وضعیت سیم‌کارت پس از فوت مالک آن چگونه خواهد بود؟

پایگاه خبری اختبار- روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) از قطع سیمکارت‌های افراد متوفی خبر داد.

به گزارش اختبار به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، در راستای اجرای بند “ذ” ماده ۸۵ قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران به منظور جلوگیری از سوء استفاده کلاهبرداران از سیمکارت‌های افراد متوفی، رگولاتوری موظف است پس از اعلام سازمان ثبت احوال کشور مبنی بر فوت دارنده سیمکارت، محدودیت‌هایی را برای این سیمکارت‌ها اعمال کند.

پس از شناسایی این دسته از سیمکارت‌ها، پیامک اطلاع‌رسانی با عنوان (مسک رگولاتوری) CRA برای بهره‌بردار سیمکارت ارسال و زمانبندی برای تعیین تکلیف مالکیت خط اعلام می‌شود. وراث قانونی می‌توانند پس از دریافت مدارک انحصار وراثت از مراجع قانونی، به دفاتر اپراتور خود مراجعه و برای تغییر مالکیت سیمکارت اقدام کنند.

درصورت مراجعه نکردن برای تعیین تکلیف خط براساس زمانبندی تعیین شده در پیامک اطلاع‌رسانی، سیمکارت شخص فوت شده، دو هفته پس از ارسال پیامک اطلاع‌رسانی، بصورت یک طرفه و ۱۷ روز پس از ارسال پیامک، بطور کامل قطع می‌شود.

براساس بند “ذ” ماده ۸۵ قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران به منظور پیشگیری از وقوع جرائم مرتبط با سیمکارت‌های تلفن همراه یا شناسه‌های مخابراتی معادل آن، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف است راساً یا حسب اعلام قوه قضائیه، سیمکارت‌های متوفیان، اشخاص حقوقی انحلال یافته یا تعطیل شده، اتباع غیر ایرانی دارای اقامت موقت از کشور خارج شده و زندانیان در طول مدت حضور در زندان را جز در موارد دستور داده شده توسط مقام قضایی، تا زمان تعیین تکلیف توسط مالک قانونی حسب مورد، یکطرفه یا مسدود کند. مراجع دارنده اطلاعات موضوع این بند مکلفند اطلاعات لازم را در اختیار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دهند.

بیشتر بخوانید:

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا