تفاهم‌نامه شرکت سربازان در آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه

تسهیلات جدید برای سربازان حقوق‌خوانده

پایگاه خبری اختبار- فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از فراهم شدن امکان شرکت سربازان در آزمون مرکز وکلا خبرداد.

به گزارش اختبار به نقل از ایسنا، سردار سید مهدی فرحی دراین‌باره گفت:‌ روز گذشته در تفاهم‌نامه‌ای که میان قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی دادگستری و مشاوران خانواده قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران به امضا رسید، قرار شد تا از ظرفیت سربازان ماهر بهره‌گرفته شود.

وی ادامه داد:‌ این تفاهمنامه با هدف توسعه کارآموزی همزمان با خدمت کارکنان وظیفه تحصیلکرده برای رفع نیازهای حقوقی و کارشناسی سازمان‌های نیروهای مسلح و جامعه و ارتقا مهارتهای شغلی و تسهیل شغل‌یابی سربازان است و بر اساس آن تمامی کارکنان وظیفه واجد شرایط در حین خدمت سربازی می‌توانند در دوره های آزمون‌های ادواری مرکز شرکت کنند.

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد:‌ همچنین مقرر شد تا نیروهای مسلح ترتیبی اتخاذ کنند که این دسته از سربازان تا حدامکان در مشاغل مرتبط با تخصص خود به کار گرفته شوند و مدت زمان اشتغال آنان در مشاغل تخصصی در نیروهای مسلح نیز به عنوان دوره کارآموزی آنان محاسبه خواهد شد.

به گفته فرحی، مرکز وکلا نیز امکان ایجاد رشته‌های کارشناسی و مشاوره جدید متناسب با نیاز نیروهای مسلح از قبیل مشاوره در حوزه نظام وظیفه را فراهم می‌کند و مرکز برای پذیرفته شدگانی که در طول مدت خدمت دوره کارآموزی یا همان خدمت در رشته تخصصی را با موفقیت در نیروهای مسلح سپری کرده باشند پروانه وکالت و کارشناسی رسمی صادر می‌کند.

وی اضافه کرد:‌ کسانی هم که در طول خدمت در نیروهای مسلح به صورت تخصصی بکارگیری نشده باشند، قبولی‌شان ذخیره می‌شود.

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۸ دیدگاه ها

  1. این سیاست گزاری که هر مرجعی برای خودش دکانی برای صدور پروانه وکالت برپا کند ،خدمت به فارغ التحصیلان نیست ،این سیاست برای جمع کردن بساط کانون وکلا و قراردادن آن در زیر چتر قوه قضا و دستگاههای نظارتی و حذف استقلال کانون وکلاست ،اگر با تشکیل دادگاههای عام و حذف دادسرا به هدف نهایی طراحان آن رسید این طرح به سرانجام می رسد.، تخریب و آوار کردن با بلدوزر اسان است، عمران و‌آباد کردن کار هر بز نیست و گاو نر می خواهد مرد کهن .

    1. س.بهتر از این است که سرباز حقوق خوانده بره بالای برجک تو کویر با دوتا خشاب پر ژ۳ پاسداری یا کارهای انجام بده کاش زمان ما هم بود این تفاهم نامه منعقد میشد .هرچند اولویت با حفاظت و پاسداری از کشور است و این موارد در درجات بعدی است

  2. حرکت بسیار ارزشمندی است به نفع شرکت کنندگان در آزمون.جالب هست مرکز کاری می کنه که دانش آموخته ها انگیزه بیشتری پیدا کنن اما کانون دقیقا برعکس

    1. من وکیل نیستم و چند بار هم آزمون دادم اما قبول نشدم. اما اینو میدونم که هر کسی زحمت کشیده و خونده قبول شده . بی منت . اگر هم کانون سخت گیری میکنه والا حق داره . آخه کسانی میان آزمون که بخدا فرق اصل رو با ماده نمیدونن.

      1. دوست عزیز،موضوع این نیست که چرا کانون سخت گیری می کنه اتفاقا من معتقدم آزمون وکالت باید سخت باشه اما برای همه بعنوان مثال سختی باید برای سهمیه ای ها هم باشه نه اینکه سهمیه آزاد با معدل ۹ قبول نشه اما سهمیه ایثارگر با معدل ۷، استان تهران قبول بشه در حالی که هیچ وقت هیات مدیره کانون به این موضوع نقد وارد نمی کنن وقتی هم عنوان میشه میگن این قانونی هست که کانون باید اجرا کنه در حالی که مسله این هست که چرا کانون به این موضوع نقد حداقلی وارد نمی کنه.دوما اینکه آزمون باید سخت باشه، موافقم اما سختی یک چیز و طرح ۱۵ درصد سوال با دو گزینه صحیح یا بدون گزینه صحیح یا سوال اشتباه ربطی به سختی نداره بلکه برعکس احساس میشه کانون تعمدا اینطور سوال طرح می کنه و افرادی رو که تلاش می کنن رو سرخورده کنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا