صدور پروانه موسسه میانجیگری تا زمان تصویب آیین نامه میانجیگری در هیات وزیران امکان پذیر نیست

معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اعلام کرد :

صدور پروانه موسسه میانجیگری تا زمان تصویب آیین نامه میانجیگری در هیات وزیران امکان پذیر نیست

پس از تصویب آیین نامه میانجیگری در هیات وزیران مدارک لازم و مراحل ثبت نام اطلاع رسانی خواهد شد

پایگاه خبری اختبار – ۸ آذر ۱۳۹۴ خبر "ابلاغ" آیین نامه میانجیگری در امور کیفری موضوع ماده ۸۴ قانون آیین دادرسی کیفری از سوی رییس قوه قضائیه منتشر شد، همان زمان هم با توجه به تصریح این ماده در مورد لزوم تصویب این آیین نامه در هیات وزیران ابهاماتی ایجاد شده بود.

حالا معاونت منابع انسانی قوه قضاییه در تصحیح این روند و احتمالا برای پاسخگویی به مراجعات و تماس هایی که برای اطلاع از فرایند صدور پروانه موسسات میانجیگری انجام می شده است با انتشار اطلاعیه توضیح داده است که صدور پروانه موکول به تصویب آیین نامه در هیات وزیران است.

البته با توجه به چالش های معمول میان قوای قضاییه و مجریه، این طور به نظر می رسد اولا نباید در کوتاه مدت انتظار تصویب این آیین نامه در هیات وزیران را داشته باشیم و ثانیا باید منتظر تغییر و تحولاتی در ساختار آیین نامه ابلاغ شده از سوی رییس قوه قضاییه باشیم.

متن خبر به نقل از معاونت منابع انسانی قوه قضاییه به این شرح است :

به اطلاع کلیه متقاضیان پروانه موسسه میانجیگری می رساند با توجه به لزوم تصویب آیین نامه میانجی گری در امور کیفری توسط هیات محترم وزیران، پذیرش تقاضای صدور پروانه متقاضیان تا زمان یاد شده امکان پذیر نمی باشد.

به گزارش معاونت منابع انسانی قوه قضاییه در راستای اجرای ماده ۸۴ قانون آیین دادرسی کیفری و با عنایت به تصویب آیین نامه میانجی گری در امور کیفری توسط ریاست محترم قوه قضاییه؛ به اطلاع کلیه متقاضیان پروانه موسسه میانجیگری می رساند؛ با توجه به لزوم تصویب آیین نامه میانجی گری در امور کیفری توسط هیات محترم وزیران، پذیرش تقاضای صدور پروانه متقاضیان تا زمان یاد شده امکان پذیر نمی باشد.

براساس آیین نامه میانجی گری در امور کیفری، میانجی‏گری فرایندی است که طی آن بزه‏ دیده‏ و متهم با مدیریت میانجی‏گر در فضای مناسب در خصوص علل، آثار و نتایج جرم انتسابی و نیز راه های جبران خسارات ناشی از آن نسبت به بزه ‏دیده‏ و متهم گفتگو نموده و در صورت حصول سازش، تعهدات و حقوق طرفین تعیین می ­گردد .

همچنین براساس ماده ۱۴ این آیین نامه به منظور احراز صلاحیت مؤسسه و صدور پروانه میانجی گری، هماهنگی، برنامه­ ریزی، ایجاد وحدت رویه و نظارت بر فعالیت مؤسسات میانجی گری و ابطال پروانه مذکور، در سراسر کشور، مرکز امور میانجی گری در معاونت منابع انسانی قوه قضاییه تشکیل می ­شود.

لازم به ذکر است پس از تصویب آیین نامه در هیات محترم وزیران، مدارک مورد نیاز و مراحل صدور پروانه موسسسه میانجیگری در اطلاعیه های بعدی از طریق پرتال جامع معاونت منابع انسانی به نشانی (www.qazahrm.ir) اعلام خواهد شد.

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا