هیئت عمومی اسکودا مقرر کرد اسکودا آگهی آزمون وکالت ۱۴۰۰ را به سازمان سنجش «ارسال» کند

پایگاه خبری اختبار- هیئت عمومی اسکودا متشکل از اعضای هیات مدیره های کانون های وکلای سراسر کشور در نشست فوق العاده امروز ۴ بهمن ۱۴۰۰ خود مقرر کرد اسکودا به نمایندگی از کانون های وکلا آگهی آزمون وکالت ۱۴۰۰ را مطابق با قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری به سازمان سنجش ارسال کند.

به گزارش اختبار بنا بر اعلام روابط عمومی اسکودا، هیئت عمومی اسکودا متشکل از اعضای هیات مدیره های کانون های وکلای سراسر کشور در نشست فوق العاده ای که صبح امروز ۴ بهمن ۱۴۰۰ برگزار شد، مقرر کرد اسکودا به نمایندگی از کانون های وکلای دادگستری آگهی آزمون وکالت ۱۴۰۰ را مطابق با قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری مصوب ۱۳۷۶ به سازمان سنجش ارسال نماید تا سازمان سنجش نیز نسبت به انعقاد قرارداد، نشر و آغاز فرایند ثبت نام کارآموزان اقدام کند.

اسکودا «ارسال» کند، سنجش «منتشر» کند

البته باید توجه کرد که در خبر منتشر شده صرفا به «ارسال» آگهی آزمون وکالت ۱۴۰۰ توسط اسکودا به سازمان سنجش اشاره شده و «انتشار» بر عهده سازمان سنجش گذاشته شده است.

توپ در زمین سازمان سنجش

حالا باید دید آیا سازمان سنجش با توجه به مکاتبه آذر ماه قوه قضائیه و تاکید بر حضور و تایید همه مراحل برگزاری آزمون وکالت توسط معاون حقوقی قوه قضائیه به عنوان نماینده این قوه آیا سازمان سنجش حاضر به مداخله در چالش میان کانون های وکلا و قوه قضائیه خواهد شد یا نه ؟

تاکید قوه قضائیه بر انتشار آگهی پس از تایید

در بند ۲ نامه مورخ ۳ آذر قوه قضائیه به سازمان سنجش مخصوصا تاکید شده بود که «انتشار آگهی ثبت نام آزمون و فراخوان جذب کارآموزان وکالت پس از تایید معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه» از موارد الزامی است که باید توسط سازمان سنجش در ارتباط با آزمون وکالت رعایت شود.

ناگفته پیداست، که احتمال تصمیم سازمان سنجش به درگیر کردن خود در مناقشه آزمون وکالت ۱۴۰۰ مخصوصا با توجه به حضور طرف قدرتمندی چون قوه قضائیه، بسیار بعید به نظر می رسد.

امید به دستیابی یک توافق میانه برای برگزاری آزمون

هرچند از سوی دیگر، خودداری طرفین مناقشه از موضع گیری های شدید و اکتفا به اظهار نظر و موضع گیری های کلی، امید به دستیابی یک توافق میانه اقلا برای عبور از چالش برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۰ را زنده نگه دارد.

بیشتر بخوانید:

متن منتشر شده از سوی روابط عمومی اسکودا در حساب اینستاگرامی اسکودا به این شرح است:

صبح امروز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۴جلسه هیأت عمومی فوق‌العاده کانون‌های وکلای دادگستری ایران با حضور مدیران نهاد وکالت و نمایندگان شورای اجرایی کانون‌های وکلای دادگستری کل کشور و همچنین هیأت‌رییسه اتحادیه به صورت حضوری و برخط در محل کانون وکلای دادگستری مرکز برگزار شد.

مطابق دستور جلسه مدیران نهاد وکالت درباره موضوعات مرتبط با آزمون سال ۱۴۰۰ و آیین‌نامه ابلاغی قوه قضاییه و تحولات اخیر نهاد وکالت از جمله لایحه نحوه تشکیل موسسات حقوقی و موضوعات مرتبط با روند آموزش و انجام تکالیف کارآموزی کارآموزان ورودی سال ۹۹ به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این راستا مقرر شد اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران به نمایندگی از کانون‌های عضو، آگهی آزمون سال ۱۴۰۰ را مطابق با قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری به سازمان سنجش ارسال نماید تا سازمان سنجش نیز نسبت به انعقاد قرارداد، نشر و آغاز فرایند ثبت نام کارآموزان اقدام کند.

