
-جلسه هیات رییسه کمیسیون اجتماعی ./
سلام من ۳ سال در صندوق تأمین اجتماعی دارم سال ۶۹ تا ۷۱ الان در نیروهای مسلح هستم چرا ما نمی توانیم انتقال دهیم و مستثنا شدیم .
بنده کارمند آموزش وپرورش هستم ۳۱سال خدمت کرده ام ۱۵سال قراردادی وپیمانی و بیمه تامین اجتماعی دارم هنگام تبدیل وضعیت (استخدام رسمی )بیمه بنده اداره عوض کرده شدم بیمه خدمات درمانی .الان صندوق بازنشستگی باحکم ۱۳۹۵ازمبلغ نزدیک به ۴۴میلیون تومان ما به التفاوت می خواهد واگربروز حساب کنند نزدیک ۲۰۰میلیون توان خسارت می بینم .آیا این طرح شامل حال بنده می شود.
با سلام
اگر ماده ۱۱۳ قانون مدیریت خدمات کشورى توسط دولت انجام و اجرا شده بود تمام این مشکلات حل شده بود.
با سلام و احترام
این طرح اگر تصویب بشه خیلی عالی است و مشکل خیلی ها که مجموعا ۳۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه و بازنشستگی در صندوق های مختلف بازنشستگی دارند را حل میکنه، (اگر به فراموشی و اطاله رسیدگی دچار نشه)، ولی به موازات این طرح یک طرح دیگر به نام پایداری صندوقهای بازنشستگی در دست بررسی هست به منظور نجات صندوق های بازنشستگی از ورشکستگی که دلیل عمده آن عدم تعهد دولت به پرداختی هایش به صندوقها و برداشت بی رویه از این صندوق هاست که متاسفانه به عنوان راهکار در این طرح باز هم باید بیمه پردازان متضرر شوند و یکی از بندهای آن افزایش دو سال هم به سن و هم به سابقه قابل قبول برای بازنشستگی هست(یعنی ۶۰ به ۶۲ و ۳۰ به ۳۲) که به نوعی طرح نقل و انتقال بین صندوق ها را تحت الشعاع قرار میده، اگر جناب تالش خبر دقیق تری در این مورد دارند لطفا اطلاع رسانی کنند. با تشکر
سلام آقای تالش
لطفا پیام منو بخونید و جواب بدید چون خیلی گیج شدم
بنده ۵۰ سالمه و ۱۷ سال و نیم بیمه تامین اجتماعی بخش خصوصی پرداخت کردم و ۱۵ سال در نیروهای مسلح خدمت کردم یعنی مجموع ۳۲ سال و نیم بیمه پرداخت کردم و الان برای بازنشستگی در نیروهای مسلح آیا این قانون شامل حال من میشه؟
نیروهای مسلح قبلا گفتند که ما قبول نداریم و باید حتما ۲۰ سال اینجا خدمت کنی بعدش سوابق بیمه ات رو به اضافه مبلغ سنگین بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان بیاری تا بازنشست بشی
لطفا جواب سوال منو بدید خواهش میکنم
باسلام من از سال ۱۳۷۰الی ۱۳۷۹ در خدمت نیروی انتظامی بودم وبیمه از من کسر شده بود درسال ۱۳۷۹ بازخرید خدمت شدم منتها جهت انتقال بیمه از خدمات درمانی به تامین اجتماعی باید مابه التفاوت بدم با احتساب حقوقم حدودا ۲۰۰میلیون میشه باید پرداخت بکنم بااین مصوبه آیا بازهم باید مابه التفاوت بدم یاچجوری حساب میشه لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون