پایگاه خبری اختبار- زهرا نیک مرام. متولد سال ۱۳۷۵ تهران و فارغ التحصیل کارشناسی حقوق از دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۸ موفق به کسب رتبه ۳حقوق تجاری اقتصادی بین المللی در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ شده است.
او درباره نحوه مطالعه و کسب آمادگیاش برای این آزمون چنین میگوید:
ماه پایانی طلایی ترین فرصت برای جمع بندی و تسلط است
با توجه به اینکه شاغل و متاهل بودم فرصت چندانی برای مطالعه دقیق و آزمونی نداشتم بنابراین تا ماه انتهایی به آزمون به صورت جسته و گریخته مطالعه میکردم. اما در ماه پایانی تلاش کردم که زمان بیشتری را به مطالعه اختصاص دهم. توصیه میکنم که داوطلبین قسمت عمده انرژی خود را برای ماه های پایانی منتهی به آزمون بگذارند چرا که ماه پایانی طلایی ترین فرصت برای جمع بندی و تسلط است.
نحوه برنامه ریزی و منابع مطالعاتی
من سعی میکردم روزانه همه عنوانهای درسی را مطالعه کنم. با توجه به اینکه همسر بنده تجربه کسب رتبه برتر در کنکور کارشناسی ارشد و دکتری را داشت مطابق با توصیه ایشان بر متن ماده قانونی بیشتر تمرکز کردم البته در مورد برخی از مواد قانونی که نیاز به مطالعه بیشتر داشت از جزوه جعبه سیاه آقای مهدی زارعی و کتاب شرح قانون مدنی فرهاد بیات استفاده کردم. در درس تجارت از کتاب آقای توکلی، در درس بین الملل خصوصی از کتاب دکتر نصیری و دکتر الماسی و در درس متون فقه از کتاب تحریر الروضه استفاده کردم. برای مطالعه درس متون فقه روش خاصی داشتم که پیشنهاد همسرم بود و با این روش در هر بار مطالعه یک مطلب چندین بار مرور میشد.
بیشتر بخوانید:
- گفتوگو با امیرمحمد موسوی رتبه ۱ آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ حقوق جزا و جرمشناسی
- گفتوگو با مجید ستاریان، رتبه ۱ آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ (حقوق عمومی)
سوالات آزمون چگونه بود؟
به نظر من سوالات درس تعهدات و متون فقه تاحدودی دشوار و مفهومی بود و نیاز به زمان بیشتری برای پاسخگویی به سوالات داشت. به علاوه شاید اشتباه بنده این بود که زمان نسبتا زیادی را به سوالات درس متون حقوقی اختصاص دادم که اگرچه باعث شد درصد قابل قبولی در این درس کسب کنم اما از طرفی هم موجب شد که فرصت کمتری برای پاسخدهی به سایر سوالات داشته باشم و درنتیجه درصد خطا در اثر نداشتن تمرکز بالاتر رفت.
برای ادامه تحصیل کدام دانشگاه را مد نظر دارید؟
با توجه به اینکه بنده فارغ التحصیل مقطع کارشناسی دانشگاه تهران هستم رشته حقوق تجاری اقتصادی بین المللی دانشگاه تهران را انتخاب کردم.
سخن آخر
در آخر باید مراتب قدردانی و تشکر خودم رو از همسر عزیزم که در تمام این مدت حامی و مشاور من بودند و باعث میشدن که من علی رغم وجود مشغلههای بسیار و ضیق وقت امید خودم رو از دست ندم و همچنین از پدر و مادر مهربانم که با تمام توان در این مسیر به من کمک کردند اعلام کنم. امیدوارم بتوانم روزی زحمتهای همگی آنها را جبران کنم.