مباحث مرتبط با آیین‌نامه و تحولات نهاد وکالت موضوعات بعدی جلسه روز دوشنبه بود که با توجه به پایان وقت جلسه و ناتمام ماندن مباحث، ادامه مذاکرات، به روز یک‌شنبه مورخه دهم بهمن‌ماه سال ۱۴۰۰ موکول شد

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۲۴ دیدگاه ها

  1. راستش من خیلی مشتاق بودم وهستم که امتحان بدم اماهمش ترس ازاین دارم که نکنه بازم حقم پایمال بشه ویه نفردرس نخون باخریدسوال وتقلب وغیره بتونه جای منوبگیره…تنهادغدغه فعلی من اینه ..ولی امسال دیگه قیدآزمون دادن روزدم..آرامش نه تنهامن بلکه خیلی ازداوطلبای این آزمون وحتی خانواده هامون زیروروشدبااین برگزارمیشوددوثاثیه بعدبرگزارنمیشود…

    اعضامحترمِ اسکوداطوری رفتارکنیدکه ارزش احترام گذاشتن روداشته باشین😕وباآینده ماجوونای این مملکت بازی نکنید‌…

  2. برگزاری آزمون در بیست اسفند در حالی دو منبع جدید و سنگین به آزمون اضافه شده است اجحاف آشکار به حقوق داوطلبان آزمون وکالت است.
    حق ما را ضایع نکنید… !!! آزمون باید به تعویق بیافته… !!!

  3. دوست عزیز وقتی از چیزی اطلاع ندارید آدرس اشتباه به دیگران ندهید لطفاً…
    در آزمون نظام مهندسی باید حداقل نمره مشخصی را کسب کنید تا با شرایطی قبول شوید…
    در نتیجه آنقدر سوالات را ناهنجار می دهند تا ایچ کس آن حداقل را نیاورد…
    در روش کسب حد نصاب نسبی نمره یا همان حد نصاب شناور هر تعداد از داوطلبان که ۷۰ در صد از نمره یک در صد اول را حائز شوند صلاحیتشان احراز می شود و کانون وکلا مکلف به پذیرش خواهدبود.
    پس لطفاً با بی اطلاعی خود دیگران را گمراه نکنید.
    فارغ التحصیلان بسیاری از بهترین دانشگاه های کشور اکنون گرفتار بیکاری هستند چون یک عده می خواهند در قالب ظرفیت بندی انحصار بازار کار را برای خود حفظ کنند… این روش غیر منصفانه + غیر اخلاقی + بر خلاف تصل شفافیت و آزادی رقابت در کار + به دور وجدان و شرافت حرفه ای است. مطمئن هستم جمع زیادی از وکلای با وجدان کشور هم با وضعیت کنونی موافق نیستند.
    بگذارید جوانان کشور “کار” کنند…
    بگذارید کشور نفس بکشد…
    این ها شعار نیست…
    این ها صدای یک ملت است… ملتی که خودش را و خواسته هایش را دیگر نمی تواند سانسور کند…
    دوست عزیز اگر شما کار خودت را بلد باشید اگر هزار نفر دیگر هم وکیل شوند نه تنها آسیب نمی بینی بلکه رونق بازار کار برای شما هم بیشتر خواهد شد.

    1. دوست عزیز مطلب اول اینکه من نگفتم که طرح تسهیل هم اینطوری داره تصویب میشه – خدمتتون عرض کردم بزودی برای اینکه کانون جلوی ورودی بی حد و حصری رو بگیره بدین شکل عمل خواهد کرد در آینده نزدیک – آدرس اشتباه کدومه ، با دقت مطلب رو مطالعه کنید
      مطلب دوم اینکه زمزمه های ۶۰ درصد از کل آزمون همین الانشم توی کانون مطرحه – پس خبرهای در راه است که الان بصورت وهمی مطرحش می کنن ولی اگر طرح تسهیل قطعی بشه ، این زمزمه ها به واقعیت می پیونده
      مطلب سوم اینکه در خصوص فارغ التحصیلان بسیاری از دانشگاهها صحبت کردی این مورد رو مد نظر ندارید که الان هر بیغوله ای مدرک کارشناسی میده ، اگر قرار باشه هر کسی با مدرک کارشناسی بره پشت میز نشین بشه ، در بخش صنعت اونوقت کی قرار کار بکنه
      خودتون هم خوب میدونید که متاسفانه سطح توقعات جوانان امروز بسیار بالاست – بیشترشون ( نه اکثرشون ) دوس دارند با کار راحت و پشت میز نشینی و حقوق بالا برن سر کار وگرنه خلاص
      پس اگر کسی بخواد کار کنه و درآمد داشته باشه – کار زیاد هست – بشرطی که سطح توقعات بالا نباشه که متاسفانه هست ( این موضوع تجربه شخصی بنده است که یک شرکت با سابقه ۱۳ ساله دارم و ۶ تا کارمند که میبینم برای استخدام نیرو چقدر مشکل دارم ، چون همه دوس دارند بیان تو شرکت مدیر باشند و با حقوق آنچنانی وگرنه بقیه موارد پیشنهادی رو کار تلقی نمی کنن )
      مطلب بعدی که فرمودید و اون هم نفس کشیدن کشور اون یک بحث جداگانه میطلبه که ربطی به اینجا و بیکاری جوانان و کانون و مدرک کارشناسی نداره
      و در نهایت مطلب آخر که دنیای امروز دنیای کمیت نیست بلکه دنیای کیفیت هست ، هر کسی بتونه سطح کیفی زندگی حرفه ای خودش رو بالا ببره قطعا موفق خواهد شد ولی یادمان باشد که سعی کنیم دریایی باشیم با عمق زیاد که کسی قادر به خشک کردنش نباشه ، نه اقیانوسی که نهایت یک وجب عمق داره و با تابش یکباره خورشید در جا خشک میشه
      موفق باشید

  4. کانون میگه ۷۶ قوه میگ ۱۴۰۰
    سوال دومتون:کانون کسیو مسخره نمیکنه ولی توان مقاومت نداره.قسمتی از ائین نامه درباره ازمون وکالته ک شرایطو برا ما سختتررررر میکنه و مابقی درباره خود کانون وگرنه اینقد مقاومت نمیشد درصورت قبول ائین نامه جدید وکلا هم ضرر میکنن
    سوال سومتون:قرعه معنی نداره وقتی متاسفانه قوه مث دیو بالاسر کانون واستاده

    1. “کارزار تعویق آزمون وکالت” از همان زمان که دو منبع جدید به آزمون اضافه شد به راه افتاد… ولی مشخص نیست چرا منتشر نشده….

  5. دوستان چند سال پیش همین بلا رو سر آزمون نظام مهندسی هم آوردند – اون موقع هم نظام مهندسی مثل کانون ظرفیت داشت که فکر کنم حدود ۱۵۰ نفر در سال بود – بلاخره مجلس وساطتت کرد ظرفیت برداشته شد و طراز تعیین شد ولی الان تو آزمون نظام مهندسی و مراحل بعدش ۵ نفر هم موفق به کسب پروانه نمیشن – چرا چون سازمان نظام مهندسی با تدوین آیین نامه داخلی در خصوص نحوه صدور پروانه کار رو همچین سخت کرد که هر کسی نمیتونه پروانه بگیره – حرفش هم اینکه که مهم نیست تو کنکوری که سازمان سنجش برگزار می کنه چه رتبه ای میاری – مهم اینکه از نظر من سطح علمی ات قابل قبول هست یا نه – حالا همون قصه داره تو کانون اتفاق میفته – بلاخره مطمین باشید تراز برای ورودی پروانه کانون تعیین کننده خواهد شد ولی بنظر شما کانون در نهایت به چند نفر پروانه وکالت خواهد داد؟؟؟ مطمین باشید بیش از ظرفیت های قبلی نخواهد داد– چون اگر طبق نظر قوه قضاییه و مجلس پیش بره و ول کنه ماجرا رو بزودی شاهد عریضه نویسان و سیگار فروشان محترمی سر دادگستری خواهیم بود که وکیل هستند و نون حلال کسب می کنن – هیچ برنامه ای من ندیدم در مجلس تصویب بشه و در موردش کمیسیون ها آینده نگری کنن – الله بختکی یک رای میدن که یک رای داده باشند– مطمین باشید این قانون جدید نه تنها به نفع آزمون دهنده های کانون نخواهد بود بلکه روزگارشان سیاه خواهد شد – اسمش طرح تسهیل هست ولی در عمل به طرح هفت خوان رستم تبدیل خواهد شد

  6. ببخشید من الان متوجه نشدم یکی منو راهنمایی کنه ۱۴۰۰ ملاک ازمونه یا ۷۶؟
    سوال دوم در صورت پاسخ به سوال اول اینه که کانون داره مارو مسخره میکنه یا قوه ؟
    سوال سوم اینه که اگه کانون رو حرف خودش ب ایسته و قوه از موضع خودش کوتاه نیاد در نهایت ایا میشه با قرعه قضیه رو حل کرد ؟
    فک میکنم تنها ابزار قانونی موجود برای فصل این مشکل باشه

    با تشکر (داوطلب سرگردان)

  7. قوه قضاییه عدالت را زیر پا میگذارد
    بعد از انکه آزمون وکالت ۹۹ و داوطلبان مظلوم ان با ۴ بار تعویق مورد ظلم واقع شده اند حال نوبت به صدور پروانه کاراموزی انها رسیده که …
    در اقدامی به دور از عقل و منطق و عدالت مشمول ظلم دیگری به ناروا گردند
    به نظر میرسد قوه محترم از هیچ اقدامی جهت بی اعتباری اسکودا و نهاد وکالت کوتاهی نمی کند و کار را تا بجای پیش برده تا با زیر پا گذاشتن عدالت به ان دست یابد
    اخر کدام عقل سلیمی چنین میکند
    اعمال ایین نامه برای داوطلبان ۹۹ بیشتر به طنز تلخی می ماند که موجب بی اعتباری قوه قضاییه در بین وکلای جوان و مردم خواهد بود
    حال سوال مهم این است
    وکلای که نمی توانند از حق خود دفاع کنند چگونه میتوانند از حق موکل خود دفاع کنند !!!
    استقلال کانون مدتی زمانی است که از دست رفته و فقط اسمی از ان بجا مانده که برخی تحمل ان را هم ندارند …
    هر چه بگندد نمکش میزنند
    وای به روزی که بگندد نمک

  8. عجب بدبختی شده ! این میگه طبق اون اون میگه طبق این ! مثل بچه ها !!! بدبختی و مکافاتش واسه ما داوطلباس

  9. آقای عزیز ومحترم ،حرف شما زیبا و وبا حس اما فراموش کرده اید اینجا ایران است ،کشوری که همگان اتحاد ندارن،کشوری که همگان منفعت خویش را دنبال میکنن،کشوری که جهل وترس وخرافات درآن نهادینه شده ،دانش آموختگان حقوق ما فقط قانون خوانده اند ،متاسفانه فهم حق ودفاع ازحق وپاسدارعدالت بودن را اما خیر،وکیل مال داررا به به وکیل بال دارآزادی وعدالت ترجیح میدهند ،وکالت شرافت دارد ،انسانهای آزاده وکیلن ،نه مدرک داران مدعیه وکالت ،همه وهمه به دلیل تاسیس سیستم آلوده است ،کانون ازچه چیزی دفاع کند ،کانونی که خودش باترس بیانیه صادرمیکند ،کانون محافظه کارمگرکانون مستقل است که بخواهد ازاسقلالش دفاع کند ،استقلال اگر بود رئیس واعضا جرات بیان فشار و دخالت ازسمت قوه ی همایونی راداشتند ،ازچه چیزی دفاع شود ازچیزی که وجود ندارد ،کانون نه تنها استقلال ندارد بلکه استحکام نیز ندارد،دیری نپاید که منزوی وپاشیده شود .

  10. با سلام
    در این برهه تاریخی حساس که تصمیم کانون نه تنها بر اعضای فعلی بلکه بر آیندگانی هم که عضو کانون خواهند شد اثرگذار خواهد بود کانون باید مقاومت نموده و به این دخالت غیرقانونی تمکین نکند. منافع شرکت کنندگان ،کارآموزان و وکلای شریف در یک راستا قرار دارد این آیین نامه ناقض حقوق این سه گروه است
    مثل سال ۸۸ که با اجرای آیین نامه آن سال یکپارچه مخالفت کردید الان هم یکپارچه عمل کنید

  11. کانون انصافا غیرت تاریخی و حق طلبانه خود را نشان دهد و تن به خواسته قوه ندهد. داوطلبان هم تمام قد از کانون دفاع خواهیم کرد حتی اگر قوه قضاییه بخواد خودش آزمون را با آئین نامه جدید اجرا کند در اقدامی هماهنگ داوطلبان آزمون را تحریم می کنیم. درو بر کانون همیشه مستقل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا