«پروانه کارآموزی وکالت» در درگاه ملی مجوزهای کشور بارگذاری شد

پایگاه خبری اختبار- «پروانه کارآموزی وکالت» در اجرای تکلیف موضوع تبصره ۳ ذیل ماده ۷ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم قانون اساسی اصلاحی ۱۳۹۹ در درگاه ملی مجوزهای کشور بارگذاری شد.

بر اساس اطلاعات بارگذاری شده در درگاه ملی مجوزها، «پروانه کارآموزی وکالت» در قالب دو شناسه مجزا یکی با عنوان «پروانه کارآموزی وکالت کانون وکلای دادگستری» و دیگری با عنوان «پروانه کارآموزی وکالت» بارگذاری شده اند.

«پروانه کارآموزی وکالت» در درگاه ملی مجوزهای کشور
«پروانه کارآموزی وکالت» در درگاه ملی مجوزهای کشور

تکلیف قانونی بارگذاری اطلاعات مجوزهای کسب و کار

طبق تبصره ۳ ذیل ماده ۷ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی اصلاحی ۱۳۹۹، کلیه مراجع صادر کننده مجوز در کشور مکلف شده بودند که ظرف چهار ماه از لازم الاجرا شدن این قانون، عنوان مجوز را در درگاه ملی مجوزهای کشور بارگذاری و شناسه آن را تکمیل کنند.

طبق این تبصره، در غیر این صورت، هر شغلی که شناسه مجوز آن تکمیل نشده باشد، اصولا بی نیاز از اخذ مجوز تلقی خواهد شد.

تبصره ۳ ماده ۷ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم قانون اساسی اصلاحی ۱۳۹۹:

کلیه مراجع صادرکننده مجوز موظفند ظرف مدت چهارماه پس از لازم‌الاجراءشدن این قانون، نسبت به اظهار عنوان و تکمیل شناسنامه صدور، تمدید، اصلاح و لغو مجوزها بر اساس استاندارد تعیین‌شده طبق ضوابط قانونی توسط هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب ‌و کار بر روی درگاه ملی مجوزهای کشور به‌صورت الکترونیکی اقدام کنند.

در صورت عدم اظهار و ثبت و تکمیل اطلاعات موضوع این ماده بر روی درگاه مذکور در مهلت زمانی تعیین‌شده، الزام اشخاص به أخذ مجوزی که اطلاعات آن در این درگاه ثبت نشده، ممنوع است و بالاترین مقام دستگاه اجرائی یا مرجع صادرکننده مجوز و یا مقامات و مدیران مجاز ازطرف وی مسؤول حسن اجرای این ماده هستند. …

مرجع صدور پروانه وکالت در درگاه ملی مجوزها

بر اساس اطلاعات بارگذاری شده در درگاه ملی مجوزها، کانون وکلای دادگستری و مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلا و کارشناسان قوه قضائیه هر یک مرجع صدور پروانه وکالت به شرح شناسه مربوطه هستند.

شناسه پروانه وکالت کانون وکلای دادگستری درگاه ملی مجوزهای کشور

شناسه پروانه وکالت مرکز قوه قضائیه در درگاه ملی مجوزهای کشور

 

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۲۰ دیدگاه ها

  1. برای دادن مجوز وکالت مسولین کانون ها باترفند های پیچیده وپنهانی رشوه ۵۰۰میلیونی طلب می کنند

  2. این داستان فقط کانون از گردن خودش داره رد میکنه آخرش نوشته قبولی در آزمون کانون فقط پول میگیره همرو سرمیدونه یه عده فارغ تحصیل حقوق بدبخت تو اسنپ کارمیکنن سرگردونن این مملکت کاری انجام نمیده به نفع جووونا

  3. این هم یکی از ۱۰۰۱ سر کاریهایی است که دوباره به سر فارغ التحصیلان حقوق میذارند.فکرشو نکن، ببینید یه کاری می کنند گرفتن مجوز از آزمون خیلی سخت تر بشه

  4. سلام
    سایت دچار مشکل است و باز نمی شود اگر واقعا قرار بر ثبت نام وطی تشریفات است لطفا پیگیری شود .

    1. شماها واقعا متوجه نیستم چه ضربه ای به وکالت وارد شد
      وقتی وارد کار شدید میفهمید
      همیشه اینجا هرکی به فکر خویش است کوسه به فکر ریش است بوده
      شماها فقط دنبال اینید بهتون لفظ وکیل بدن
      بدون گذروندن هیچ ضابطه ای

  5. خداکنه هرچه زودتر این ازمونهای صدمن یه غاز تموم بشه بره تا مردم از دست سیستمهای اختاپوسی کنکوری واسترسها و…راحت بشن وبرن سرکارشون.
    توهیچ کشوری برای وکالت ازمونی نیست که با۱۲۰سوال طرف وکیل بشه

    1. مرسی که گور وکالت رو پیش از پیش کندید
      صد البته تصویبش جای تعجب نداره
      این مملکت همیشه به کارای تخیلی و بی اساس عادت داره

  6. پس تکلیف صدور مجوز دفاتر اسناد رسمی چی میشه
    چرا تو این مملکت انقدر بخشی نگر عمل میکنن ؟
    واللا تو قانون جنگل انقدر هرج و مرج نیست خدایی!

  7. سلام
    یکی هست بما توضیح بده جمع بین ردشدن طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کارها ازسوی شورای نگهبان با بارگداری مجوز وکالت در درگاه ملی صدور مجوز کسب و کارها باهم چی میشه؟
    همین طرح رو ازیه طرف میگن درقالب طرح تسهیل خلاف ماده۱۱۰ قانون اساسیه از طرف دیگر میان روی درگاه صدورمجوزها بارگداری میکنن
    این ینی هرکی هرچی دلش میخواد بگه عملا دیگه
    کوگوش شنوا ؟

  8. امیدوارم همه نماینده ها چوب بی کفایتی شون رو بخورن نزدیک است عجله نداریم نماینده های بی کفایت

  9. این چه وضعشه پروانه وکالت ما که قبول شدیم صادر نشده از تابستون. بعد الان دارن سه روزه پروانه میدن مگه میشه

    1. اولا در طرح جدید ( کسب و کار ) حق هیچ کسی ضایع نشده است و برای هیچ کسی بدون قبولی در آزمون پروانه وکالت صادر نمیشود و پروانه وکالت با شرط قبولی در آزمون بوده است .
      دوما این جوسازی ها فقط از سوی کانون وکلا است وگرنه هیچ حقی از هیچ کسی ضایع نمی گردد بلکه این وسط فقط دست کانون روی میشود .
      به چند دلیل کانون وکلا ناراحت و نگران اجرایی شده این طرح است . ۱- چرا که کانون وکلا بایستی نسبت به پروانه هایی که تاکنون صادر کرده آنهارا شفاف سازی نماید و تمامی پروانه های وکالت را که تاکنون از طریق قبولی در آزمون صادر گردیده است را در درگاه ملی مجوزهای کشور ثبت الکترونیکی نماید و الباقی پروانه های دیگر که به اشکال !!!!!! دیگر صادر گردیده است از درج اعتبار ساقط می گردد . ۲- شفاف سازی باعث احراز آمار دقیق شده و کمبود وکیل در جامعه مشخص میشود چرا نسبت به افزایش تخصیص سهمیه قبولی در آزمون کاری نمی کردند .۳- انصافا دفاع از حق و حقوق فارغ التحصیلان که بیکار و سرگردان و بدنبال کار می گردد وظیفه تمام مسئولان کشور است .
      منبع سود جویی کانون وکلا قطع میگردد و کانون دیگر نمی تواند مبالغ صد میلیون که نسبت به جابجایی وکلا در شهرهای مختلف از وکلا میگرفتند بگیرد ،
      بطور مثال همین الان وارد سایت کانون بشوید اگر جنابعالی به عنوان فارغ التحصیل حقوق بخواهید وکیل اتفاقی یکی از بستگان نزدیک خود بشوید بایستی برای هر پرونده بطور جداگانه مبلغ ۳میلیون تومان برای کانون واریز نمایید و از شما آزمون می گیرند و چنانچه به هر دلیل پروانه اتفاقی برای شما صادر نگرددد این مبلغ به هیچ عنوان قابل استرداد نیست . حتی کانون از فارغ التحصیل حقوقی که درصدد پیگیری کار های قضاء اقوام نزدیک خود هستند سوء استفاده مادی و معنوی میکنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا