طرح «پذیرش و آموزش وکالت» به کمیسیون حقوقی مجلس رسید

بررسی طرح پذیرش و آموزش وکالت در کارگروه ویژه کمیسیون قضایی و حقوقی

پایگاه خبری اختبار- طرح پذیرش و آموزش وکالت در دستور کار این هفته کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس قرار گرفت.

به گزارش اختبار، طرح پذیرش و آموزش وکالت که در اسفندماه سال ۹۶ به صورت عادی در مجلس اعلام وصول شده بود، به دنبال ایجاد تحولات جدی در زمینه برگزاری آزمون وکالت، نحوه اعطای پروانه و طبقه‌بندی کردن وکلاست. تحولاتی که به نظر می‌رسد با مخالفت‌های جدی در جامعه وکلا روبرو باشد.

کانون‌های وکلای دادگستری نیز از ابتدای تدوین این ضمن گلایه‌مندی از عدم اعتنای مجلس به دیدگاه‌های این نهاد، خواستار خارج شدن طرح موصوف از دستور کار مجلس و انجام اصلاحات در قوانین موجود، به‌جای از میان بردن قوانین فعلی، شده‌اند.

برای دریافت متن کامل طرح جامع پذیرش و آموزش وکالت در قالب یک فایل PDF کلیک کنید

علی‌رغم حاشیه‌ها و بعضاً مجادله‌هایی که بر سر این طرح در صداوسیما، کانون‌های وکلا و رسانه‌های جمعی مطرح بود، عملاً در مجلس اتفاق خاصی رخ نداده است و برای نخستین بار روز دوشنبه هفته جاری کارگروه امور ویژه کمیسیون حقوقی و قضایی به سراغ این طرح خواهد رفت.

طرحی که در به‌نظر می‌رسد در بین نمایندگان نیز برخی از جدی‌ترین حامیان خود را از دست داده است و باید دید در هفته‌ها و ماه‌های پیش رو چه سرنوشتی برای آن رقم خواهد خورد.

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۳۴ دیدگاه ها

  1. دوستان آزمون وکالت یک آزمون بسیار ساده است که اگر کسی پنج شش ماه وقت بذاره قبول میشه عجیب هست که یه عده تلاش میکنند که با کمترین سواد وکیل بشند؛مگر ندیدید که بر سر رشته های مهندسی چه آمد وقتی هرکی از راه رسید مهندس شد بیکاری بی اعتباری مهندس….این سیاستی است که به دنبال نابودی نهاد وکالت هست همین الان هم اکثر وکلا از پس اجاره دفتر خود هم بر نمیاند….نگذارید این خیانت عملی بشه…بخدا حقوق تنها رشته ای هست که سالی سه چهار آزمون براش برگزار میشه

  2. اخه یکم فکر هم خوب چیزیه این طرح صرفا برا جذب رای ومحبوبیته و قبلاهم رد شده تو مجلس خداکنه دوباره ردشه حضرات با شش ماه وروزس ۸ساعت درس خوندن بهترین رتبه و میارین الکی به ازمون گیر ندید

  3. محمدعلی پورمختار، پیش‌تر در اوایل شهریورماه سال جاری نیز اعلام کرده بود کار بررسی این طرح در کمیسیون تا ۲ ماه دیگر (اوایل آبان) به پایان خواهد رسید.

    همچنین یک ماه و نیم پیش حسن نوروزی، سخنگوی این کمیسیون، در برنامه‌ای تلویزیونی به طرفداران طرح قول داده بود ظرف دو ماه این طرح در کمیسیون نهایی شده و به صحن مجلس برسد که با توجه به سخنان پورمختار به‌نظر نمی‌رسد این وعده در دو هفته آتی محقق شود.

    عجب حکایتیه معلوم نیست اینبار هم راست میگن یانه؟ انتخابات نزدیکه سرکارمان میذارن

  4. اونایی که با این طرح مخالفند ومیگن کار نیست بهتره برند یه سری به دادگاهها بزنند ببینند کارآموزانی داریم پر تلاش که دوست من یکی از این دسته است چندین پرونده را در دست داره .این حرفایی که میزنید بیشتر شبیه یه بهانه س اگر شماهایی که مخالف هستید ومیگید کار نیست خب چه کاریه برید پروانه وکالتتون را تودیع کنید بی خودی هزینه تمدید پروانه ندید این حرفا شعاره بهتره منطقی تر فکر کنید وعمل کنید
    پول درآوردن ودرآمد داشتن هلو برو تو گلو نیست باید تلاش کرد زحمت کشید

  5. کاربر “داوطلب ۹۵”

    على الخصوص*

    چه بسا ؟ یا چه اندک؟
    استفاده از برخى قیود که بار معنایى بسیار قوى دارند باید با دقت صورت بگیرد جناب. صرف استفاده از این قبیل واژه ها سخن شما رو واجد اهمیت و معنا جلوه نمى دهد. اتفاقاً آزمون با تمام کاستى ها پلى است براى تشخیص لیاقت و توانایى فردى که قرار هست به عنوان نابغه (وکیل) وارد جامعه بشود. و افرادى که شما بااین اوصاف ذکر فرمودید قشر اندکى ست نه “بسا”.
    فراموش نکنید در هرحال آزمونى با کیفیات مختلف برگزار خواهد شد و مجوز را بدون قید و شرط در دست لیسانسه ها قرار نخواهند داد. “جمیع فارغ التحصیلان” بی سواد و کم سواد بسیار دارد نه با سوادى که پشت در آزمون توقف کرده به جهت بى کیفیتى آن.
    در استفاده از کلمات و مفاهیم دقت کنیم.

    1. بهترین طرح ممکن است اگه وکلا فعلی به همه اتهام بی سوادی میزنن از چی ترس دارن در بازار کار کسانی که معلومات کافی ندارن خود به خود حذف میشن اگه وکلای فعلی ادعای سواد دارن یک بار دیگه تو امتحان وکالت شرکت کنن و با بی سوادها رقابت کنن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا