آیین نامه استخدام پیمانی موضوع تبصره ماده ۶ قانون استخدام کشوری

مصوب 1368,06,01

ماده ۱‌(اصلاحی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ‌ از تاریخ ابلاغ این تصویبنامه، و‌زارتخانه‌ها و مؤسسات دو‌لتی مشمول قانون استخدام کشوری و دستگاه هایی که از این آیین ‌نامه استفاده می ‌نمایند و در این آیین ‌نامه “دستگاه” نامیده می ‌شوند، نیازهای استخدامی خود را از محل مجوزهای استخدامی برای تصدی پستهای موقت (موضوع تبصره ماده (۸) قانون استخدام کشوری) و ثابت، به موجب قراردادی که طبق مقررات این آیین ‌نامه بین دستگاه و داو‌طلبان خدمت پیمانی منعقد می‌ شود، تأ‌مین می ‌نمایند.

تبصره ‌(اصلاحی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ‌ انعقاد قرارداد با مستخدمین پیمانی طبق نمونه ‌ای که توسط سازمان مدیریت و برنامه ‌ریزی کشور ابلاغ می‌ گردد، صورت می‌ گیرد.

ماده ۲ ـ مستخدمین مؤسسات دولتی مستثنی شده از قانون استخدام کشوری که بر اساس تبصره ماده ۵ قانون مذکور به پست ثابت سازمانی تخصصی ‌در دستگاه های مشمول این آیین نامه منصوب میشوند در مدت مأموریت تابع مقررات این آیین نامه خواهند بود.

ماده ۳‌(اصلاحی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ‌ مدت قرارداد استخدام پیمانی بنا به تشخیص دستگاه‌ ذی ‌ربط یک سال تا سه سال می ‌باشد و تمدید آن تا زمان بازنشستگی در صورت و‌جود اعتبار و رضایت از خدمات مستخدم و طی دو‌ره آموزشی مربوط برای ارتقای سطوح علمی و‌توانمندی و جلب رضایت مدیران ذی ‌ربط و ارباب رجوع بلامانع خواهد بود. دستورالعمل اجرایی این ماده توسط سازمان مدیریت و برنامه ‌ریزی کشور تهیه و‌ابلاغ خواهد شد.

ماده ۴ ـ افرادی که در مشاغل کارگری موضوع تبصره ماده ۴ قانون استخدامی کشوری بخدمت پذیرفته میشوند تابع مقررات قانون کار می باشند و از ‌شمول این آیین نامه مستثنی خواهند بود.

ماده ۵ ـ استخدام مستخدمین بازنشسته و بازخرید شده دولت در دستگاه های مشمول این آیین نامه بعنوان مستخدم پیمانی ممنوع است.

ماده ۶ ـ فسخ قرارداد استخدام پیمانی توسط هر یک از طرفین قرارداد با یکماه اعلام قبلی امکان ‌پذیر خواهد بود مگر آنکه در قرارداد مدت کمتری‌ تعیین شده باشد.

ماده ۷ (منسوخه ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ داوطلبان استخدام پیمانی باید علاوه بر شرایط اختصاصی تصدی شغل مورد نظر دارای شرایط زیر نیز باشند:

الف ـ تابعیت جمهوری اسلامی ایران و متدین به یکی از ادیان رسمی کشور و اعتقاد به مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران.
ب ـ انجام خدمت وظیفه یا معافیت قانونی در صورت مشمول بودن.
ج ـ عدم اعتیاد به مواد مخدر
د ـ نداشتن محکومیت جزائی مؤثر
هـ – صحت مزاج و توانائی انجام کار
و‌ـ‌ داشتن حداقل ۱۸ سال تمام

ماده ۸‌(اصلاحی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ‌ استخدام به صورت پیمانی از طریق امتحان یا مسابقه و گزینش بر طبق ضوابط و مقررات مورد عمل در مورد استخدام رسمی صورت خواهد پذیرفت.

تبصره۱‌(الحاقی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ‌ کلیه ضوابط و مقررات اداری و استخدامی مربوط به مستخدمین رسمی در مورد مستخدمین پیمانی نیز ملاک عمل می ‌باشد، موارد استثنا در اعمال مقررات و ضوابط فوق با تصویب شورای امور اداری و استخدامی کشور امکان ‌پذیراست.

تبصره ۲‌(الحاقی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ‌ صدو‌ر حکم استخدام پیمانی قبل از طی تمام یا بخشی از مراحل گزینش برای قرارداد به مدت یک سال بلامانع است و‌لی تمدید قرارداد برای سنوات بعدی موکول به تأ‌یید هیأ‌ت یا هسته گزینش ذی‌ ربط می ‌باشد.

ماده ۹ ـ شرایط احراز مشاغل مورد تصدی مستخدمین پیمانی، مدرک تحصیلی است که در طرحهای طبقه‌ بندی مشاغل مستخدمین رسمی (‌بدون‌ داشتن سابقه تجربی) برای تخصیص به اولین طبقه رشته شغلی مورد نظر ضروری باشد.

ماده ۱۰- حقوق و مزایای کلیه مستخدمان پیمانی دستگاه های دولتی از تاریخ ۱ / ۱/ ۱۳۷۸ مانند کارکنان رسمی مشابه و به استناد قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت و مقررات آن تعیین می شود.

تبصره ۱(الحاقی ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)- در صورتی که شرایط بازار کار اقتضاء نماید برای استخدام پیمانی برخی افراد با تخصص های ویژه و با مدارک لیسانس، فوق لیسانس و دکترای تخصصی علاوه بر حقوق و فوق العاده های موضوع قانون نظام هماهنگ پرداخت وجهی تحت عنوان فوق العاده مخصوص پرداخت می شود. میزان فوق العاده یاد شده با پیشنهاد وزیر یا بالاترین مقام دستگاه اجرایی و تصویب شورایی مرکب از دبیر کل سازمان امور اداری و استخدامی کشور، رییس سازمان برنامه و بودجه و وزیر امور اقتصادی و دارایی و یا نمایندگان تام الاختیار آنان تعیین خواهد شد.

تبصره ۲‌(اصلاحی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ‌ به منظور جذب و نگهداری و تشویق کارکنان برجسته و فعال، پرداخت فوق ‌العاده موضوع تبصره (۱) این ماده بنا به تشخیص و‌زیر و یا بالاترین مقام دستگاه تا چهل درصد (۴۰%) بر اساس نتایج ارزیابی عملکرد مستخدمین پیمانی که میزان آن در قرارداد پیمانی تعیین می ‌گردد بلامانع است.

تبصره ۳ (الحاقی ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)- مجموع حقوق و مزایا و فوق العاده مخصوص پرداختی به این گونه کارکنان از میزان مقرر در ماده (۱۱) قانون نظام هماهنگ پرداخت تجاوز نخواهد کرد.

تبصره ۳ ـ چنانچه استخدام پیمانی جهت مشاغل فنی و تخصصی و در طبقات شغل ۱ و ۲ جدول فوق صورت گرفته باشد، حداکثر تا ۲۰ % حقوق‌ طبقه مربوط به دریافتی اینگونه مستخدمین افزوده میگردد. همچنین آندسته از مستخدمین پیمانی که دارای مدرک تحصیلی دیپلم یا فوق دیپلم در‌ رشته‌ های فنی و تخصصی مربوط باشند حداکثر تا ۲۰ % به حقوق طبقه مربوط افزوده میشود در صورتیکه اینگونه مستخدمین بر اساس ‌دستورالعملهای ارزشیابی جزء ۲۰ % کارکنان برجسته (‌دارندگان بالاترین نمره ارزشیابی) باشند دریافتی ‌شان تا ۱۰ % حقوق طبقه مربوط صرفاً برای سال‌ بعد قابل افزایش می ‌باشند.

تبصره ۴ـ چنانچه استخدام پیمانی در رده مدیریت انجام پذیرد ۱۵ % (‌پانزده درصد) حقوق طبقه مربوط بعنوان حق سرپرستی به دریافتی فرد افزوده‌ میگردد.

تبصره ۵ ـ وزارتخانه ‌ها و مؤسسات دولتی علاوه بر حقوق ماهانه میتوانند بازاء هر سال تجربه دولتی مربوط یا آموزش قابل قبول و یا سابقه خدمات‌ پیمانی مربوط، حداکثر معادل ۵ % حقوق طبقه مربوط را با توجه به میزان کارآیی به مستخدمین پیمانی پرداخت نمایند، مشروط بر آنکه این افزایش‌ حداکثر از حقوق طبقه مربوط تجاوز ننماید. تشخیص و احتساب سوابق تجربی و آموزشی مذکور بر اساس دستورالعمل سازمان امور اداری و استخدامی کشور در این مورد خواهد بود.

تبصره ۶ ـ رعایت مفاد لایحه قانونی مربوط به حداکثر و حداقل حقوق مستخدمین شاغل و بازنشسته و آماده بخدمت مصوب ۴ /۲ /۱۳۵۸ و‌ اصلاحات آن در مورد مستخدمین مشمول این آیین نامه الزامی است.

تبصره ۷ ـ جانبازان انقلاب اسلامی که داوطلب استخدام پیمانی در دستگاه ها بوده و با توجه به مدرک تحصیلی در یکی از طبقات یک تا ۸ جدول ‌موضوع این ماده قرار میگیرند از حقوق یک طبقه بالاتر برخوردار خواهند شد.

تبصره ۸ ـ ارقام مندرج در جدول فوق با تصویب شورای حقوق و دستمزد و با توجه به افزایش حقوق کارکنان رسمی قابل افزایش می باشد.

ماده ۱۱ (منسوخه ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)ـ در صورتیکه شرایط بازار کار و سایر عوامل مؤثر اقتضاء نماید که برای استخدام برخی از متخصصین بعنوان پیمانی منحصراً برای مشاغل‌ طبقات ۵ و ۶ و ۷ و ۸ و ۹ وجهی علاوه بر حقوق و فوق‌ العاده ‌ها و مزایای مذکور در این آیین نامه پرداخت شود این وجه تحت عنوان فوق‌ العاده ‌مخصوص و حداکثر معادل ۸۰ % حقوق مربوط مندرج در ماده ده این آیین نامه با پیشنهاد وزارتخانه یا مؤسسه دولتی مربوط و تصویب کمیته‌ ای متشکل‌ از وزیر امور اقتصادی و دارائی و دبیرکل سازمان امور اداری و استخدامی کشور و وزیر برنامه و بودجه یا نمایندگان تام ‌الاختیار آنان پرداخت خواهد ‌شد.

تبصره ۱ (منسوخه ۱۷ˏ۰۳ˏ۱۳۷۱)- کمیته موضوع این ماده می تواند برای متصدیان مشاغل فنی و تخصصی، ضوابطی به منظور برقراری فوق العاده مخصوص تعیین نماید و پس از تصویب شورای حقوق و دستمزد، در اختیار وزارتخانه ها و مؤسسات دولتی قرار دهد تا فوق العاده مخصوص متصدیان مزبور، راساً از طرف دستگاه ذی ربط بر مبنای ضوابط تعیین شده، برقرار و پرداخت گردد.

تبصره ۲ (منسوخه ۱۷ˏ۰۳ˏ۱۳۷۱)ـ در مشاغل تخصصی و اختصاصی که طبقات شغلی مربوط در طبقات ۴ و ۵ موضوع ماده ۱۰ این آیین نامه تخصیص می ‌یابند در صورتیکه به‌ تشخیص وزارتخانه یا مؤسسه دولتی، مستخدم واجد شرایط تصدی شغل مورد نظر وجود نداشته باشد می ‌تواند تصدی این قبیل مشاغل را به مستخدمین غیر واجد شرایط ولی با صلاحیت کافی مشروط به دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم کامل متوسطه با تصویب وزیر وزارتخانه یا ‌رئیس مؤسسه دولتی ذیربط محول نمود. حقوق این قبیل افراد بر اساس مدرک تحصیلی آنان تعیین میشود لیکن بر اساس ماده ۱۱ این آیین نامه ‌میتوان به ایشان فوق ‌العاده مخصوص پرداخت نمود.

ماده ۱۲ (منسوخه ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)ـ وزارتخانه ‌ها و مؤسسات دولتی میتوانند علاوه بر حقوق و فوق‌ العاده مخصوص مقرر در ماده ۱۰ و تبصره‌ های آن و ماده ۱۱ این آیین نامه ‌مبالغی بشرح زیر و با رعایت مقررات مربوط و بشرط وجود اعتبار به مستخدمین پیمانی خود پرداخت نمایند. 

الف ـ در هر سه ماه تا میزان ۲ /۱ حقوق جدول موضوع ماده ۱۰ بعنوان پاداش بشرط رضایت از خدمت مستخدم.

ب ـ در پایان خدمت پیمانی در صورت حصول رضایت به ازاء هر سال خدمت معادل ۱۵ روز حقوق و فوق ‌العاده مخصوص.

پ ـ مواردی از فوق ‌العاده ‌های موضوع مواد ۳۹ و ۴۰ قانون استخدام کشوری که طبق مقررات مربوط هماهنگ با میزان پرداختی به کارکنان رسمی بر‌اساس دستورالعمل سازمان امور اداری و استخدامی کشور، قابل پرداخت میباشد.

ت(منسوخه ۰۵ˏ۱۲ˏ۱۳۷۵)- کمک هزینه عایله مندی و کمک هزینه اولاد به میزان مقرر در ماده (۹) قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت با رعایت شرایط مندرج در ماده مزبور.

ماده ۱۱‌(اصلاحی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ‌ مستخدمین پیمانی از نظر بیمه و بازنشستگی و نظایر آن مشمول مقررات قانون تأ‌مین اجتماعی می ‌باشند و سوابق خدمتی اینگونه مستخدمین در دستگاه ‌های دو‌لتی و غیر دو‌لتی از نظر بیمه و بازنشستگی با رعایت مقررات مربوط جزو سوابق مورد قبول محسوب می‌ گردد.دستگاه های مشمول این آیین ‌نامه مکلف هستند حق بیمه مقرر را از دریافتی مستخدم کسر و با اضافه نمودن سهم کارفرما طبق مقررات مربوط، به سازمان تأ‌مین اجتماعی پرداخت نمایند.

ماده ۱۲ (اصلاحی ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)ـ مستخدمین پیمانی سالی یکماه حق استفاده از مرخصی استحقاقی به نسبت مدت خدمت با استفاده از حقوق و فوق ‌العاده ‌های مربوط را‌ خواهند داشت.

تبصره ۱ ـ استفاده از مرخصی استحقاقی با تقاضای مستخدم و موافقت رئیس مربوط میباشد. تعطیلات واقع در بین دو مرخصی استحقاقی جزء ‌مرخصی استحقاقی منظور خواهد شد.

تبصره ۲ ـ حق استفاده از مرخصی مربوط به هر ماه برای ماههای بعد محفوظ است ولی هیچ مستخدمی نمی ‌تواند در هر سال بیش از پانزده روز ‌مرخصی استحقاقی خود را ذخیره نماید و هرگاه از بقیه مرخصی مذکور استفاده ننماید مدت زائد بر پانزده روز ذخیره نخواهد شد.

تبصره ۳‌(اصلاحی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ‌ دستگاه ‌ها مکلفند به مستخدمین پیمانی به هنگام خاتمه قرارداد (درصورت عدم تمدید) به ازای هرسال سابقه خدمت قابل قبول علاو‌ه بر حقوق و فوق ‌العاده مربوط به مرخصی استحقاقی ذخیره شده، یک ماه آخرین حقوق و مزایا پرداخت نمایند.

تبصره ۴‌(الحاقی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ‌ برای دستگاه‌ هایی که دو رو‌ز در هفته تعطیل می ‌باشند (پنجشنبه و جمعه) مدت فوق‌ العاده ۲۴رو‌ز تعیین می ‌گردد.

ماده ۱۳ (اصلاحی ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)ـ مستخدمین پیمانی میتوانند در صورت نیاز با موافقت دستگاه استخدام‌ کننده هر سال یکماه از مرخصی بدون حقوق استفاده نمایند. مدت ‌مرخصی بدون حقوق جزو سوابق خدمت و تجربه منظور نمیگردد.

ماده ۱۴ (اصلاحی ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)ـ مستخدمین پیمانی در صورت ابتلاء به بیماریهائی که مانع از انجام کار آنان باشد و نیز زنان باردار از حمایتهای مقرر در قانون تأمین اجتماعی ‌استفاده خواهند کرد.

تبصره ۱ ـ این قبیل مستخدمین موظفند ضمن آگاه نمودن دستگاه ذیربط از علت عدم حضور خویش در محل خدمت، مدارک مربوط به بیماری که به ‌تایید مراجع قانون مذکور در قانون تأمین اجتماعی رسیده باشد را نیز در پایان ایام بیماری ارائه نمایند.

تبصره ۲ ـ حقوق و فوق‌ العاده ‌های مستخدمین پیمانی که عدم اشتغال آنان به سبب بیماری باشد و در بیمارستان بستری نشوند تا سه روز توسط دستگاه‌ مربوطه پرداخت خواهد شد و مازاد بر سه روز تا خاتمه بیماری و حداکثر تا پایان قرارداد مشمول مقررات قانون تأمین اجتماعی خواهد بود.

ماده ۱۵ (اصلاحی ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)ـ در صورتیکه مستخدم پیمانی مدت هفت روز بدون اطلاع و یا بدون عذر موجه در محل خدمت حاضر نشود دستگاه دولتی میتواند ‌قرارداد استخدام را بدون رعایت یکماه مهلت مقرر در ماده ۶ از تاریخ ترک خدمت فسخ نماید و وجوه مربوط به بندهای ‹‹الف›› و ‹‹ب›› ماده ۱۲ و ‌مرخصی ذخیره شده موضوع تبصره ۳ ماده ۱۴ به وی تعلق نخواهد گرفت.

ماده ۱۶ (اصلاحی ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)ـ هر گاه مستخدم پیمانی در حین انجام وظیفه ناقص یا از کارافتاده شود یا به سبب انجام وظیفه و در حین آن فوت شود مستخدم یا بازماندگان ‌وی طبق مقررات قانون تأمین اجتماعی از مستمری از کارافتادگی یا بازنشستگی و یا مستمری بازماندگان استفاده خواهند نمود.

ماده ۱۷ (اصلاحی ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)ـ مستخدمین پیمانی که به سبب حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و یا به سبب شرکت یا همکاری در عملیات نظامی جهت دفاع از تمامیت و استقلال کشور جمهوری اسلامی ایران معلول و یا از کارافتاده شناخته میشوند و یا به درجه رفیع شهادت نایل میگردند از لحاظ برقراری مستمری‌ از کارافتادگی یا مستمری بازماندگان مشمول قانون راجع به برقراری مستمری درباره بیمه ‌شدگانی که بعلت همکاری با نیروهای مسلح شهید یا معلول‌ شده یا میشوند مصوب ۱۸ /۱۱ /۱۳۶۰ مجلس شورای اسلامی و اصلاحات بعدی آن خواهند بود.

ماده ۱۸ (اصلاحی ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)ـ اوقات کار و تعطیل مستخدمین پیمانی بهمان ترتیبی است که برای مستخدمین رسمی وزارتخانه یا مؤسسه دولتی طرف قرارداد مقرر‌ میباشد ولی هر گاه در قرارداد استخدام به مقتضای نوع کار بترتیب دیگری توافق شده باشد مطابق آن توافق عمل خواهد شد و در هر حال ساعات کار مستخدمین پیمانی از حداقل ساعات کار قانونی مقرر کمتر نخواهد بود.

ماده ۱۹ (اصلاحی ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)ـ هرگاه مستخدم پیمانی بخواهد در غیر ساعات کار در مؤسسات دیگری مشغول کار شود باید قبلا به وزارتخانه یا مؤسسه دولتی محل کار ‌خود اطلاع دهد.

تبصره ـ اشتغال مستخدم پیمانی در سایر وزارتخانه‌ ها و مؤسسات دولتی و نیز مؤسسات غیر دولتی که طرف معامله با دستگاه دولتی متبوع مستخدم ‌قرار دارند ممنوع است.

ماده ۲۰ (اصلاحی ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)ـ تغییر شغل مستخدم پیمانی با اصلاح قرارداد منعقده و رعایت مقررات مربوط بلامانع است.

ماده ۲۱‌(اصلاحی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ‌ انتقال و مأ‌موریت مستخدمین پیمانی (مشرو‌ط به پرداخت حقوق و مزایا توسط دستگاه مأ‌مورگیرنده) در طی مدت قرارداد به سایر و‌زارتخانه‌ ها و مؤسسات دو‌لتی و نیز اعزام آنان برای طی دو‌ره‌ های آموزشی یا کارآموزی کوتاه ‌مدت (حداکثر شش‌ ماه) مربوط به شغل ارجاعی در داخل و‌خارج از کشور با رعایت مقررات مربوط بلامانع است.

ماده ۲۲ (اصلاحی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ وزارتخانه‌ ها و مؤسسات دولتی مشمول قانون استخدام کشوری مکلفند رونوشتی از قرارداد استخدامی مستخدمین پیمانی را در بدو ‌استخدام و در صورت تمدید، رونوشتی از قرارداد تمدیدی را به سازمان مدیریت و برنامه ‌ریزی کشور ارسال دارند.

ماده ۲۳ (اصلاحی ۳۰ˏ۰۴ˏ۱۳۷۸)ـ مفاد قرارداد مستخدمین پیمانی که به موجب مقررات قبلی به خدمت اشتغال دارند تا خاتمه مدت یا فسخ آن از لحاظ پرداخت وجوه تعیین ‌شده در قرارداد بقوت خود باقی است وی تمدید یا انعقاد قرارداد جدید از هر لحاظ تابع مفاد این آیین نامه خواهد بود.

تبصره (منسوخه ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)- تمدید قرارداد مستخدمین پیمانی که براساس آیین نامه قبلی به تشخیص دستگاه مربوط ، تحصیلات آنها ششم ابتدائی یا سیکل شناخته شده است برای طبقات یک و دو جدول حقوقی موضوع ماده (۱۰) این آیین نامه در صورت تأیید سازمان امور اداری و استخدامی کشور بلامانع می باشد.

ماده ۲۴ (منسوخه ۰۸ˏ۱۰ˏ۱۴۰۰)ـ استخدام پیمانی کارکنانی که در اجرای مقررات پاکسازی و بازسازی یا قانون رسیدگی به تخلفات اداری و یا سایر قوانین و مقررات انضباطی‌ مشابه به انفصال دائم محکوم گردیده ‌اند مجاز نمیباشد.

تبصره ـ استخدام پیمانی کسانی که به موجب مقررات مذکور در این ماده به مجازات اخراج محکوم شده و یا بشوند در همان دستگاه دولتی ممنوع ‌است و در صورتیکه حکم اخراج صرفاً بدلیل ترک خدمت و یا غیبت صادر شده باشد استخدام پیمانی فرد مورد نظر به تشخیص بالاترین مقام ‌دستگاه بدون احتساب سابق خدمت قبلی، بلامانع است.

ماده ۲۵ (منسوخه ۰۸ˏ۱۰ˏ۱۴۰۰)ـ رسیدگی به تخلفات اداری مستخدمین پیمانی و تعیین مجازات آنان مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری و آیین نامه اجرائی آن میباشد.

ماده ۲۶‌(اصلاحی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ‌ تبدیل و‌ضع مستخدمین رسمی به پیمانی با درخواست کتبی آنان و موافقت دستگاه ذی ‌ربط امکان‌ پذیر خواهد بود که در این صورت با درخواست بازخرید خدمت مستخدمین رسمی و پرداخت و‌جوه مربوط به حق بیمه مربوط به سال‌ های خدمت دو‌لتی توسط مستخدمین به سازمان تأ‌مین اجتماعی براساس مقررات این آیین ‌نامه به صورت پیمانی ادامه خدمت خواهند داد.

ماده ۲۷ (اصلاحی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ هر گونه تغییری در این آیین نامه منوط به پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامه ‌ریزی کشور و تصویب هیئت وزیران خواهد بود و در صورت ‌ضرورت، دستورالعملهای لازم جهت اجرای این آیین نامه توسط سازمان مذکور تهیه و ابلاغ میگردد.

ماده ۲۸‌(اصلاحی ۳۰ˏ۰۵ˏ۱۳۸۱)ـ‌ مستخدمین پیمانی تا زمان بازنشستگی مشمول مفاد مقررات این آیین‌ نامه و اصلاحات بعدی آن خواهند بود و تبدیل و‌ضع آنان موجه نمی ‌باشد.

رئیس جمهور – اکبر هاشمی رفسنجانی

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا