علی بهادری جهرمی: زمانی با کانون وکلا مذاکره می‌کنیم که ما را «وکیل» خطاب کنند

باید شأن «وکلا»ی من حفظ شود

پایگاه خبری اختبار- رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در رابطه با پیشنهاد ادغام این مرکز با کانون وکلای دادگستری، گفت: هر روز از هیئت مدیره کانون وکلا می‌خواهند با ما مذاکره کنند اما من این را تا زمانی که شأن وکلای مرکز حفظ نشود، نمی‌پذیرم و زمانی پای میز مذاکره می‌رویم که به رسمیت شناخته شویم.

به گزارش اختبار به نقل از ایسنا، علی بهادری جهرمی رئیس مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه عصر دیروز (یکشنبه) در اولین نشست سراسری این مرکز با کارآموزان آزمون وکالت سال ۹۶ این مرکز، اظهار کرد: آقای مؤمنی به من گفتند این آئین نامه جدید در مورد مرکز را اجرا نکن اما من پشیمان نیستم و اگر به گذشته برگردم باز هم این آئین نامه را اجرا خواهم کرد. من از کودکی عادت داشتم که اگر بخواهم کاری انجام شود باید انجام شود. اقدامات ما در این مرکز باید الکترونیک شود. هر کسی با این مسیر راه بیاید به خودش کمک می‌کند. ما در این یک ماه دوندگی‌های زیادی داشتیم. یکی از اقدامات ما رصد حدود ۴۰ سامانه وکالت در کشورهای مختلف و رسیدن به طرحی واحد یک سامانه در این راستا بود که فاز اول این سامانه راه اندازی شده است.

رئیس مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، عنوان کرد: در ماه مبارک رمضان مراسم افطاری با رئیس قوه قضائیه داشتیم و تا جایی که شنیدم این دیدار، اولین نشست در طول این ۱۸ سال بود که برگزار شد. من میان مرکز مشاوران و کانون وکلا تا لحظه آخر دوگانگی احساس نمی‌کنم به نحوی که در نشست ماه رمضان هم ۵۰ درصد میهمانان از کانون وکلا و ۵۰ درصد از مرکز مشاوران بودند. در آن جلسه آقای رئیسی نکات جالبی را بیان کردند که توصیه می‌کنم حتماً آن‌ها را بخوانید.

وی ادامه داد: یکی از نکات مطرح شده توسط حجت الاسلام و المسلمین رئیسی، تعریف نقش جامعه وکالت در بیانیه گام دوم انقلاب بود. وقتی ایشان من را برای این سمت انتخاب کردند گفتند ما شما را گام دومی می‌بینیم.

بهادری جهرمی با بیان اینکه ما در کشور ۲۳ هزار وکیل و ۱۳ هزار کارشناس داریم، گفت: وکلا همیشه به نگاه صدا و سیما نسبت به خود انتقاد دارند اما سوال من این است که ما برای مثبت کردن نگاه دیگران مانند صدا و سیما به وکلا چه کاری انجام دادیم؟ من شما را متولی این موضوع خواهم کرد و یقین دارم با شما به نتیجه خواهم رسید. امروز اصولاً این گونه نیست که اگر کسی مشورت بخواهد و به دنبال خیر باشد سراغ وکیل برود.

رئیس مرکز امور وکلا و کارشناسان خانواده قوه قضائیه، خاطرنشان کرد: کارآموزان محترم وکلا و به خصوص کارآموزان ورودی سال ۹۶ یقین داشته باشند که پرچمدار نهاد وکالت خواهند شد. من با کارآموزها زیاد کار دارم. برای دادن این زحمت به دنبال فراهم کردن این لوازم هستم. در حال آب و جاروی خانه شما هستم. بستر آی تی یکی از این لوازم است. شما نیاز به حمایت علمی و مالی دارید. من در تلاش برای این مورد هستم. من یک دستور فردی هم نخواهم داد. توصیه من به شما کارآموزان ۹۶ این است که آنقدر با سواد باشید که بدانید ندانسته‌های شما بسیار زیاد است.

بهادری جهرمی افزود: به عقیده من کارآموز، وکیل است و باید پیشروی وکلای موجود شود. شما با سوادتر از پیشینیان خود خواهید شد. من معلم هستم و معلمی شیوه من است. من پا به پای شما در کلاس‌های شما خواهم آمد. ما به جایی خواهیم رسید که سوالات را از ما بپرسند. به عقیده من شأن کارآموز باید همچون شأن وکیل رعایت شود. کارآموز هم باید شأن مرکز و قوه قضائیه را رعایت کند. من بر دوش شما تکالیف قرار خواهم داد.

رئیس مرکز امور وکلا و مشاوران قوه قضائیه در رابطه با ادغام این مرکز با کانون وکلای دادگستری مرکز، تاکید کرد: من در جلسه ماه رمضان با وکلای کانون مرکز به آنها گفتم اگر شما به دنبال شأن وکلا هستید شأن همکار خود در مرکز وکلای قوه قضاییه را رعایت کنید، آن زمان من با شما صحبت خواهم کرد. گفتم هر زمان مرکز وکلای قوه قضاییه را قانونی دانستید و وکلای ما را به جای کارشناس و ۱۸۷ و …، وکیل صدا زدید با هم صحبت می‌کنیم. با چیزی که قانونی نمی‌دانید که نمی‌توان صحبت کرد. هر روز از هیئت مدیره کانون وکلا می‌خواهند با ما مذاکره کنند اما من این را تا زمانی که شأن وکلایم حفظ نشود، نمی‌پذیرم. زمانی پای میز مذاکره می‌رویم که به رسمیت شناخته شویم.

به گزارش ایسنا این نشست با حضور تعدادی از کارآموزان سال ۹۶ این مرکز برگزار شد و رئیس مرکز امور وکلا، مشاوران و کارشناسان خانواده قوه قضائیه در این نشست به ابهامات کارآموزان آزمون وکالت سال ۹۶ این مرکز پاسخ داد.

 

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۵۳ دیدگاه ها

  1. سلام
    من وکیل نیستم ولی نظری دارم که اگر تعصب نداشته باشید حتما مفید خواهد بود
    شاید موضوع صفوان جمال را شنیده باشید شخصی بود در زمان امام هفتم و شتر اجاره می داد روزی به هارون رشید اجاره داد تا به سفر حج برود از امام سوال کرد امام فرمودند چقدر دوست داری حاکم جور برگردد تا به مال خود برسی ، همان قدر در ستم خلیفه سهم دارید
    حال نون وکلای محترم چقدر در اختلافات و مشکلات مردم قرار دارد و چقدر در رفع مشکلات و اختلافات، بعبارتی چند در صد از نون وکلا در کشف ابهامات و چند درصد در خلق ابهامات است.
    درصد اعلامی شما مساوی است با درصد شبهه دار بودن ونبودن نون شماست
    فرض کنید امسال سال ظهور باشد. وجود سازمان بزرگی چون سازمان وکلا و تماما با بهترین و عالی ترین تحصیلات و…. واقعا خجالت ندارد نونشان بجای کشف ابهامات در خلق ابهامات باشد، باید اول قانونی بنویسید که نونتان در کشف ابهامات بین مردم باشد

  2. من وکیل نیستم ولی اخیرا خبرهای این دعوای دو مرکز و کانون وکلا رو زیاد دیدم. یک جیزی به نظرم جالب اومد و اونهم جسارت و خوش فکری این مرد جوان که رئیس مرکز وکلا شده هست. چیزی درباره قانون وکلا نمیدونم ولی چون تخصصم مدیریت هست، فکر میکنم در مدیریت قسمتهای مختلف، حضور چنین مدیران جوان و خوش فکری لازمه.

  3. ضمناً، اگه ماده ۱۸۷ این همه اعتبار داره چرا کانون وکلا به مجلس لایحه وکالت رو تقدیم کرد و نه ماده ۱۸۷!؟

  4. به نظر بنده تنها کسانی به آزمون وکالت اعتراض می کنند که توانایی قبول شدن تو آزمون رو ندارند. ضمناً دوست عزیز این اساتیدی که گفتی من اصلا نمی شناسم و اینو بدون که دکتر عرفانی جایی تو دکترین حقوق تجارت ندارند و حرف اول رو تو اسناد تجاری و ورشکستگی دکتر کورش کاویانی (دانشیار دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبایی) میزنه و بعد از اون دکتر صقری استاد سابق علامه و استاد حال حاضر دانشگاه علوم قضایی و در خصوص حقوق شرکت‌ها هم دکتر محمد رضا پاسبان (دانشیار دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبایی) که فارغ التحصیل دکتری حقوق شرکت های تجاری از دانشگاه شفیلد انگلستان هستش! ضمناً، کتاب های این اساتید منبع آزمون کارشناسی ارشد و دکتری هست و نه کتاب دکتر عرفانی! همچنین اساتید شاخ حقوق تجارت متعلق به دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبایی هستش و دانشگاه تهران حرفی تو حقوق تجارت برا گفتن نداره! تموفق باشی دوست عزیز.

