پایگاه خبری اختبار- مرضیه بردستانی متولد ۱۳۷۰ و فارغالتحصیل رشته حقوق دانشگاه ازاد اسلامی بوشهر، در آزمون وکالت ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبه ۲ سهمیه ایثارگران در کل کشور با نمره تراز ۱۱۸۴۴ شده است.
در ادامه مشروح گفت و گوی اختبار با مرضیه بردستانی در خصوص منابع آزمون، زمانبندی، نحوه مطالعه و… را خواهید خواند:
لطفا مختصری درباره سوابق تحصیلی و شغلیتان توضیح بدهید
من مرضیه بردستانی متولد سال ۱۳۷۰ هستم، قبل از این در رشته طراحی فرایندهای صنایع نفتی (مهندسی شیمی) از دانشگاه شیراز فارغ التحصیل شدم، اما متاسفانه بدلیل اینکه در هیچ کدام از آزمون های استخدامی سال های اخیر ظرفیتی برای خانم ها قائل نشدند تغییر رشته دادم و بخاطر علاقه ای که به وکالت داشتم رشته حقوق انتخاب کردم و در سال ۱۴۰۰ از دانشگاه ازاد اسلامی بوشهر (واحد خورموج) در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم.
دفعه چندمی بود که در آزمون وکالت شرکت میکردید؟
اولین بار بود که در آزمون وکالت شرکت می کردم.
شرایط شغلی و خانوادگی شما در زمان آمادگی برای آزمون چه بود؟
با توجه به اینکه من مادر هستم از همان ابتدا در دوران دانشجویی و در طول روز هرزمان که فرصت داشتم مطالعه می کردم.
با توجه به حواشی مختلفی که برای نهاد وکالت پیش آمده و نگرانیهایی که از آینده این شغل برای برخی داوطلبان ایجاد شده، چطور انگیزهتان را حفظ کردید؟
مشخص نبودن زمان برگزاری آزمون و همچنین حواشی مختلفی که برای نهاد وکالت پیش امد قطعا سخت بود، اما این شرایط باعث نمی شد از هدفم فاصله بگیرم و سعی می کردم نهایت استفاده را ببرم.
منابع مطالعهتان چه بود و چطور این منابع را انتخاب کردید؟
یکی از مهمترین دلایل موفقیت هر داوطلب انتخاب منابع درست است من در دوران دانشجویی سعی می کردم کتاب های مرجع را بخوانم و برای منبع آزمون و کتاب، مصاحبه رتبه های برتر سال های گذشته را مطالعه می کردم.
حقوق مدنی: قانون مدنی در نظم حقوقی کنونی دکتر کاتوزیان و کتاب های اقای مجتبی جرعه نوش و جعبه سیاه
ایین دادرسی مدنی: دو جلدی دکتر توکلی
حقوق جزا و ایین دادرسی کیفری: کتاب های احمد غفوری
اصول فقه و متون فقه: کتاب های دکتر الهه شعبانپور
خرید اینترنتی منابع آزمون وکالت
برنامهریزیتان برای مطالعه به چه شکلی بود؟
برنامه ریزی را بصورت ماهانه انجام می دادم، روش مطالعه ام به این شکل بود در یک روز دو درس حقوق مدنی و آیین دادرسی کیفری، روز بعد آیین دادرسی مدنی و حقوق جزا و در روز بعد تجارت و اصول را مطالعه می کردم.
درس حقوق اساسی و متون را نیز در کنار دروس دیگر یک روز در میان می خواندم و حداقل روزانه ۹ ساعت مطالعه داشتم.
چه درسی موقع مطالعه یا سر جلسه آزمون برای شما چالش برانگیز بود و چطور آن را مدیریت کردید؟
در زمان مطالعه، تمامی درس ها برایم اهمیت داشت و هیچ کدام را برتر از دیگری نمی دانستم برای مثال به درسی که ضریب کمتری داشت همان قدر اهمیت می دادم که درس ضریب بالاتر داشت.
موقع آزمون هم درس ایین دادرسی مدنی و تجارت برایم چالش برانگیز بود و تعدادی از سوالات تجارت علامت گذاری کرده بودم که بعد پاسخگویی به مابقی سوالات پاسخ دهم که متاسفانه وقت کم اوردم.
انتقادهایی درباره نحوه طراحی سوالات آزمون وکالت مطرح بود، نظر شما درباره سوالات و شیوه برگزاری چیست؟
از نظر من هم سوالات نسبت به سال های گذشته سختتر و طولانی تر بود و این باعث ایجاد استرس بیشتر در همه ی ما داوطلبین شد.
انتظار این نمره را داشتید؟
ایمان داشتم که خداوند به بهترین شکل پاسخ تمام زحماتم را خواهد داد و شکرگزار هستم.
توصیه شما به داوطلبین آزمون وکالت چیست؟
توصیه من به داوطلبین این است که اول منبع درست و کاملا معتبر را پیدا کنند و از تعدد منبع خودداری کنند و به منبعی که با اگاهی کامل انتخاب کردند اعتماد کنند و مرتب و چندین مرتبه همان منبع را مطالعه کنند از حواشی و حوادثی که طی مدت مطالعه پیش می آید کنارگیری کنند.
رویاهای خود را تبدیل به هدف کنند و برای اهدافشان تلاش کنند و قوی باشند.
و خطاب به داوطلبان عزیزی که در این آزمون نتوانستند موفق شوند میگویم که قوی باشند و خستگیناپذیر برای هدفشان تلاش کنند و مطمئن باشند که خداوند نتیجه تلاششان را در بهترین زمان و به بهترین شکل خواهد داد.
در آخر از همسر و فرزندم، خانواده عزیزم و دوستانم تشکر می کنم که در این مسیر همراه و همدل با من بودند و قدردان تمام زحماتشان هستم.
بیشتر بخوانید:
- گفتوگو با رتبه ۱ آزمون وکالت ۱۴۰۲ کل کشور سهمیه ایثارگران
- گفت و گو با رتبه ۱ آزمون وکالت ۱۴۰۲ کل کشور سهمیه آزاد
سفارش کتاب حقوقی جهت آمادگی آزمون وکالت از سراسر کشور بسادگی از وبسایت کتابفروشی حقوقی دادبازار بدهید، یا جهت مشاوره خرید کتاب با شماره ۰۲۱۶۶۴۹۲۵۸۱ تماس بگیرید یا از طریق زیر پیام دهید: