گفتگو با زهرا منصوری پارسا رتبه ۳۵ آزمون وکالت ۱۴۰۳ کل کشور

پایگاه خبری اختبار- زهرا منصوری پارسا متولد ۱۳۷۳ است که در سال ۱۴۰۰ بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی‌اش در رشته ادبیات دانشگاهی، تصمیم می‌گیرد وارد رشته حقوق شود. وی در آزمون وکالت ۱۴۰۳ موفق به کسب رتبه ۳۵ شده است.

در ادامه مشروح گفت و گوی اختبار با زهرا منصوری پارسا در خصوص منابع آزمون، زمان‌بندی، نحوه مطالعه و … را خواهید خواند:

لطفا مختصری درباره سوابق تحصیلی و شغلی‌تان بفرمایید

بنده فارغ التحصیل کارشناسی ارشد در رشته ادبیات نمایشی هستم، بعد از آن در سال ۱۴۰۰ وارد رشته حقوق شدم و در غیرانتفاعی هشت بهشت اصفهان ثبت‌نام نمودم.‌ هم‌اکنون در گرایش حقوق خصوصی در دانشگاه اصفهان مشغول به تحصیل هستم.

چه چیز باعث شد بعد از سالها تحصیلات آکادمیک در رشته ادبیات، تصمیم بگیرید از ابتدا شروع کنید و وارد رشته حقوق بشوید؟

در دوران دبیرستان علاقه قلبی به حقوق داشتم، بنا به دلایلی مسیرم را عوض کردم ولی بعد از گذشتن چندسال پا به عرصه حقوق گذاشتم. وقتی در ترم آخر کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی بودم، برادرم ترم‌های آخر حقوق را می‌گذراند. کلاس‌ها مجازی بود و مطالب حقوقی را می‌شنیدم. در آخر به ندای قلبم گوش دادم و همزمان که ترم آخر ارشد بودم، در کارشناسی حقوق مشغول‌ به تحصیل شدم.

آیا این اولین تجربه شرکت در آزمون کانون وکلا بود؟ تجربه شرکت در سایر آزمون‌های حقوقی را هم داشته‌اید؟

تازه ترم پنجم کارشناسی را تمام کرده بودم که آزمون ۱۸ اسفند مرکز وکلا شرکت کردم و موفق به کسب تراز ۱۰۳۷۱ شدم. ۱۷ آبان دومین آزمون وکالت و اولین آزمون کانون وکلا بود که شرکت کردم.

شرایط شغلی و خانوادگی شما در زمان آمادگی برای آزمون چطور بود؟ آیا شاغل بودید؟ چه مقدار زمان برای مطالعه داشتید و چطور از این زمان استفاده می کردید؟

کم و‌ بیش به کار تدوین مشغول بودم. از لحاظ خانوادگی شکر خدا مشکلی نداشتم و حمایت می شدم. در طول دوره‌ی کارشناسی مطالعه خوبی داشتم و در دروس حقوقی نیز، پایه‌ام قوی بود. از تیر ماه، بعد از امتحانات ترم آخر کارشناسی، مطالعه برای کانون را شروع کردم و از روزی دو ساعت به هشت ساعت در روزهای منتهی به آزمون رسیدم.

منابع مطالعه‌تان چه بود و چطور این منابع را انتخاب کردید؟

در درس مدنی از تدریس و جزوات استاد جناب اقای دکتر حمیدرضا جعفری نوش آبادی، قاضی سابق دادگستری و مدرس دانشگاه + دکتر توکلی استفاده کردم.

برای دروس کیفری، تجارت و آیین دادرسی مدنی از تدریس و جزوه دکتر جعفری استفاده کردم.

جزا از جناب استاد غفوری، متون فقه جناب آقای سینجلی، همچنین برای دروس مدنی و‌ تجارت، تست دکتر قربانی و سوالات سنوات گذشته برای تمام دروس استفاده کردم.

در اصول فقه، مطالعه‌ای نداشتم.

خرید اینترنتی سراسر کشور منابع آزمون وکالت از کتاب حقوقی دادبازار

برنامه‌ریزی‌تان برای مطالعه به چه شکلی بود؟

بنده برای برنامه‌ریزی کاملا به خودم متکی بودم و به لطف خدا نتیجه مطلوبی کسب کردم. هر روز سه درس برای مطالعه اختصاص می دادم، جمعه ها استراحت می کردم و بعد از یک دور مطالعه از مباحث تست می زدم. متون فقه و اساسی را دو ماه آخر مطالعه کردم.

چه درسی موقع مطالعه یا سر جلسه آزمون برای شما چالش برانگیز بود و چطور آن را مدیریت کردید؟ دچار کمبود وقت نشدید؟

خدا را شکر در درسی به چالش برخورد نکردم. به جز اینکه بعضا سوالات در درسی مثل جزا اختلافی بود و گزینه مورد نظر طراح محترم مشخص نبود.

نظرتان درباره سوالات و شیوه برگزاری آزمون چیست؟

سوالات دقیق، استاندارد و همراه با تله‌های تستی هوشمندانه بود، که برای آزمودن داوطلبین همین هم انتظار می‌رود.

انتظار این نمره را داشتید؟

بله انتظارش را داشتم.

توصیه شما به داوطلبین آزمون‌های سال‌های آینده چیست؟

اول از همه به خدا توکل کنند و مسیر خود را با دلگرمی و اطمینان به یاری خداوند آغاز نمایند. استمرار در مطالعه و اولویت دادن به مسیری که شروع نموده‌اند، رمز موفقیت در آزمون است.
سخن خود را با سخنی گوهربار از حضرت علی به پایان می‎رسانم، حضرت علی می‌فرمایند: یاری خدا به تناسب کوشش‌ آدمی می‌رسد.

سایر مطالب:

خروج از نسخه موبایل