کانون‌های وکلا امسال افزایش ظرفیت مجدد ندارند

رئیس اسکودا:

شرایط سال گذشته درمورد افزایش ظرفیت‌ها وجود ندارد

پایگاه خبری اختبار- رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران گفت: برای امسال از ابتدا تعداد داوطلبان ظرفیت آزاد و سهمیه جداگانه توسط کمیته مربوطه تعیین و اعلام شده است، بنابراین شرایط پارسال وجود نداشته است. ظرفیت قبل از آزمون تعیین شده است و کانون‌ها امسال از ابتدا بیست درصد نسبت به سال قبل ظرفیت‌شان را اضافه کردند.

به گزارش اختبار به نقل از ایلنا، مرتضی شهبازی‌نیا درباره اعلام نتایج آزمون کانون وکالت گفت: نتایج این آزمون سی‌ام دی‌ماه اعلام شد. داوطلبان اگر اعتراضی به کارنامه‌شان دارند از تاریخ انتشار کارنامه به مدت پنج روز می‌توانند اعتراض خود را در سایت سازمان سنجش ثبت کنند تا رسیدگی شود، سپس کانون‌های وکلا اسامی قبول‌شدگان هر کانون را جداگانه اعلام می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا برای آزمون اخیر شاهد افزایش ظرفیت خواهیم بود یا نه؟ اظهار کرد: اتحادیه هیچ دخالتی در ظرفیت‌ ندارد بلکه ظرفیت را کمیته‌ای متشکل از دو نفر از دادگستری و یک نفر از کانون تعیین می‌کنند.

شرایط پارسال متفاوت بود چراکه برای اولین بار سهمیه ایثارگران از حیث افراد مشمول، گسترش غیرمترقبه‌ای پیدا کرده بود بعضی از کانون‌ها بسته به شرایط خودشان تصمیم گرفتند که تعداد بیشتری را پذیرش کنند و بعضی کانون‌ها هم پذیرش نکردند.

رئیس اسکودا خاطرنشان کرد: برای امسال از ابتدا تعداد داوطلبان ظرفیت آزاد و سهمیه جداگانه توسط کمیته مربوطه تعیین و اعلام شده است، بنابراین شرایط پارسال وجود نداشته است. ظرفیت قبل از آزمون تعیین شده است و کانون‌ها امسال از ابتدا بیست درصد نسبت به سال قبل ظرفیت‌شان را اضافه کردند.

شهبازی‌نیا عنوان کرد:‌ در هر استان و در هر کانونی کمیته‌ای متشکل از رئیس دادگستری استان، رئیس دادگاه انقلاب و رئیس کانون وکلا با توجه به نیاز و شرایط ظرفیت‌ را تعیین می‌کنند بنابراین هر استانی با توجه به شرایط خود تصمیم می‌گیرد که چه تعدادی برای آن استان لازم است.

 

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۳۱ دیدگاه ها

  1. سلام
    تکلیف منی که لب مرزم چی میشه..ممن فقط با سه تا اختلاف قبول نشدم..چرا هیشکی به فکر ماها نیست..کاش همه استان ها افزایش ظرفیت داشتن…ااعتراضمونم که فایده ای نداره توروخدا صدای مارو به گوش مسئولین برسونین
    این مسئولین اگه فرزندخودشونم این شرایط وداشت بازم میگفتن افزایش ظرفیت نداریم.
    منی که کانون یزد بودم چیکارکنم؟؟؟تو این دوسالم که افزایش ظرفیت نداشته

  2. دوستان توجه داشته باشید هر سال افرادی هستن که به خاطر اختلاف یک نفر یا دو نفر یا اختلافی کمتر از یک دهم معدل قبول نمیشن…
    به هیچ وجه راهش افزایش ظرفیت نیست دوستان به هیچ وجه.
    اون عزیزانی هم که میگن یه تراز رو معین کنن و بالای اون تراز رو قبول کنن… اونوقت هست که سوالات از اینم وحشتناک ترمیشه و شما خیالتون راحت باشه قبولی از این چیزی هم که هست کمتر میشه.
    کافیه سوالات قضاوت امسال رو نگاه کنید تراز بالای ۵ هزار هم قبوله اما اوردن ۵ هزار هم اسون نیست با این سوالات … اگه بحث تراز بشه یه اینطور سوالاتی هم طرح میشه که مطمئنا خودتون میگید برگرده روش سابق….
    شما نگاه کنید ببینید نفرات اول هر کانون چقدر وقت گذاشتن و مطالعه کردن و شدن نفر اول؟ کسی که هم میخواد به کارش برسه هم میخواد آزمون قبول شه و … نمیشه دوستان … طرف میگه سه ساله دارم میخونم… خب چطوره که من با ۴ ماه خوندن قبول شدم؟ یه تفاوتی هست بین نوع خوندن ها احتمالا… چون من نخبه هم نیستم…
    راهش صحیح خوندن هست… اگر شغل دارید روزانه کمتر بخونید اما طول زمان بیشتری رو در نظر بگیرید مثلا جای ۶ ماه مطالعه سنگین یه سال مطالعه نرم داشته باشید…
    راهش افزایش ظرفیت و ایراد گرفتن به سهمیه ایثارگری نیست…
    این قانون سهمیه ها هم داره برای کنکور اعمال میشه هم استخدام هم وکالت و … اونم علتش اینه که قانون مصوب مجلس هست… شما میخواید سهمیه رو بردارید باید از اون طریق اقدام کنید با ایراد گرفتن و کامنت گذاشتن اینجا به جایی نمیرسید کما اینکه برای کنکور هم خیلی اعتراض شد و ننتیجه نگرفتن…
    بهتره مطالعاتتون رو تنظیم کنید و صحیح بخونید اگر ۶ سال هم هست دارید میخونید و قبول نمیشید مشکل از سهمیه نیست … مشکل از نحوه مطالعه شما هست… اگر کسی ۶ ساله داره میخونه اینم ببینه یکی با ۶ ماه شده رتبه اول یکی مثل من با ۴ ماه قبول شده و … اما جدا اگر ۶ ساله دارید میخونید و قبول نمیشید واقعا وکالت رو رها کنید دوستان به استعداد های دیگتون هم ظلم نکنید بچسبید به راه دیگه.

  3. دوست گرامی صابر عزیز
    هر نبردی و هر ماراتنی یه سری برنده داره ی سری بازنده قرار نیست هرکسی هم بازنده میشه قانون و. قواعد اون رو عوض کنه
    هر. کانون همزمان با ثبت نام ظرفیت خاصی رو اعلام و یقینا باید طبق همان اصول کارآموز جذب و پذیرش بشه
    افراد قبولی هم زحمات زیادی کشیدن که نباید حقشون ناحق بشه

  4. بله امسال با پارسال فرقی نداره باید حداقل تا رتبه ۱۱۰۰ظرفیت رو افزایش بدن واقعا انصاف نیست افرادی با توانایی علمی بسیار بالا و تراز بالای ۸۰۰۰ قبول نشن ولی در سهمیه ها با تراز ۷۰۰۰ پذیرفته بشن!!!!؟ لطفا آقای شهبازی نیا خودتون رو جای جوونی بزارید که چند ساله داره زحمت میکشه وفقط به خاطر اختلاف ۱یا ۲سوال یا به خاطر سهمیه ها قبول نمیشه، به جای اعلام تکمیل ظرفیت بعد از چند ماه الان ظرفیت رو افزایش بدید تا از بلا تکلیفی در بیایم

  5. واقعا انصاف نیست کسایی که با اختلاف ۱یا ۲ سوال قبول نشدن الان بمونن سال بعد خب به جای تکمیل ظرفیت الان ظرفیت رو بالا ببرید تا خیالشون راحت بشه، واقعا بی عدالتیه هیچ تناسبی بین سهمیه آزاد وایثارگران وجود نداره!!! چه طور حساب کردن که از اونا ۳۶۰ نفرو از آزاد۸۴۰نفر!!!؟؟ تعداد شرکت کنندگان آزاد خیلی بالاست و ۸۴۰ نفر خیلی در مقابل سهمیه ها کمه، چرا باید سهمیه ها با تراز ۶۰۰۰ قبول بشن ولی آزاد با تراز۸۰۰۰ به بالا قبوال نشن

  6. بهونه نیست من نمرم با پذیرفته شدگان فرقی نداره ولی قبول؟نشدم شاید اگه توحذف و تاثیر مثبت ها جور دیگه عمل میکردن که به ضرر من نمیشد رتبم تا ۷۰۰میومد جای ۹۰۰ الانم نیشه به این راحتی گذشت از حقمون

  7. متاسفانه رییس یه نهاد عمومی که کارش تربیت وکیل و دفاع از حق و قانون تو روز روشن داره دروغ میگه برا سرپوش گذاشتن به ضعفای خودش هر کسی تو جریان ازمون وکالت پارسال بوده میدونه ۱۵۰۰نفر مرکز جذب شد که ۱۱۰۰تاش ازاد بود بعد این اقا با کاهش ظرفیت به ۸۴۰ میاد میگه ظرفیت ها رو ۲۰درصد افزایش دادیم این اقا یا خیلی جاهله یا کذاب

  8. این واقعاً انصاف نیست کسی که بدلیلی یک تست کمتر زده و ۸۵۰ شده ،لب مرزی رد شده ، و فرد سهمیه ای جای او بنشیند
    جناب شهبازی لطفاً ترتیبی اتخاذ بفرمایید که افراد لب مرزی مانند پارسال مردود اعلام نشوند و لطفاً مانند پارسال عمل کنید و ظرفیت را افزایش بدهید…
    سپاسگزارم از سایت اختبار

  9. در حقوق عمومی و شرع مقدس اصلی وجود دارد با عنوان انتظار مشروع و معنی آن این است که اگر یک مقام یا نهاد عمومی در موارد صلاحیت اختیاری برای کسی تصمیمی گرفت و امتیازی قائل شد، دیگر آن صلاحیت در مورد افرادی که در شرایط مشابه قرار دارند، اختاری نیست و تکلیفی است، یعنی اگر کانون که جزء نهادهای عمومی عدم تمرکز فنی است، اگر پارسال پس از اعلام نتایج ظرفیت را افزایش داد، باید به همان میزان، امسال نیز چنین کاری را انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا