امکان ثبت‌نام داوطلبانی با سن بالای ۴۰ سال در آزمون وکالت ۱۴۰۲ کانون مرکز

پایگاه خبری اختبار- عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز درباره نحوه پذیرش و کارآموزی داوطلبان آزمون وکالت این کانون که بیشتر از ۴۰ سال سن دارند، توضیحاتی را منتشر کرد.

به گزارش اختبار، فرشید فرحناکیان عضو هیأت مدیره کانون وکلای مرکز امروز، دوشنبه، در حساب توییتری خود نوشت:

در در آگهی اختصاصی ‎کانون وکلای مرکز، شرط سنی مقرر در آگهی عمومی اسکودا (۳-۳) تغییر نمی‌کند.

بنابراین برای پذیرفته‌شدگان آزمون وکالت ۱۴۰۲ که هنگام ثبت‌نام سن آن‌ها از چهل سال تمام بیشتر و از پنجاه سال تمام کمتر باشد طبق روال پیشین پروانه کارآموزی؛ بدون توجه به رتبه اکتسابی، برای حوزه قضائی خارج از استان تهران (در حال حاضر  استان سیستان و بلوچستان) صادر می‌شود؛ ولی محل اشتغال پروانه وکالت آن‌ها؛با توجه به رتبه اکتسابی برای حوزه قضائی، داخل استان و شهر تهران قابل‌تعیین است.

گفتنی‌ست مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۲ که قبلا یک بار تمدید شده است، روز چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت به پایان می‌رسد.

بروزترین و کاملترین کتاب قوانین خاص حقوقی و کیفری منبع آزمون وکالت

سفارش کتاب قوانین خاص منبع آزمون وکالت 1402 هوشیار

بیشتر بخوانید:

جهت خرید اینترنتی منابع آزمون وکالت ۱۴۰۲ از سراسر کشور لینک زیر کلیک کنید یا با شماره ۰۲۱۶۶۴۱۳۲۸۰ تماس بگیرید:

مشاهده و تهیه منابع آزمون وکالت ۱۴۰۲

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

  1. سلام .
    با توجه به نظریه مشورتی شماره ۱۰۲۲/۹۲/۷ – ۹۲/۶/۲ که عنوان میکند : نظریه مشورتی: ۱- منظور از ۱۸سال تمام کسی است که ۱۲ ماه از ورود سنش به ۱۸ سالگی گذشته باشد و لذا کسی که ۱۲ماه از ورود سنش به ۱۷ سالگی گذشته را نمی توان ۱۸ سال تمام دانست. آیا شرط سنی ۵۰ سال تمام برای آزمون کانون وکالت دادگستری (غیر از مرکز) در زمان ثبت نام یعنی ۵۰ سال و ۱۲ ماه درست است و کسی که متولد خرداد ۱۳۵۳ باشد امکان ثبت نام دارد؟ ممنون

  2. بنام خدا
    آقای فرحناکیان شما که استاد حقوق هستید، شما دیگه چرا؟
    قانون تسهیل حداقل سن را مشخص کرده، قوانین کانون حداقل سن را مشخص کردن، اما شما بر اساس قانون صندوق حمایت وکلا حداکثر سن را ۵۰ سال تعیین می کنید آخه این چه قانونیه که شما بهش استناد می کنید، یه آزمون می خواین بگیرین ، پنجاه قانون میکشین جلو تا اونونی که خودتون بخواین بشه؟ همیشه که نیستید بزارید زمانی که رفتید همه به نیکی از شما یاد کنند، شما خودتون در قانون تسهیل می بینید که میگه حداقل سن و سخنی از حداکثر به میان نیاورده ، قانون گذار اونقدر شعور و درک داره که اگه بخواد محدودیت ایجاد کنه مثلا مثل استخدامی قضات بگه حداکثر ۳۵ سال . واقعا فکر می کردیم دکتر فرحناکیان حداقل رعایت عدل و انصاف رو میکنه، اینطوری به مرگ میگین به تب راصی کنید.

  3. چرا مانند همه جای دنیا برای داوطلبان شرکت در آزمون وکالت که مدارک بالای لیسانس (فوق لیسانس ودکتری)دارند امتیاز ویژه ای قائل نمی شوند. این مهم موجب تشویق داوطلبان به ارتقائ دانش ودرنتیجه حرفه وکالت می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا