معاون حقوقی قوه قضاییه: به سمت اصلاح «قانون تسهیل» پیش‌ برویم

پایگاه خبری اختبار- معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه بر لزوم اصلاح قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار تاکید کرد.

به گزارش اختبار به نقل از میزان، بهزاد پورسید با بیان اینکه قانون تسهیل قطعا نیاز به اصلاح خواهد داشت، به تعامل سازنده با مجلس جدید اشاره کرد و گفت: اجرای دو سال گذشته قانون تسهیل تجربه است باید آثار اجرای آن را ببینیم و در تعامل با نمایندگان به سمت اصلاح آن پیش برویم هرچند مکلف به اجرای آن هستیم.

 از سطح علمی کارآموزان وکالت مراقبت کنیم

پورسید با انتقاد از قانون تسهیل در حوزه وکالت به بحث برگزاری آزمون‌ها اشاره کرد و گفت: می‌دانیم که دغدغه اصلی این قانون رفع انحصار است و برای ما نیز مطلوب است که شهروندان به راحتی به خدمات این حرفه به شکلی ارزانتر دسترسی پیدا کنند، اما نیاز است در عین مراقبت از موضوع رفع انحصار و پایین نیاوردن رقم جذب تلاش کنیم سطح علمی نیز کاهش نیابد.

وی در مورد اینکه دغدغه مهمی که نسبت به قانون تسهیل وجود دارد کاهش سطح علمی وکلا است، گفت: در برابر دغدغه کاهش سطح علمی پذیرفته شدگان حرفه وکالت و رفع انحصار الزامی نداریم یکی را بر دیگری تقدم دهیم هر دو می‌تواند در کنار هم و هم عرض جلو رود، با رابطه خوب با نمایندگان می‌توانیم گفت‌وگوی بهتری داشته و با تجارب این دوساله می‌توانیم با همراهی مجلس اثر گذاری داشته و اصلاح برخی از مواد تحقق یابد.

تلاش برای اجباری‌شدن شرکت وکلا در دوره‌های آموزشی

وی با بیان اینکه مطابق با قانون برنامه در قوه قضاییه مکلف شدیم که به نوعی بحث نظارت بر وکلا و رتبه‌بندی آن‌ها را انجام دهیم،گفت: در حوزه رتبه‌بندی بخشی است که هم نظارت بر صلاحیت‌های علمی را کماکان داشته باشیم و هم اینکه جلوی تخلفات آن‌ها را بگیریم و در عین حال می‌خواهیم در حین رتبه بندی می‌توانیم روی بحث آموزش‌های تخصصی وکلا نیز کار کنیم.

پورسید افزود: در حال حاضر بحث‌های جدی را با کانون‌های وکلا داریم که وکالت را به سمت تخصصی شدن کامل پیش ببریم و شرکت در کلاس‌های آموزشی را اجباری کنیم.

بیشتر بخوانید:

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

  1. به نظر بنده به جای اینکه جهت اشتغال کارشناسان حقوق و کسب درآمد آنان کمک بکنیم، وکلای محترم و کانون، خودشان را خبره و نخبه ترسیم می کنند در حالیکه بسیارند افرادی که باسواد هستند و در دانشگاهها تدریس می کنند اما به دلایلی یا در آزمون شرکت نمی کنند یا قبول نمی بشوند. باید به فکر حقوقدانان باسواد باشیم نه اینکه با سهمیه و … قبول بشوند و دکتراها و ارشدها در درآمد خود عاجز بمانند. کو این عدالت و انصاف…

  2. چرا فکر میکنین طرح تسهیل باعث بی سوادیه؟ شما یک نگاه به سوالات مطرح شده از سوی کانون وکلا در طی این دو سال بکنین متوجه میشین ک سطح سوالات بسیار بالا و گاها خارجه.
    طرح تسهیل اگه باعث بی سوادی وکلا بشه وکلایی که قبل سال ۹۰ با بیع چیست و تاجر چیست قبول شدن چی میشن؟

  3. مردم باید با اقبال به وکیل مراجعه کنند نه با اجبار قانون. با این سطح علمی بسیاری از وکلا و قانون تسهیل دیگر اعتماد سخت است.

  4. یه نظر سنجی کنید ببینیم خروجی کلاسهای کانون‌های وکلا چی بوده آموزش وظیفه دانشگاه‌ها ست نه کانون وکلا وکالت در پروندها باید اجباری شود تا از بیکاری وکلا جلوگیری شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا