تصویب کلیات طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار

پایگاه خبری اختبار- کلیات طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار در جلسه علنی امروز، چهارشنبه، مجلس شورای اسلامی تصویب شد و نمایندگان وارد بررسی جزییات طرح شدند.

به گزارش اختبار، نمایندگان مجلس پس از استماع سخنان موافقان و مخالفان طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، در نهایت با ۲۰۲ رای موافق، ۲۷ رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع از مجموع ۲۴۵ آراء ماخوذه با کلیات این طرح موافقت کردند.

علی‌رغم اینکه قرار بود این طرح روز گذشته در مجلس بررسی شود، نمایندگان به آن نپرداختند و بررسی آن را به جلسه امروز موکول کردند.

احتمال دارد علت این ماجرا، تصمیم احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، برای حضور در جلسه بررسی طرح بوده است.

وزیر اقتصاد؛ طراح اصلی طرح تسهیل مجوز های کسب و کار

احسان خاندوزی که به تازگی وزیر اقتصاد کشور شده است، پیش‌تر نماینده مجلس بوده و در آن زمان، به عنوان طراح اصلی طرح تسهیل صدور… نقش مهمی در پیش‌برد آن داشته است. به نظر می‌رسد او امروز برای اثر گذاری بر رای همکاران سابق خود، در جمع نمایندگان حاضر شده است.

بیشتر بخوانید:

هشدار ۲۶۷ استاد دانشگاه درباره تبعات زیانبار طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار

ماده ۶ طرح تسهیل کسب و کار، یکی از مهم‌ترین و چالش‌برانگیزترین بخش‌های طرح است. این ماده به شرح زیر است:

ماده ۶- تبصره ماده (۱) قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت مصوب ۱۳۷۶/۱/۱۷ به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به عنوان تبصره (۲) به آن اضافه می شود:

تبصره ۱- کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده مکلفند هر سال از طریق سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به برگزاری آزمون پروانه وکالت اقدام نمایند. داوطلبانی که حداقل هفتاد درصد (۷۰%) امتیاز میانگین نمرات یک درصد (۱%) حائزان بالا ترین امتیاز را کسب کرده اند، قبول اعلام شده و جهت طی مراحل مقتضی به مرجع صدور مجوز مربوطه معرفی می گردند. نظارت بر اجرای این تبصره برعهده وزیر دادگستری است و وزارت مزبور مکلف است درصورت استنکاف کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده از برگزاری آزمون، راساً به برگزاری آن اقدام کند.

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۶۰ دیدگاه ها

  1. بنظر بنده آزمون فعلی کانون های و کلا که تستی هست و در همه دنیا منسوخ شده باید برداشته شود و جذب کارآموز وکالت از طریق آزمون تشریحی و مصاحبه انجام شود . ضمنا با توجه به اینکه قوانین وکالت مربوط به ۶۰ سال قبل و بیشتر هست ضرورت دارد مدرک تحصیلی مورد نیاز متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت حداقلش کارشناسی ارشد باشد و نحوه نگارش پایان نامه متقاضیان و کیفیت آن در جذب آنان دخیل باشد و نمره بالایی از آزمون را به خود اختصاص دهد . از آنجائیکه دانش وکلا مثل پزشکان در جهان باید به روز باشد , بایستی مکانیسمی تعریف شود که حداقل هر ۲ سال یک بار از همه وکلا آزمون تشریحی و عملی ونیز از قوانین و تازه های دانش حقوق گرفته شود تا مشخص شود این اشخاص مطالعات به روز دارند یا فقط بعداز اختبار کتابهای حقوقی را به روز مطالعه ننموده اند و..امید است اسکودا و کانون های وکلا برنامه های خوب و به روز شده ای برای این نهاد مهم در کشورمان داشته باشند و آن را به حال خود رها نکنند . انشالله .

  2. تعجبم از دوستانی هست که بحث سواد در عمل میکنن دوست عزیز اگه خیلی به سوادت اطمینان داری نمره ۱۰ گرفتن که برات کاری نداره. پس بیخودی این طرح توجیح نکن بگو سواد کافی برا قبول شدن ندارم ولی میخام وکیل بشم…

  3. به قول شاعر:خشت اول چون نهد معمارکج تا ثریا می رود دیوار کج
    ابتدا برید دانشگاههای پیام دور و با زر و زور علمی بدون کاربرد را حذف کنید بعد به فکر طرح تسهیل باشید
    تسهیل در تسهیل =بی سوادی-بیکاری و……….=ترویج سواد اموزی……کلا ملت سرگرم میشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا