منابع آزمون مشاوره خانواده قوه قضاییه
پایگاه خبری اختبار- منابع آزمون مشاوران خانواده قوه قضاییه اعلام شد.
به گزارش اختبار، آزمون مشاوران خانواده یکی از آزمونهایی است که توسط مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه برگزار میشود.
این مرکز که زیر نظر قوه قضاییه فعالیت میکند، با هدف ارائه خدمات مشاورهای به متقاضیان طلاق توافقی، رسیدگی به دعاوی خانوادگی و انجام امور ارجاعی از سوی مراجع قضایی، اقدام به جذب مشاوران خانواده مینماید.
مشاوران خانواده نقش مهمی در تسهیل روند رسیدگی به پروندههای خانوادگی و کاهش آسیبهای ناشی از اختلافات خانوادگی ایفا میکنند.
برای جذب داوطلبان واجد شرایط، این مرکز آزمون کتبی برگزار میکند و پس از آن، افرادی را که حداقل ۷۰ درصد از امتیاز میانگین نمرات یک درصد برتر شرکتکنندگان را کسب کردهاند، به مصاحبه علمی دعوت مینماید. در این مرحله، توانمندیها و صلاحیتهای علمی و حرفهای داوطلبان جهت احراز صلاحیت لازم برای ارائه خدمات مشاورهای در حوزه خانواده مورد ارزیابی قرار میگیرد.
متقاضیان اخذ پروانه مشاوره خانواده بر اساس نوع مدرک تحصیلی خود در یکی از سه حوزه مشاوره روان شناختی، مشاوره حقوقی و مددکاری اجتماعی ثبت نام می کنند و مرکز با استفاده از ظرفیت مراجع علمی معتبر از قبیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور برای این سه گروه آزمون مجزا برگزار میکند.
براساس دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه منابع آزمون به شرح زیر است:
سرفصل های آزمون کتبی در سه حوزه مشاوره روان شناختی مشاوره حقوقی و مددکاری اجتماعی
الف – آزمون عمومی شامل احکام اسلام در امور خانواده قانون آییننامه و دستور العمل، مباحث پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی با اولویت ناهنجاری های حوزه خانواده.
ب – آزمون تخصصی حوزه مشاوره روان شناختی شامل اصول و فنون مشاوره آزمون های روانی و تشخیصی تشخیص و آسیب شناسی روانی روان شناسی رشد کودک و نوجوان نظریه های زوج درمانی و خانواده درمانی و اخلاق حرفه ای مرتبط با مشاوره روان شناختی
پ – آزمون تخصصی حوزه مددکاری اجتماعی شامل اصول و فنون مشاوره آسیب شناسی اجتماعی روش های مددکاری اجتماعی مددکاری و مداخله در بحران های خانواده و اخلاق حرفه ای مرتبط با مددکاری اجتماعی
ت – آزمون تخصصی حوزه مشاوره حقوقی شامل فقه خانواده، قوانین آیین دادرسی مدنی و کیفری، قوانین مدنی، امور حسبی، مجازات اسلامی و دیگر قوانین و مقررات مربوط به امور خانواده و اطفال و نوجوانان و اخلاق حرفهای مرتبط با مشاوره حقوقی
سلام چرا از خود رشته ی مشاورخانواده برای شغل مشاوره خانواده جذب نیست ، همه ی رشته ها روانشناسی مددکاری هست غیر از مشاور خانواده که رشته مجزا هست