    1. یکی از چیز هایی که تو دانشکده حقوق یاد میدن اینه که از اساتید بزرگ حقوق همیشه باید با احترام یاد کنیم نه با عبارتی که شما به کار بردین(… در دکترین حقوق تجارت جایی ندارن و……).البته این نظر شماست.
      دکتر عرفانی کل عمرشو صرف تالیف و تدریس کردن و استاد تمام دانشگاه تهران هستن.
      البته این اساتیدی که شما فرمودین هم قابل احترام هستن و شکی در توانایی علمی ایشان وجود نداره.

  5. آقای رامین قبل از حرف شما کتاب مبانی حقوق عمومی دکتر کاتوزیان رو مطالعه کردم که به شما توصیه می کنم این کتاب رو حتما مطالعه بکنید و ضمناً، در مقطع کارشناسی در درس حقوق اساسی شاگرد آقای دکتر ویژه تو دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبایی بودم. و یک کتاب دیگه ام به شما پیشنهاد می کنم در این زمینه مطالعه کنید و اون کتاب دروس حقوق عمومی استاد بزرگ حقوق عمومی فرانسه، لئون دوگی ترجمه دکتر محمد رضا ویژه از انتشارات میزان هستش. موفق و پیروز باشی دوست عزیز.

    1. در هر حال شما دانشجوی هرکسی بودید به جای خود و هرجا هم درس خوندین آن هم به جای خود .اگر ملاک با سوادی این چیز ها با شد من هم از مرحوم دکتر هادی اسماعیل زاده یاد میکنم که با افتخار دانشجوی ایشان بوده ام یا آقای دکتر تهمورث بشیریه که ۱۶ سال قبل دانشجوی ایشان بوده ام که از اساتید دانشگاه علامه طباطبایی هستن.و آقای دکتر محمود عرفانی که فکر نکنم شما از دانشجویان ایشان بوده باشید.
      ضمناً تاکید میکنم به اصل تفکیک قوا توجه داشته باشید.
      والسلام.

  6. دوست مگه وکالت مکانیکی و نجاری هستش که فقط نیازمند کار و تجربه باشه!؟ اتفاقا بر خلاف نظر شما وکالت حرفه ای هستش که نیاز به علم و دیسیپلین و بعد تجربه و کار داره. مگه میشه بدون علم وارد این حرفه شد!؟ و اگه بدون علم و مطالعه وارد این حرفه بشید فقط حق موکل رو ضایع می کنید! وکالت با جان و مال و آبروی افراد سر و کار دارد و نه با جعبه ابزار و تجربه.

  7. با سلام خدمت عزیزان.وکالت حرفه است نیاز ب تجربه و کار دارد .کسانی ک خود را درگیر تفاوت گذاری و برتری این دو نهاد میکنند .ذره ای از علم و اخلاق بهره ای نبرده اند.

    1. آقای محترم توهین نکن به نظرات دیگران! مثلاً شما حقوق خوندی! اتفاقا تفاوت داره مثل اینکه مدرک شما از دانشگاه تهران باشه و شما بگی این مدرک با مدرک دانشگاه غیرانتفاعی یکی هستش!

  8. صحبت سر این نیست که آقای جهرمی پروانه خود را از کدام نهاد گرفته اند بلکه این موضوع مطرح است که چرا وکلای کانون خودشان را فقظ می بینند و چرا اینقدر کانون های وکلای کشور ملاک را ظرفیت قرار داده اند و چرا عده ای فقط می توانند در این کشور وکالت کنند و چرا وقتی که ملاک صلاحیت علمی مطرح می شود عده ای نگران معیشت اجتماعی و بیکاری وکلا هستند در صورتی که به فراخور زمان و مراجعه به وکلا متوجه خواهید شد که هیچ کدام بیکار نبوده بلکه به علت کثرت کار حاضر به قبول وکالت هم نیستند مگر اینقدر فارغ التحصیل حقوق گناه مرتکب شده اند که سالیان سال پشت کنکور وکالت بمانند و همچنان در قانون اخذ کیفیت پروانه وکالت مانده ایم بابا سال ۱۳۷۶ یک قانونی تصویب شده با توجه به معیارها و مقتضیات اون زمان و کانون های وکلا همچنان به فکر ظرفیت هستند و هزاران چرای دیگر مشکل تبصره ماده ۴۸ و ۶۲۵ قانون آیین دادرسی کیفری نیست بلکه مشکل بیکاری جمع و خیل کثیری از دانش آموختگان رشته حقوق هست که مجلس باید به فکر این ها باشد.

    1. دوست عزیز این که شما که توانایی قبولی در آزمون رو ندارید نقص قانون محسوب نمی شود شما هم مثل دیگران تلاش کن تا قبول بشی. اگه به ملاک شما بود که باید قانون مدنی و قانون تجارت رو هم به طور کامل بزاریم کنار، چون زمان تصویبشون سال ۱۳۰۷ و ۱۳۱۱ هستش. اون کسی که قبول شده زحمت کشیده شما هم زحمت بکش تا قبول بشی. موفق و پیروز باشید.

  9. بادرود
    رئیس مرکز وکلا کارشناسان ومشاوران خانواده قوه قضائیه به فرمایش خودشان دنبال عزتمند نمودن وکلا وکارشناسان درمراجع قضایی هستند واعلام نمودند خبرهای خوبی درراه است.ازقبیل صدور کارتالکترونیکی جهت ورود وخروج وکلا واستفاده ازگیت درمبادی ورودی.اسامی وکلا درسیستم سی ام اس قوه قضائیه درج وازاون طریق مقام قضایی وکلا راشناسایی مینماید و…واقعا درراه انجام کارهای بزرگی به وکلاست.امیدوارم موفق وپیروز باشند

    1. دوست من افراد باسواد و توانمند و خود ساخته به پشتوانه توانایی هاشون دارای استقلال رای و عزت نفس هستند حالا از کسانی که بدون داشتن این فاکتور ها سمت میگیرند چه انتظاری داری؟
      اوامر روسا رو اجرا میکنند و سعی می کنن کلاغ رو رنگ کنن و به جای قناری به مردم غالب کنن انشالا که من و شما عاقل باشیم و گول نخوریم

      1. دکترای حقوق عمومی با کلی تالیف دارند مدرس دانشگاه پژوهشگر و باوکالت هم کاملا آشناهستند…عده ای نگران اقدامات صحیح ایشان در مرکز وکلایند که نگرانیشان بی ربط است.موید باشید

  10. آقا یا خانم ناشناس، قوه قضائیه یکی از مهمترین اصول حقوقی حقوق عمومی به نام اصل تفکیک قوا را زیر پا گذاشته و بر خلاف وظیفه اصلی که برای آن در قانون اساسی تعیین و تبیین شده اقدام به صدور پروانه مشاور ماده ۱۸۷ نموده که این امر خلاف وظیفه اصلی قوه قضاییه در قانون اساسی و جمع کردن دو نهاد وکالت و قضاوت در قوه قضائیه خلاف اصول بنیادین دادرسی (استقلال شخص وکیل و کانون وکلا) و خلاف عقل سلیم می باشد!

  11. تا زمانی که لوای قوه قضاییه را تکان می دهید و از آن حمایت می کنید ، نام ” وکیل ” بر شما گذاشته نخواهد شد.

    1. دقیقاً حرف همکار محترم رو قبول دارم، وصف ذاتی یک وکیل؛ مستقل بودن هستش و با توجه به اصل تفکیک قوا، صدور پروانه مشاور ماده ۱۸۷ توسط قوه قضائیه با وظیفه اصلی آن مغایرت دارد و این امر جمع بین نهاد قضاوت و وکالت محسوب می شود؛ بنابراین، مشاور ماده ۱۸۷ مستقل محسوب نشده و به تبع عنوان وکیل هم بر این اشخاص صدق نمی کند.

  12. ایشون اگه مرکز ۱۸۷ رو قبول داشت می رفت عضو اون می شد اما ایشون کارآموزی تو کانون وکلا دادگستری مرکز رو انتخاب کرد!

  13. مردم و موکلا بدونن که اون وکلایی که این اقای کار اموز ادعای وکیل بودن شون رو دارن طبق یه برنامه تاریخ گذشته کارشناس ق ق شدن و وکیل نیستن. وکیل واقعی مطابق نص صریح قانون، وکلا کانون وکلا میباشند.کارشناسان معمولا افرادی هستن که نتونستن از پس ازمون کانون وکلا بر بیان و به ناچار رفتن کارشناس شدن در ضمن پروانه کارشناسان در دست ق ق است یعنی حیات و ممات شون دست ق ق است و استقلال ندارن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا