مصاحبه با مهرزاد بردبار رتبه اول آزمون قضاوت ۹۴ کشور

مصاحبه اختصاصی پایگاه خبری اختبار:

آقای مهرزاد بردبار رتبه اول آزمون قضاوت ۹۴ در سطح کشور

پایگاه خبری اختبار – آقای مهرزاد بردبار که موفق به کسب رتبه نخست آزمون قضاوت ۱۳۹۴ در سطح کشور شده اند در گفتگوی اختصاصی با پایگاه خبری اختبار به تشریح روش مطالعه و منابع مورد استفاده خود پرداختند.

در ادامه چکیده این گفتگو را می خوانید :

با سلام اینجانب مهرزاد بردبار فارغ التحصیل مقطع کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در آزمون قضاوت ۱۳۹۴ موفق به کسب رتبه یک در کشور شدم.

در دوران دانشگاه شرکت در کلاسها و مطالعه ی کتب مرجع همراه با یک برنامه ریزی فنی و اصولی روش مطالعاتی ام بوده است.

روش مطالعه و برنامه ریزی یک امر شخصی است که باید با توجه به سطح علمی دانشپذیر توسط مشاوران متخصص این رشته تهیه گردد. روش مطالعاتی خودم در برنامه ریزی اولیه مطالعه ی کتاب های مقدماتی این رشته بوده و بعد از آن در برنامه ریزی دوم جمع بندی مباحث اصلی و ریشه ای دروس حقوقی و در برنامه ی سوم مطالعه ی مباحث پیچیده و فنی تر این رشته و در برنامه چهارم ترکیب مباحث حقوقی با یکدیگر و حل مساله های پیچیده تر بوده است.

توصیه ام به داوطلبین ازمونهای قضاوت و وکالت در مورد نحوه ی برنامه ریزی و طراحی روش های مطالعاتی این است که به تنهایی و بدون مشاور متخصص وارد این عرصه نشوند زیرا به تجربه ثابت شد که فعالیت انفرادی اصولا باعث موفقیت نخواهد شد. بایستی شخصی آگاه و با تجربه و آگاه به علم روز حقوق به عنوان مشاور در کنار دانشپذیر قرار گیرد و او با شناخت شخصیت و روحیات دانشپذیر و پیدا کردن نقاط ضعف و قوت و همچنین بررسی عملکرد داوطلب بتواند روش مطالعاتی مناسب را تشخیص داده و با برنامه ریزی شایسته و تعیین منابع مطالعاتی صحیح ، داوطلب را در مسیر صحیح قرار داده و در نتیجه با تلاش اصولی، سطح علمی داوطلب ارتقا یابد. این امر به سرعت اتفاق نمی افتد بلکه محتاج صرف وقت و گذشت زمان است.

منابع مطالعاتی ام به شرح زیر بوده است :

حقوق مدنی : کتابهای دکتر کاتوزیان مثل اموال و مالکیت -اعمال حقوقی- وقایع حقوقی- خانواده- عقود معین جلد ۱ و ۲ پیشرفته – شفعه،وصیت،ارث – و برای جمع بندی از کتاب قانون مدنی در نظم حقوقی کنونی استفاده کردم.
آیین دادرسی مدنی : ۳ جلد کتاب پیشرفته ایین دادرسی مدنی از دکتر شمس
حقوق تجارت : کتابهای دکتر اسکینی
حقوق جزا : ۳ جلد کتاب حقوق جزای عمومی از دکتر اردبیلی – جزا عمومی از استاد ساولانی – ۳ جلد جزا اختصاصی از دکتر صادقی
آیین دادرسی کیفری : ۲ جلد کتاب دکتر خالقی – ۲ جلد کتاب استاد ساولانی
اصول فقه : کتاب مبانی استنباط حقوق اسلامی از دکتر ابوالحسن محمدی – کتاب اصول به بیان ساده از دکتر باقری راد
متون فقه : تحریر الروضه فی الشرح لمعه – فقه استدلالی
حقوق اساسی : قانون اساسی

در مورد منابع تستی، از تست های آزمون های حقوقی سال های قبل به عنوان آموزش مقدماتی بهره مند شوید سپس تست های پیچیده و ترکیبی را مورد مطالعه قرار دهید.

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

‫۴۸ دیدگاه ها

  1. سلام،خدمت آقای بردبار ،لطفا منو راهنمایی کنید چگونه سال ۹۶ مطالعه کنم که بتونم در ازمون قضاوت یا وکالت قبول بشم با توجه به شرایط زندگیم،بنده ۳۶ سال دارم و دانشجوی ترم آخر حقوق پیام نور هستم با معدل ۱۷،در حال حاضر خانه دار و دو بچه هم دارم فقط صبحها و شبها رو میتونم به مطالعه اختصاص بدم ،لطفا به من بگید چطور بخونم وچند ساعت که بتونم قبول بشم،ممنون

    1. سلام متاسفانه مدتی به سایت خوب اختبار مراجعه نکرده بودم بخاطر این موضوع الان سوالات شما رو رویت کردم معدل شما خوب بوده تبریک عرض میکنم با توجه به فرصت کم و شاغل بودن ، شما باید بیشتر به نص قوانین و کتب تستی رجوع کنید و از منابع مرجع صرفا جهت رفع اشکال بصورت موردی استفاده کنید باید ببینید در شبانه روز چقدر وقت دارید و هر چقدر در شبانه روز وقت آزاد دارید ب مطالعه اختصاص بدهید.بصورت پیوسته و با آرامش مطالعه کنید.

  2. سلام آقای برد باربرد
    یه منبع عالیه تست برای قضاوت ۹۶ میشه معرفی کنین؟
    ممنون میشم

    1. سلام برای هر درس یک منبع تست الزامیست چه آزمون وکالت چه قضاوت. برای امسال درس مدنی تست دکتر قربانی ، آدم تست آقای فرحناکیان یا کمالوند رو پیشنهاد میدم

  3. با عرض سلام و خسته نباشید بنده پارسال ازمون قضاوت شرکت کردم ساده ساز فرشید فرحناکیان رو فقط خوندم موفق شم ۵۰ بزنم با اینکه تست های تجارت پارسال فوق العاده مفهومی و دشوار بود اصلا هم نیازی به خوندن کتاب های اسکینی نیست از شما قانون میخوان سوال کنن نه نظرات دکترین خیلی منابع سنگینی معرفی کردن 

    1. سلام برای برنامه ریزی کوتاه مدت و فرصت کم مثلا ۶ تا ۸ ماه منابع تستی مثل کتابی ک معرفی کردید جواب میده. منابعی که سال ۹۴ معرفی کردم برای برنامه ریزی بلند مدت هست برای فرصت کم قانون همراه با تست کمک زیادی میکنه

  4. وقایع حقوقی کاتوزیان به روز نیست ؛ بهتر نیست بجای اون الزامات خارج قرارداد دکتر صفائی رو بخونیم ؟

    1. سلام دوست عزیز با توجه به تغییر قوانین در حال حاضر در درس مدنی ۴ و ۵ کتابهای دکتر صفایی رو مطالعه کنید.

  5. سلام و عرض تبریک خدمت اقای بردبار

    دو سوال داشتم اول اینکه از الان خوندن برای ازمون قضاوت ایا کافیه و امیدی ب قبولی هست؟ و دوم اینکه ایا کتاب های کمک حافظه دوراندیشان که دکتر شادی عظیم زاده و دکتر علی فلاح نوشتن را دیدید و اگر دیدید منابع خوبی هستند؟

    باتشکر

    1. سلام همکار گرامی ممنونم. هیچ وقت ناامید نباشید شما استارت مطالعه رو بزنید تلاش کنید اگه قبول شدی خیلی عالیه اگه قبول نشدی باید راه رو ادامه بدید و تلاش کنید تا به هدفتون برسید با تلاش و کوشش میتونید هر کاری ک اراده کنید و در جهتش گام بردارید قابل دستیابی هست.کتبی که معرفی کردید خوبه البته به شخصه مطالعه دقیقی روی این کتابها نداشتم ولی بصورت سطحی مورد بررسی قرار دادم منابع خوبی هستند

  6. سلام جناب بردبار عزیز.من به مرحله سوم قضاوت دعوت شدم اگر امکانش هست در مورد برگزاری مصاحبه ارشاد فرمایید نحوه برگزاری این مرحله چگونه است؟

    از سایت خوب اختبار تشکر ویژه دارم و از اینکه این فرصتو در اختیار ما قرار دادید که بتونیم با فرد اول حقوق ایران صحبت کنیم واقعا ممنونم

  7. سلام آقا میثم میشه لطف کنید منابع پیشنهادینون رو به ماهم اعلام کنید من تازه میخوام شروع کنم به خوندن برای آزمون وکالت.راهنمایی خوب میخوام.ممنون میشم سریعتر بهم جواب بدید

  8. سلام یکی از انتقادات به منابعی که آقای بردبار ارائه داده بودند این بود که شاید یکی از منابع را ایشان مطالعه نکردند یا اصلا در زمان آزمون ایشان منتشر نشده بود.به عقیده بنده نمیتوان گفت که چون در زمان آزمون ایشان آدک خالقی منتشر نشده بوده پس ایشان آنها را مطالعه نکردند چه بسا پس از آزمون با تجربه ای که در طی این آزمونها فرا گرفتند و با مطالعه آن دریافتند که این منبع حتما جزو منابع خوب برای داوطلبان میباشد و اگر این استدلال غلط را بپذیریم باید بپذیریم که مثلا دکتر شمس منبعی ارائه دادند به ایشان بگوییم چون در زمان آزمون دکتر شمس این منابع منتشر نشده بوده پس نباید ایشان این منابع را ارائه دهند میبینیم که این استدلالها بی پایه و اساس است بلکه اگر ایرادی بخواهیم بگیریم باید به محتوای منابع ارائه شده ایراد کنیم زیرا هدف ارتقای مباحث علمی است نه تضعیف شخصی افراد.

    1. سلام جناب رییسی ممنونم از لطف شما.در مورد این منبع باید خدمت دوستان عرض کنم که ادک دکتر خالقی رو از قدیم مطالعه میکردم و به هیچ عنوان با این منبع بیگانه نبودم.در دانشگاه چاپهای قدیمی این کتاب که منطبق بر قانون قدیم بود و یا ویرایش های بعدی این منبع ک منطبق بر قانون مجازات سال ۹۲ منتشر شد و یا دو جلد چاپ جدید این منبع ک جدیدا منتشر شده و برای مرحله دوم قضاوت مطالعه شد.از لطف و محبت شما سپاسگزارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا