دفترچه سؤالات و کلید آزمون وکالت ۹۷ منتشر شد

دفترچه سؤالات و کلید آزمون وکالت ۹۷ منتشر شد

سوالات ۶ و ۸۷ آزمون با تاثیر مثبت و سوال ۹۰ به طور کلی حذف شدند

 پایگاه خبری اختبار- کلید و سوالات دفترچه A آزمون وکالت ۹۷ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.

سوالات ۶ و ۸۷ آزمون با تاثیر مثبت گزینه اعلام شده در کلید آزمون حذف شده اند، به این مفهوم که داوطلبانی که گزینه اعلام شده در کلید را انتخاب کرده باشند نمره مثبت این سوال را می گیرند ولی داوطلبان دیگر نمره منفی از این بابت نخواهند داشت.

سوال ۹۰ آزمون نیز به طور کلی و برای همه داوطلبان حذف شده است.

نایب‌رئیس اسکودا در مصاحبه با اختبار دلیل تأخیر در انتشار کلید را بررسی دقیق و همه‌جانبه موارد مورد اختلاف اعلام کرد.

در نسخه اول، گزینه صحیح در هر سؤال با رنگ متفاوت مشخص شده است:

نسخه اول از فایل سؤالات و پاسخنامه آزمون وکالت ۹۷ را دانلود کنید

در نسخه دوم، سوالات و پاسخنامه دفترچه A به صورت مجزا قرار داده شده است:

برای دریافت دفترچه سوالات اینجا را کلیک نمایید 

پاسخنامه دفترچه A آزمون وکالت ۹۷

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۱۳۴ دیدگاه ها

  1. در خصوص سوال ۹۰ که به درستی حذف شد و نمیدونم چرا بعضیا میگن سوال صحیح بوده : گزینه الف انحلال و مصادره با هم است گزینه ب اشتباه . گزیینه ج هم مثل الف انحلال و مصادره با هم گزینه د هم همینطور!! در صورتی که در صورت مساله فقط انحلال مد نظر بوده که باید مثلا یکی از گزینه ها به این شکل باشه بعد از تشکیل در کنار فعالیت مشروع به ارتکاب جرم هم بپردازد
    سوال ۱۰۰ که در خود سوال صراحتا قید شده در حین جمع آوری اموال (شروع به جرم) با صدای شنیدن آژیرپلیس (عواملی خارج از اراده) که اگه نمیشنید کارشو انجام میداد و با اراده خودش ترک نکرده گزینه د صحیحه و چطوری گزینه ب صحیح شده واقعا نمیدونم اگه کسی توضیح بده ممنون میشم
    سوال ۶ هم به خاطر کلمه متعهد که باید کلمه متعهدله میومد سوال حذف شد
    سوال ۸۷ هم درست بوده که چرا حذف شد …

    1. بنظر بنده آژیر باعث ترس شده و ترس باعث شده سرقت نکنه اراده بوده ولی از روی ترس سرقت نکرده در حالیکه میتونسته سرقتم بکنه در شروع به سرقت عامل غیر ارادی باعث میشه که مرتکب مطلقا نتونه فعل مجرمانه رو محقق بسازه ولی در مسله سوال ۱۰۰ مرتکب توانایی انجام سرقت رو داره بنظر بنده صحیح ترین سوال و جواب همین سوال ۱۰۰ هستش

      1. ترس مگه باعث ایجاد اراده میشه؟؟؟؟ ترس همیشه تو منابع حقوق مدنی جزا تجارت به عنوان مکره یا شخصی که اراده نداره عنوان شده . شما فقط اینو بمن بگو اگه صدا آژیر نمیومد باز سرقت متوقف میشد؟ فک نمیکنم دلیل شما درست باشه با عرض پوزش من قانع نشدم

      2. درسته کاملاً حق با شماست اولش توضیحاتتونو خوب نخوندم . پس سوال خیلی خوبی بوده ممنون

    2. دوست عزیزم سوال ۹۰ بی رحمانه بود باید لاافل بجای حذف تاثیر مثبت میکردند ضمنا در سوال ۹۰ از بین گزینه ها جواب دقیق تر و صحیح تر گزینه د است و بنظر من حذف این سوال فکز بی منطق و بچه گانه بود

    3. به درستی حذف شد؟ برادر مگر میخواستیم توی اون استرس آزمون تکواژ و واژه رو مشخص کنیم که میگی درست حذف شد اگر میخواستیم اونطوری سوال بخونیم که باید وکالت رو توی سه روز برگزار میکردن نه ۱۳۵ دقیقه !!!!! درست ترین سوال جزا همون سوال ۹۰ بود.
      سوال ۸۸ هم من نمیدونم چطوری این عمل رو جرم در نظر گرفتن!! این طرف باید اشیاو رو بده دولت دیگه جرم که نیست! وصف عمل درست هست اما جرم نیست … پس باید این سوال حذف میشد نه سوال ۹۰! دو تا گزینش صحیحه!
      سوال ۱۰۰ به تنها چیزی که شباهت نداره ورود به عنف به منزل دیگریه حالا کسی شانسی جواب داده و اصلا چیزی نخونده بوده و اون گزینه رو زده و حالا به نفعش شده دیگه نمیخواد دفاع کنه از سوال بره خوشحال باشه که مضحک ترین سوال به نفعش شد..
      به هر حال ما که در بدترین حالت جزامون میشد ۵۰ الان شد ۴۰…
      ایین دارسی مدنی هم که دستشون درد نکنه از قانون زیرخاکی سوال داده بودن همونایی هم که از قانون سوال داده بودن چندان واضح نبود… امسال سال الله بختکی ها بود…

      1. دوست عزیز من نه طرفداری میکنم از کسایی که یه همچین سوالهای اشتباهی رو طرح کردند که کاملا مشخصه که اصلا نمیدونستن جواب صحیحش چیه بعد اینا شدن طراح سوال آزمون وکالت!! بعدشم من امسال شرکت نکردم که بخوام خوشحال باشم که مثلا این سوال رو درست زدم . فقط میخوام اینو بگم که بیایم کلامونو بندازیم هوا چرا؟؟ چون اگه مثل سوالای قضاوت امسال بود که نه پاسخ نامه ای داشت نه سوال های شش هفت خطی که حداقل پنج دقیقه طول میکشید فقط سوالو بفهمه که هر سوال چهار پنج تا مبحث بود تو دو ساعت میخواستی ۱۲۰تا سوال کاملا غیر استاندارد (نه همشون) بزنی چیکار میکردی ؟؟ حالا آقایون لطف کردن سوال هارو حذف کردن . کاری از دست ما برنمیاد هر سالم داره بدتر میشه . سوالات قضاوت وکالت سال های آینده قشنگترم میشه

  2. واقعا حذف سوال نود بی‌رحمانه بود،من پاسخ صحیح داده بود، این به ضرر کسانی که درست پاسخ داده اند شد، سؤال نود نباید حذف میشد

    1. چرا سوال ۹۰ حذف شد واقعا بی انصافیه مگر چه اشکالی داشت؟! در مورد سوال ۸۳ پس کارمندان بانک به راحتی میتوانند بدون اینکه به کسی پاسخگو باشند وام بگیرند، سوال ۹۸ رو من تحصیل مال نامشروع زده بودم ولی طبق کتاب دکتر میرممدصادقی سرقت اعلام شده بود یعنی طراح جزا نظر ایشون رو هم که کتابشون منبع آزمونه قبول ندارند؟؟ سوال ۱۰۰ و۸۸ هم که اصلا توجیه نشدم چه معیارو استدلالی برای انتخاب این پاسخها داشته اند!!!؟؟؟

  3. سوال ۲۰ باید حذف شود چرا که هیچ کدام از گزینه ها درست نیست.قتل عمد در همه موارد مانع ارث نیست چون اگه مجنی علیه مهدورالدم بوده و قاتل از ورثه وی باشد از ارث او محروم نخواهد بود.همین طور در دفاع مشروع(هرچند به لحاظ تئوریک و نظری اینها از علل موجهه جرم هستن ولی مواد ۱۵۶ و ۳۰۲ ق.م.ا به مثابه عوامل رافع مسئولیت این موارد را ذکر کرده و جرم را محقق دانسته و فقط مجازاتی برای آن قائل نشده)
    سوال ۴۸ که دو پاسخ صحیح دارد و به دلیل جابجا نوشتن شرکت سهامی عام و خاص که باید به ترتیب ۳ و ۶ درصد ذکر میشد حال این که به ترتیب ۶ و ۳ درصد ذکر گردیده و خلاف نص قانون هست.بنابراین هر دو گزینه ۳ و ۴ گزینه های صحیح خواهند بود.حال آن که گزینه ۴ صحیح اعلام شده.(عدم دقت در نگارش دفترچه سوال و عدم توجه به متن مندرج در دفترچه سوالات از سوی ناشرین کلید هرچند شاید طراح سوال به طور صحیح سوال را طراحی نموده باشد ولی ملاک دفترچه سوالات است و شرکت کنندگان در آزمون لزومی به پی بردن به نیات درونی طراح سوال و ویرایش سوالات در حین پاسخ گویی ندارند!)
    سوال ۸۷ هم گزینه صحیح تخریب عمدی است و در هیچ حالتی وقوع شروع به سرقت (به لحاظ عقیم بودن عملیات-جرم عقیم در حکم شروع به جرم نیست) و نیز ورود به عنف به منزل به دلیل عدم وجود قصد مجرمانه بر این فعل منتفی است.

  4. سلام
    بچه ها لطفا درصدهاتونو بنویسین
    مال من بشرح ذیله
    مدنی ۶۵ ٪
    آ.د.م ۳۷ ٪
    تجارت ۶۷ ٪
    اصول ۳۳/۵ ٪
    جزا ۳۸ ٪
    کیفری ۸۱/۵ ٪

    1. سلام دوست عزیز از من شد مدنی ۵۸ دادرسی مدنی ۵۵ تجارت ۶۱ اصول ۳۳ جزا ۵۰ کیفری ۸۱الی ۹۵ امیدوارم هر دو تامون قبول بشیم خیلی اختلافیا به ضررم شد ۴ ۵ نمره معدلم کم شد

  5. در مورد سوال ۳۲ آیین دادرسی مدنی، گویا اسکودا و پاسخ دهنده محترم اصلا متوجه نیستند که مطابق ماده ۳ قانون آیین دادرسی مدنی موظف به رسیدگی به درخواست خواهان و صدور رای می‌باشند و اینکه گزینه ۳ را انتخاب کردند نمیدانم در ذهنشان چه می‌گذرد. خوب این که خوانده نیاد دیگه ربطی به درخواست خواهان نداره و قاضی موظف است رسیدگی کرده و رایش را صادر کنه.

    1. دوست عزیز منظور از گزین ۳ اینه ک وقتی خوانوه نیاد دادگاه به رسیدگی ادامه میده و طبق مستندات رای میده…اما برای نیومدن خوانده ضمانت اجرایی قانون بیشبینی نکرده.

  6. طراح بیسواد سوالات جزا امیدوارم به زمین گرم بخوری که مارو نابود کردی.
    اختبار جان نظرمو حذف نکن که دلم خونه

  7. سلام دوستان. هم سؤال ۱۰۰ هم ۹۸ کلید اسکودا درست نیست هم سؤال ۸۸ طراح عزیز تبصره ۱ ماده ۵۶۲ قانون مجازات (تعزیرات ۷۵) رو بخونید تا متوجه بشید ضمنا چرا توی کلید سالهای دیگه همین سؤالو گفتن فاقد وصف مجرمانه س ؟

        1. شما هنوز فرق پرداخت حق الزحمه با ابرا را تشخیص نمیدهید. به نظر حضرتعالی اگه اون توریست میفهمید که راننده بیشتر برداشته میگفت نوش جونت؟

  8. سلام دوستان .
    واقعا برای خودم متاسفم که تو این جامعه دارم زندگی میکنم .
    من یکسال زحمت کشیدم بعد تصفیه حساب های شخصی این افراد میشه نتیجه زحمات من .
    جزا منو داغون کرد سوال ۹۰چه اشکالی داشت که حذف شد .سوال ۱۰۰مسلما جواب اسکودا غلطه و بقیه سوالات این درس که انگار با غرض ورزی جواب هارو اعلام کردن .

  9. سوال ۱۰۰ جزا…درشروع به جرم اولا قصد مجرمانه داشته که همانا قصدسرقت بوده ثانیا شروع به عملیات احرایی عتصرمادی نموده که اثاث جمع اوری مینموده وثالثا باشنیدن صدای آژیرپلیس یعنی مانع خارجی موفق به نتیجه نهایی یعنی ربودن مال نمیشود پس انصراف ارادی نبوده است بلکه شروع به سرقت است.
    سوال ۹۸ جزا صراحتا سوال میگه با سوء استفاده ازناآکاهی طرف و سوء نیت پول مسافرخارجی برمی دارد ازمصادیق بارز تحصیل مال نامشروع هست.واین تحصیل مال نامشروع درماده ۲ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا اختلاس کلاهبرداری مصوب ۱۳۶۷ مجمع تشخیص مصلحت جایی هست که مالی با سوء نیت شخص بدست می آورد وباعناوین مجرمانه دیگر قابل تطبیق نیست…
    واقفا متاسفم ازطراح سوال جزا و انتخاب کنندگان کلید…حاضرم رو مباحث بالا درمحضراساتید بزرگ جزا باحضور طراح سوال وانتخاب کنندگان کلید بحث کنیم تابدونن گزینه صحیح ازجانب آنها صحیح است نه بامسلمات حقوقی !

    1. سلام به نظرم کلید ها حرف نداره در شروع به جرم یه عامل غیر ارادی مطلق مانع تحقق جرم میشه درحالیکه در اینجا آژیر صرفا باعث ترس شده نه مانع اصلی تحقق جرم

    2. من هم گفته شما رو تایید میکنم و دقیقا طبق نظر شما سوال ۱۰۰ رو شروع به سرقت وسوال ۹۸ رو تحصیل مال نامشروع زدم من که جزا نه تنها هیچی به نفعم نشد بلکه یک سوال درستم هم غلط شد!!!

  10. سوال ۹۰ که حذف شده یا سوال ۶ و ۸۷ که نوشته با تاثیر مثبت درصدش چطور حساب میشه.لطفا راهنمایی م کنید

    1. سوال ۶ درس مدنی : اگر با توجه به کلید اسکودا، سوال را صحیح جواب داده اید این سوال را برای خود صحیح در نظر بگیرید اما اگر به این سوال پاسخ نداده و یا جواب نادرست داده اید این سوال را برای خود بدون پاسخ منظور فرمایید.
      سوال ۸۷ درس جزا : اگر با توجه به کلید اسکودا، سوال را صحیح جواب داده اید این سوال را برای خود صحیح در نظر بگیرید اما اگر به این سوال پاسخ نداده و یا جواب نادرست داده اید این سوال را برای خود بدون پاسخ منظور فرمایید.
      سوال ۹۰ درس جزا: با توجه به حذف این سوال، درصد شما به نسبت ۱۹ سوال محاسبه می گردد.

  11. در سوال ۸۸ جزا، کاش اسکودا بفرمایند که بر چه اساسی گزینه سه را انتخاب کردندند و این جرم امتناع از تحویل اشیای مکشوفه کجا جرم‌انگاری شده و مجازاتش چیست؟ با توجه به تعریف جرم در ماده ۲ قانون مجازات و از آنجا که در این خصوص مجازاتی برای مخفی کننده در نظر گرفته نشده است، لذا گزینه چهار صحیح است یعنی رفتار ارتکابی واجد وصف مجرمانه نیست و فقط اون چیزی را که کشف کرده ازش می‌گیرند و اینم که مجازات نیست.

    1. کاملا موافق بیانات جنابعالی هستم ، دست عزبزم بهتره بیخیال این کلیدها بشویم چون بخ جز اعصاب خرابی هیچی نداره یا ایکنه برای دفاع از حق بریم جلو مرکز اسکودا

  12. درصد آیین دادرسی مدنیم با کلید موسسات بین ۴۵ تا ۵۱ می شد الان با کلید اسکودا شده ۳۸ درصد😔

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا