ممنوعیت کارآموزان کانون وکلای دادگستری مرکز از شرکت در آزمون وکالت ۱۴۰۰

پایگاه خبری اختبار- با تصمیم هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز، کارآموزان این کانون امکان شرکت مجدد در آزمون وکالت سال ۱۴۰۰ را نخواهند داشت.

به گزارش اختبار، گزارش کوتاه جلسه روز ۱۲ مرداد هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز ساعاتی پیش در حساب اینستاگرام این کانون منتشر شد.

بر اساس یکی از بندهای این گزارش، موضوع شرکت مجدد کارآموزان این کانون در آزمون سال هزار و چهارصد در جلسه هیات مدیره مطرح شد اما تصویب نگردید.

نکته شایان توجه آن است که در سال‌ ۱۳۹۲، هیأت‌مدیره وقت کانون مرکز مصوبه‌ای مبنی بر ممنوعیت شرکت کارآموزان در آزمون وکالت تصویب کرد اما چندی بعد مجدداً تصمیم بر آن شد که کارآموزان وکالت این کانون صرفا در همان سال بتوانند در آزمون ورودی شرکت کنند و در صورت پذیرفته شدن کارآموزی خود را در محل جدید ادامه دهند.

و از سال بعد، یعنی سال ۹۳، مصوبه مورخ ۹/ ۴/ ۹۲ هیات مدیره در مورد عدم امکان شرکت کارآموزان در آزمون ورودی کانون به قوت خود باقی باشد. با این وجود چه در سال ۱۳۹۳ و چه در سال‌های بعد از آن، ممنوعیتی برای ثبت‌نام مجدد کارآموزان کانون وکلای مرکز ایجاد نشد و در عمل، مصوبه سال ۹۲ هیأت‌مدیره، تا سال ۱۴۰۰ به اجرا در نیامده است.

متن کامل مصوبه ممنوعیت شرکت کارآموزان در آزمون وکالت در سال ۹۲

 

جناب آقای دکتر مندنی پور

ریاست محترم اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری

با سلام و احترام؛

مصوبه هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز در جلسه مورخ ۱۳۹۲/۵/۲۹ به استحضار می‌رساند:

تصویب شد که کارآموزان وکالت صرفا در سال جاری بتوانند در آزمون شرکت کنند و در صورت پذیرفته شدن، کارآموزی خود را در محل جدید ادامه دهن.

د با اجرای این مصوبه این افراد که مجدداً در آزمون پذیرفته می‌شوند جزو سهمیه سالیانه آزمونمحاسبه نخواهند شد و سهمیه بر اساس مصوبه کمیسیون ماده یک قانون کیفیت اخذ پروانه پذیرفته خواهند شد.

(این مصوبه صرفا برای سال جاری و سال آینده مصوبه مورخ ۱۳۹۲/۴/۹ هیئت مدیره در خصوص عدم امکان شرکت کارآموزان در آزمون ورودی کانون به قوت خود باقی خواهد بود.)

دکتر گودرز افتخار جهرمی
رییس کانون وکلای دادگستری مرکز

 

کانون وکلای دادگستری مرکز
کانون وکلای مرکز

این تصمیم درحالی اتخاذ می‌شود که با توجه به آیین نامه جدید لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری (مصوب ۱۴۰۰/۴/۲ رئیس قوه قضاییه) و تصمیم کانون‌ها برای عدم اجرای این آیین نامه تا زمان اصلاح آن، شرایط و جزییات برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۰ در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

بیشتر بخوانید:

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۵ دیدگاه ها

  1. سلام
    آیا با وجود چنین ممنوعیتی میشه آزمون رو شرکت کرد و در صورت قبولی انصراف از کاراموزی داد و در شهر مورد نظر از ابتدا کارآموزی را از سر گرفت؟

    1. درود. اولا چرا حرف ناثواب می زنید؟ سهمیه مگر از حق شما کم میکند؟
      درست مانند این است بگویند فقط مردان حق ورود به دانشگاه امام صادق ع را دارند آیا دراینجا حق زنان پایمال می شود؟ یا بگویند فقط زنان حق حضور در دانشگاه الزهرا س را دارند آیا در اینجا حق مردان پایمال می شود؟ قطعا خیر. سهمیه کلا مقوله ی دیگری است. چیزی از افراد عادی کم نمی شود که به سهمیه دارها اضافه شود بلکه تعداد افراد عادی در هر صورت ثابت است . اگر گفته می شود در آزمون کلا ۱۰۰۰نفر پذیرش می شوند فرقی ندارد چه ۱۰۰۰۰۰۰نفر در آزمون شرکت بکنند یا فقط ۳۰۰۰نفر شرکت کنند کلا از بین همه فقط هزارنفر انتخاب می شوند ولی وقتی گفته می شود ۴۰۰نفر هم از سهمیه مورد پذیرش واقع می شود درواقع نصاب هزارنفری قبلی ۱۴۰۰نشده خیر اینطور نیست درواقع ۴۰۰نفر مربوط به گروه دیگری است جمعیت کل سهمیه دارها فرضا ۴۰هزارنفر است از میان این تعداد نفرات فقط ۴۰۰نفر انتخاب می شوند باقی افراد اصلا حق ورود به این بخش را ندارند مگر سهمیه داشته باشند.
      ثانیا شما فردی که پدرش مجروح و جانباز بوده است و ازنظر تامین مخارج یا مشکل دارد یا حداقل هر روز شاهد بیماری وضعیت پدرخود بوده و حسب مورد با مشکلات ناشی از آثار جنگ تحمیلی مجبور است روزگار بگذراند از نظر آرامش روانی، امکانات مالی و رفاهی برای تحصیلات یکی میدانید؟ سختی که یک خانواده که در آن جانباز هست، به جهت شیمیایی بودن پدر حتی نطفه برخی از فرزندان آلوده به مواد رادیواکتیو بوده و با اختلالاتی بدنیا می آیند را یکی می دانید؟
      ثالثا یک نفر که سهمیه دارد الزاما سوادش از فردی که بدون سهمیه است کمتر نیست، همین آزمون سال ۹۹کانون وکلا را ببینید کارنامه رتبه ۱کانون سهمیه است، درصد هایی که زده است از همه ی افراد ولو آن کسی که عادی بوده است و سهمیه نداشت بالاتر است، درست است سهمیه روی نحوه قبولیش شاید اثر داشته باشد ولی ترازش بالاتر بوده، نظرتان چیست این فرد از سهمیه استفاده نمیکرد و بدین ترتیب حداقل یک نفراز سهمیه عادی حذف می شد و آن یکنفر فرضا شما بودید که آخرین رتبه قبولی در آزمون بدون سهمیه می بودید؟
      کمی عاقلانه مسائل را بسنجید

  2. سلام
    بالاخره چه زمانی مشخص میشه که لایحه جدید اجرا میشه و ما باید منابع جدید را هم بخوانیم یا نه؟
    و تاریخ جدید آزمون کی مشخص میشه؟
    اختبار عزیز پیگیری کنید خواهشا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا